Crysis Remastered bekräftas med fokus på ray tracing

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aka_The_Barf:

Crysis var ett hårvarutest och inte så mkt mer. 2an sket i den grafiska biten och satsade på story och action och mer linjärt.
3an byggde på "boxar" av öppenhet medan historien berättades mellan dessa oftast. 3an tog även tillbaka tunga hårdvarukrav och mycket inställningar.

crysis öppna värld som de flesta hyllar var rätt värdelös då man snabbt tröttnade på att kasta sköldpaddor i vattnet och då återgick man till storyn och följde alla uppdrag rätt linjärt. öppna världar är bra men tråkiga om de är tomma.

väntat på ett nytt crysis spel men det här är nog inte det även om det är kul att se att de inte dumpat serien helt och hållet.

kommer köpa om inte annat för att visa att intresse finns för denna serie.

Crysis 1 är precis som alla Fry Cry spel lite öppet men betydligt mer tomt. Eller kalla Crysis 1 öppet är felaktigt det var inte öppet utan snarare inboxat, som du skriver så var allt i dessa boxar mest döyta precis som Far Cry spelen men ännu mer döyta.

Permalänk
Medlem
Skrivet av loevet:

@Thomas: nej inte just för Switch, men i och med att RT-lösningen är hårdvaruagnostisk är det väl ingen högoddsare att det släpps en version till PS5 och Xbox Series X med stöd för ray tracing framgent

Crysis Raymastered?

Permalänk
Medlem

Jag är bönhörd!!!

Visa signatur

AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz
Asus GeForce RTX 3060 Ti ROG Strix Gaming OC V2
Asus ROG Strix X570-E Gaming
G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 32GB
Samsung 980 Pro Series 1TB