Inlägg

Inlägg som Diceman3k har skrivit i forumet
Av Diceman3k

Känns som om det är ett ofärdigt spel. Atmosfären är helt borta!

Av Diceman3k

Instämmer med övriga: Das Boot.

Av Diceman3k

räk/kräftskal som legat ute i värme ett tag.

Surströmming luktar dock nostalgi!

Av Diceman3k

Den onde, den gode, den fule.

Av Diceman3k

Lite krasst kan man väl säga att hela Sverige betalar bidrag till Stockholm, mycket av alla myndigheter mm är ju baserade i Stockholm, som vi betalar för.

Av Diceman3k

Öppna kommandotolken och skriv: "format /FS:FAT32 x:" där x är enheten som du vill formatera, om inte det funkar så finns det tredjepartsprogram som kan göra det åt dig om du googlar på det.

Här är ett tex: http://www.compuapps.com/Download/swissknife/swissknife.htm

Av Diceman3k

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Leverstuvning med kokt potatis
Pölsa och kokt potatis
Stekpären med nån köttbit och god sås går också ner.
Pitepalt med rejält med fläsk är också jäkligt gott.

Som ni ser är jag en sucker för husmanskost. Men jag äter det mesta, älskar att prova nya rätter.

Av Diceman3k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MooDHooDs
doom 3? ehh

konstig lista

Håller faktiskt med om det. Var inte var inte alls roligt att spela, tacka vet jag Doom 1&2 :D. Telefrag ftw.

Av Diceman3k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thornblom
Om du tycker det är knöligt med lös, köp en Prismaster! http://www.icasvenskmat.se/Shop/Index.php?sArtId=6250

You pusher you!

Av Diceman3k

Eftersom jag är en kärring kör jag smurfblöja, och då blir det dessa:

Göteborgs Rapé
Tre Ankare
General White

Gillar dock lössnus också men det är för mycket bök med det.

Av Diceman3k

Sällar mig också till dom som gillade ettan bättre än tvåan. Vad jag störde mig mest på var hur lite mainstory det var.

Av Diceman3k

Tyckte filmen var en typ 3/5, inget spec mao. Däremot var den ett smörgåsbord för ögat med sin princess mononoke-insprirerade skog och allt.

Av Diceman3k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av boboinho
Spel till PS3 ska väl vara regionsfria om jag inte minns helt fel. Hur det ligger till med språket i spelet har jag ingen aning om dock.

Språket styrs utifrån vilket språk man har på profilen, förutsatt att spelet har språket. Jag skulle väl dock tro att man inte kan hitta det på engelska än?

Av Diceman3k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LightBlizz
Kanske för att det är 99.9% män som begår våldsbrott mot barn;) Men visst håller med dig på ett sätt.

Nu har jag tyvärr inga källhänvisningar men jag har tidigare läst att i fall med våld mot unga barn är kvinnor överrepresenterade.

När det gäller relationsvåld i allmänhet står kvinnor/män för ungefär 50% vardera av våldet, dock är det vanligare att kvinnor använder vapen och tillhyggen när dom utför våldet. I sexuellt våld är dock män överrepresentade.

Av Diceman3k

Självklart skall man få bygga minareter, bara man följer svensk bygglag. Sen får väl Moskéerna med tillhörande minareter följa svensk lag vad gäller störande av allmän ordning eller vad det heter när man väsnas så att folk blir störda, ser inte vad problemet är faktiskt.

Av Diceman3k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Alakai
Alltså..
FÖRST LÄNKAR DU TILL AFTNBT OM ÄNNU ETT SMÖRGÅSMORD OCH SEN KOMMER DU OCH TYCKER SAKER, SLÄNGER IN ORD SOM "BORDE", "FEMINISTISKA HÅLLNING", "FÖRMODLIGEN"OCH "SAKER OCH TING". ALLT UTAN EN ENDA HÄNVISNING ELLER LÄNK FÖRUTOM TILL AFTNBLDT?!?

Vad är det vi ska disskutera? Fattar ingenting.

Oj, det här var då verkligen inte det svar jag väntade mig, dra ner på kaffet. Jag medger så här i efterhand att det är väldigt luddigt vad som skall diskuteras.

Tänk om jag gick in på ett möte och råkade uttrycka mig lite luddigt och då flyger plötsligt en karl upp och skriker och domderar istället för att fråga hövligt vad man ville med det hela.

Låt mig då klargöra några saker.

