http://www.datorgallerian.com/

Permalänk
Medlem

http://www.datorgallerian.com/

Datorgallerian. http://www.datorgallerian.com/ Vad är det för ställe? Är det ngn som har erfarenhet av dem? Vågar man köpa grejer därifrån? Är de seriösa eller kommer de gå under om ett halvår?

Så många frågor och så få (?) svar.

Permalänk
Medlem

Ingen egen erfarenhet, men de har telefonnummer och ett ställe man kan hämta varorna, öga mot öga.

F-skattsedel har de och moms-registrerade är de, så det verkar inte vara vilken korkboll som helst. Man kan se av orgnr att det är en ung person som driver det (~20 år), vilket inte behöver vara negativt.

Permalänk
Medlem

Jag har handlat där. Mycket snabb och trevlig support som är villig att hjälpa en. Bra priser också. Synd bara att Posten slarvade bort min avi på paketet jag beställde så att jag blev sur och trodde att det var DatorGallerian som var sega på att skicka iväg paketet.

Permalänk
Medlem

Jag har inte handlat av dem, men efter denna tråden ger de väl ett visst intryck av att vara seriösa.
Vet inte hur det gått för dem senare och om folk är nöjda.

http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=42203...

Permalänk
Medlem

Okej de verkar ju rätt shyssta.

Permalänk
Medlem

Jag har handlat av dom. Jag förskottsbetalade och det tog sin tid innan dom fattade att dom hade pengarna. Beställde och betalade(via internet bank) en onsdag morgon, nästa onsdag fick jag ett meddelande "Din beställning är behandlad och är redo att levereras/hämtas!". Inte nöjd med leveransen, men priset på sakerna jag beställde är jag nöjd med.