Europamästerskapet i fotboll 2024

Permalänk
Medlem

Hoppas på mer mål i matcherna!

Permalänk
Redaktion
Nyhetsredaktör
Skrivet av Swedishchef_90:

Enligt tipset på firman som jag lämna in så är det England - Frankrike i final 😎

Inte ett helt omöjligt scenario. Hade ju varit poetiskt på många sätt. England skulle få möjligheten till revansch för VM-kvartsfinalen 2022 mot Frankrike och en ny chans att ta hem EM-pokalen efter finalförlusten mot Italien 2021. Och Frankrike hade fått en andra chans efter förlusten mot Portugal 2016.

Permalänk
Medlem

Spanien har ett balanserat lag med en blandning av unga talanger och erfarna spelare, medan Frankrike, trots vissa svårigheter i tidigare matcher, har en stjärnspäckad uppställning. Spanien har en liten fördel tack vare deras konsekventa form och taktiska disciplin. England är en liten favorit på grund av deras robusta anfallsalternativ och solida defensiva uppställning. Nederländerna har dock imponerat med sin anfallskraft, särskilt med spelare som Cody Gakpo och Xavi Simons. Även om England kan ha övertaget, är Nederländerna kapabla att orsaka en överraskning.

Permalänk
Redaktion
Nyhetsredaktör

Jadå hörni, några dagar kvar innan det är final! Det är Spanien mot England på söndag klockan 21.

Lamine Yamal imponerade nog på oss alla när han la det fantastiska målet mot Frankrike i tisdags och England gick vidare efter en straff ett mål från Ollie Watkins i NITTIONDE MINUT!

Den enda stora frågan som återstår: VEM kommer att ta hem det på söndag? Kommer Spanien göra EM-historia med sin fjärde titel eller kommer England att få revansch för 2021 och vinna EM för första gången?