Problem med trådlös mus i CS:GO

Permalänk

Problem med trådlös mus i CS:GO

Köpte häromdagen en ny mus, en Logitech MX Performance och märkte direkt problem in-game. Musen används på en Qpad Heaton och funkar bra i Windows-miljö, men i CS:GO så blir det smålagg och frysningar om musen dras snabbt fram och tillbaka. V-sync är av, Mouse Acceleration är av och Raw Input är på (har testat utan). Har senaste drivrutinerna installerade för musen.

Någon som vet vad felet kan vara? Testade nyss att spela på vanlig community-server och det märktes inga fel på ett tag, men i competitive så var problemen tillbaka direkt.

Visa signatur

Asus P8Z68-V // Intel i5 2500K // R9 280X // 8GB 1600Mhz Corsair // Define R3// Fractal Design Tesla 550w // Kingston 60Gb SSD och en 300Gb för lagring // Windows 7 Ultimate 64-Bit // Samsung P2450H //

Permalänk
Medlem

Har samma problem. Ingen lösning än så länge.

Visa signatur

Ryzen 1700 | ASRock X370 Gaming K4 | 16 GB G.Skill Flare X | Corsair AX 750W | Noctua NH-D15 | Samsung EVO 960 | Fractal Design Define C

Permalänk
Medlem

Det är ju ingen skillnad på competative och casual servers om du spelar på officella, samma tickrate och allt så där ska det inte vara någon skillnad.

Om du skapar ett offline game och ställer dig på ett ställe och drar musen snabbt fram och tillbaka och sedan gör samma sak på en public server och compentative så bör du får samma resultat, låter som en dålig sensor i musen.
(kan givetvis vara någon skumt mjukvarurelaterat problem, men låter osannolikt).