Permalänk
Medlem

Nya högtalare från Creative och Logitech?

Kollade runt på några affärer och märkte att flera har börjat lägga in nya högtalare från Creative och Logitech. Går inte att köpa än och det finns inte så mycket info heller, har sökt lite på Google men hittar mest bara en massa tyska internetbutiker. De jag hittat är i alla fall:

Creative Inspire T6060 (5.1)
Verkar vara någon uppdaterad version av T5900, och några hundralappar billigare. Kanske tweeters på alla fem högtalarna?

Creative Inspire T3030 (2.1)
Samma deal som ovan fast för deras T3000.

Logitech Z-4 (2.1)
Skulle tippa på uppdatering av Z-3.

Logitech Z-5400 (5.1)
Hittade lite info på tyska och lyckades tyda att det i princip handlar om en ny version av deras monster-set (igen) dvs. THX-certifikat, DD/DTS-decoder med mera. Dock en "light"-version då den är billigare och lite svagare (300W).

Logitech Z-5450 (5.1)
Ett något intressantare paket, i princip samma högtalare som Z-5400, men trådlösa. Dock kan man ju fråga sig om det är värt 1600kr mer för att slippa sladdarna.

Tänkte bara att någon kanske var intresserad eller om någon hade tänkt köpa någon av de äldre modellerna så kan det kanske vara värt att vänta ett tag, tror det stod release i Oktober på någon sida. Om någon hittar ytterligare information kan de väl lägga till här.

Permalänk
Medlem

Har du hittat några bilder på dom?

Permalänk
Medlem

Har bara hittat en bild på Z-5450, förmodligen kommer Z-5400 se rätt lik ut. Lite kantigare än tidigare modeller men ser rätt bra ut ändå, verkar som om de skippat den klassiska grillen på subben också.

EDIT: Hittade en press-release på Creatives japanska hemsida där det finns bilder på T6060 och T3030, tycker inte riktigt om designen, ser mest skadade ut.