Permalänk
Medlem

Groboid ... Ett nytt stream program.

Först vill jag bara säga att jag hoppas detta r rätt tråd att skriva i, men annars kanske någon mod kan flytta den. Men det kändes relativt, då detta har mycket med internet uppkoppling att göra.

Det har kommit ut ett nytt stream och download program som heter "Groboid" - http://www.graboid.com/home/support/faq/

Just nu verkar det vara gratis (4 GB max download) och dem säger på sin hemsida att detta är 100 % legal... Har ingen aning om hur detta kan vara lagligt, och nu hänvisar jag dig till hur programmet funkar.
--> http://www.youtube.com/watch?v=Nwo3CV_0goo
När man köper ett konto dock ska man enligt hemsidan få kolla på unlimited movies/series.

Verkar för bra för mig att tro helt enkelt, laglig film och tv serier som hålls ständigt uppdaterade. HD serier, filmer , u name it.

Ialla fall undrar jag om någon använder denna tjänst, eller som mig tänker undersöka detta program mer. Om detta är lagligt och man får fina hastigheter är det för mig ett självklart köp.

Jag ska snart även skicka ett mail till dem och fråga om hur det är om man delar nätet med andra. Kan programmet användas av flera personer samtidigt samt kan alla tanka då... eller kommer bara en person i min familj köra det tills alla köper ett account. Eller så tankar man bara via ens dator hela tiden.

Så ...

Är groboid lagligt i Sverige? (Gissa snälla inte, ge konkreta bevis)

Verkar Groboid vara något att kolla upp?

På videon verkar det för lätt... verkar vara scam. Har dem kanske inget urval?

Jag har hört att programmet använder sig av RAM minne för att tanka grejer... och inte HDD;n... detta kommer bli ett stort problem även för dem med 4 - 8 GB RAM.

Enligt er personliga åsikt, är detta ett program värt att investera i?

Kommer "Edita" denna tråd om mer data kommer till hands. Hoppas ni läser och vill engagera er, för jag vill ha ett nytt sätt att kolla på filmer/serier utan att behöva betala 200 kr per avsnitt/film : (