Permalänk

Spela med andra.

Hej

Vad är detta, fattar nada.

när jag vill joina andra i public så står det tex. alowed levels 42-47, jag är 43. Sen när jag loggar in så är det folk med 39, 41 osv ?? DESSUTOM så är det väldigt få inne. Nästan alltid bara en person och när jag lämnar spelet och tar public igen så kommer jag fasiken tillbax till samma person och spel

Vart är alla med level mins det som jag har och vart är alla spelen där det finns 4, 5, 8 spelare???? eller existerar det inte som i D2an?

Permalänk
Medlem

Varför det står allowed levels som är högre än folket i publicen vet jag inte. Men att det bara är en person inne och spelar är inget ovanligt, spelar man en stund brukar det kunna komma in fler.

Sedan är det faktiskt maximum på 4 pers/party. Tråkigt, men sant.

Visa signatur

Spelburk: 4670k + GTX 1060 i ett BitFenix Phenom
HTPC/NAS: AMD Trinity-system i ett Fractal Node 304
Citera för svar!

Permalänk

Jag tycker att det borde finnas en lista med filter och sortering som på ah eller tex counter strike där man kan välja hur många spelare, vilken quest, vilka levels etc. hur svårt ska det vara att fixa en sån databas? de har haft flera år på sig. Jag orkar faktiskt inte spela med de som har mkt lägre level än mig och dessutom bara en pers. visst de kan va lägre level men då ska det va flera pers åtminstone.

nää kasst detta måste jag säga.

Hur undviker man att gång på gång hamna i samma spel när man joinar? nu senast hamna jag 4ggr på raken hos samma person. jobbigt minst sagt!

Permalänk
Medlem

Varför det finns low levels i dina spel är antagligen för att de varit i grupp med varandra från början och sen öppnat sitt spel så det blivit public.
Hur man undviker samma spelare vet jag inte, men du kan prova å lägga till på Ignore, funkade i WoW iaf då man inte hamnade i samma LFD som någon man hade på ignore.

Visa signatur

Guide för felsökning av Bluescreen! (tack till m4goo2 som gjort denna)
Chassi: Antec Twelve Hundred | Moderkort: Asus z170-A | CPU: I7 6700K @ 4.7GHz | Corsair H80 | RAM-minnen: Corsair Vengeance LPX 16GB@2666MHz | GPU: MSI NVIDIA GTX 1070 Gaming G8 | Nätagg: EVGA SuperNova G2 750w | HDD: Samsung 850 EVO 500GB, OCZ Vertex3 120GB, 4x Seagate Barracuda Green 2TB, 1x Western Digital My Book 3TB, Western Digital My Book 4TB.