1. Tydligen var inte min ursäkt i början inte tillräckligt underdånig.
2. Anledningen till att bara aftonbladet länkas är för att jag inte hittat någon annan tidning som har vinklat "nyheten" på det här sättet.
3. Är Aftonbladets åsikt i frågan något som nån håller med om? Dvs att det är fel att pojken möjligtvis får sitta inne kortare tid. Detta på grund av att han har accepterat domen och inte överklagat och därmed försenat en fastlagen dom.
4. Var det rätt att de två fick samma strafflängd i den tidigare domen?
5. Vad är anledningen och är det rätt att straffslängderna skiljer sig mellan könen.
6. Är det något fel att tycka saker? Jag trodde diskussionsforum gick ut på att man skulle utrycka sina tycken och åsikter?
7. Är det något fel med att använda citat "ORD SOM "BORDE", "FEMINISTISKA HÅLLNING", "FÖRMODLIGEN"OCH "SAKER OCH TING"" och vad har detta med källhänvisningar att göra?
8. Vart är det där smörgåsbordet, jag är hungrig.

Av Diceman3k

Eftersom jag skriver min namnteckning 5 miljarder gånger per dag så är jag ganska less på att skriva den i mitt privatliv. Kalle Anka, Ulrick Maggs, Ho-Chi Mihn går precis lika bra har jag märkt. Skämt åsido så skriver jag faktiskt oftast min egen även om jag lurar till det ibland. Dock så skriver jag konsekvent annan namnteckning än min egen på kuponger.

Förresten förstår jag inte varför vi fortfarande har kuponger, vad tusan har vi våra medlemskort till annars!

Av Diceman3k

[QUOTE]Ursprungligen inskrivet av Henrik21
[QUOTE]Ursprungligen inskrivet av mortifer666
Det sjuka är också att i fallet med Brinells gymnasium så får eleverna valet att gå med på testerna eller att föräldrarna får veta att de inte gått med på testerna.
Det blir ju också känt i skolan vilka det är som inte gått med då det som på alla ställen snackas en del.

Så går man inte med på det så är man en potentiell knarkare och går man med på det och åker dit så är det raka vägen till socialen som gäller.

Det är inte frivilligt för fem öre.

[/QUOTE

Det är ett gymnasium, där största delen av eleverna är omyndiga, vilket leder till att det inte är så konstigt att föräldrarna får veta det... Du vet, vårdnadshavare.

Som sagt, gymnasiet _är_ frivilligt, men skolan ställer upp vissa krav, t.ex. nykterhet eller inte påverkad av andra substanser. Och då vill man kontrollera efterlevnaden för att kunna erbjuda rehab. Svårare än så är det ju inte, men anser du att det är bra för elever, skolkamrater eller personal att folk är fulla/drogpåverkade under arbetstid?

Känns som att tala för döva öron och att en stor del av de som är emot alla typer av tester (drog/nykterhet) är de som ligger i en farozon för att bli av med jobb/studieplats.

[/QUOTE]

Fast nykterhet bör ju kunna avgöras med hjälp av okularbesiktning. Själv har jag faktiskt gjort tre drogtester på jobbet hittils och jag själv tycker verkligen inte om att stå och pissa bevakad, i synnerhet inte av en kvinna (som det alltid varit). Och givetvis ger svårigheten att lätta på blåsan bevakad misstänksamma blickar. Jag har för bövelen problem med att pissa i pissoarer om det är folk runt mig.

Och som sagt, frivilligheten är inte frivillig. Säger man nej blir man ofta stämplad som knarkare och riskera att leva som en social paria.

Om folk upptäcks berusade på skola / jobb är det ju självklart att dom skall få kontakta sociala/polis.

Av Diceman3k

Sturebymordet - Pojken kan bli fri innan flickan

Först ber jag er ursäkta mig för länken från aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6151967.ab

Jag ser faktiskt inte riktigt vad som är problemet här. Jag kan villigt erkänna att jag inte följt det hela så jag kan inte alla detaljer om mordet. Men som jag förstått det har flickan under längre tid manipulerat pojken att utföra mordet.

Båda har fått samma straff (vilket jag inte tycker dom borde fått) och pojken har accepterat sitt straff och börjar därför avtjäna det direkt.

I mitt tycke är den värsta skurken i dramat flickan. Självklart tycker jag inte att pojken står utan skuld, det han har gjort är också fruktansvärt men utan flickans agerande hade mordet förmodligen aldrig hänt.

Nu antar jag att det bara är aftonbladets i vanliga ordning feministiska hållning på saker och ting som gör att dom skriver detta. Om man kollar på fällande domar i allmänhet så får männen i genomsnitt högre straff än kvinnor.

Undrar vad andra tycker om detta utfall.

Av Diceman3k

Slumpmässiga drogtesters vara eller icke vara

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3783839.svd

Själv är jag emot alla(nästan) former att påtvingade drogtester. Har fått göra 2st hittils i mitt jobb och jag har haft god lust att vägra båda gångerna men av rädsla för att bli stämplad knarkare har jag gått med på det utan att knussla. Undantag skall givetvis finnas för vissa jobb, tex alkolås på lastbilar/bussar och andra yrkesförargrupper tycker jag är vettigt.

Vad har ni för åsikter om detta?

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}