Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

AMD ersätter Wraith med ny standardkylare för Ryzen – får RGB-belysning

Permalänk
Skrivet av Lengab:

Suck nu har NZXT släppt en H440W New Edition Silent Ultra utan disco fönster, och så får man LED lampor på CPU fläkten (störning) inifrån på köpet. Be AMD om en fläktlös för $20 mindre istället, ni som kan. Ni har ju pondus som Sveriges största dator sajt.
Jag är lite less på disco med andra ord. Den lilla blå LED från POWER ON kan störa mig om nätterna när jag ser på film nämligen.

Bara för att det FINNS RGB produkter, betyder det inte att man behöver använda dom Det här är ungefär lika dumt att klaga på att man inte gillar lakrits godis. Låt bli att ät, det finns massor av grymma kylare, chassin helt utan RGB belysning

Visa signatur

PC #1 CPU: R5 1600 @3.8 Motherboard: B350-A PRIME GPU: EVGA 1080 Ti
PC #2 CPU: i7 3770K @4.2 Motherboard: P8P67 GPU: AMD R9 290X

Permalänk
Medlem
Skrivet av backfeed:

Hehe, om jag orkade, men de flesta är rätt gamla så knappast så intressanta.

Lägg upp en skänkes-annons, så ska du se att det händer grejer Det går att använda sådana kylare till mer än datorer

Visa signatur

Räkna ut hur kraftigt nätaggregat du behöver på OuterVision Power Supply Calculator. 500W räcker för de allra flesta vanliga system. Seasonic är bäst. ;) – Elektrostatisk urladdning är ett verkligt problem.
"People who are serious about software should make their own hardware" – Alan Kay
Bojkotta maffian

Permalänk

rgb Amd cpu

@Bloodstainer: tja så länge det inte kosta ett öre för konsumenten och under några omständigheter drogs pengar från kylaren eller att belysningen placering hindrar luft flödet eller att led belysningen avger någon värme till kylaren. så får de lägga så mycket rgb de vill

Permalänk
Medlem

Zen är alltså sopor prestandamässigt och som en last ditch effort så försöker man slänga på LED-belysning för att åtminstone tilltala de mer infantila och lättpåverkade kunderna till ett köp? Kom ihåg var ni läste det först.

Permalänk
Medlem

Coolt och kul med fräschare medföljande kylare, AMD visar vägen, ungefär som vanligt.

Jag älskar RGB i chassit och har inga problem med att lägga dyra pengar om det blinkar och lyser, alla bittra människor därute får väl helt enkelt stänga av funktionen eller blunda, vilket som fungerar.

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Asus ROG Strix B650E-F - AMD Ryzen 7 7800X3D - 32GB DDR5 - Galax RTX 4090 Hall Of Fame OC Lab - Corsair MP700 - WD Black SN850 - WD Black SN850X - Samsung QVO 870 - WD Black HDD - Noctua NH-U12A Chromax - Fractal Design Define 7 - Seasonic Prime Ultra Gold 1000W - Alienware AW3423DWF QD-OLED