Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Matt på orimliga prutare - Terapitråd

Permalänk
Skrivet av junkan:

Jag lägger aldrig ut telefonnummer på Blocket utan skriver att all konversation tas via mail tills dess att vi vi har en rimlig överenskommelse, då lämnas telefonnummer ut om det skulle behövas, det sållar bort det värsta.

Lite rolig historia från när tjejen sålde sin gamla laptop på blocket.
Hon hade lagt ut den för 1600 och det började trilla in massor mail med diverse skambud i still med du får 500kr om du levererar den till Malmö... Tillslut var där en som ringde istället för att maila och trött på situationen som hon var så erbjöd hon honom datorn för 1500 istället. Manen i andra änden med riktigt dålig svenska motsatte sig totalt och prutade upp priset till 1700 istället. Ungefär en timme senare dök han upp och kollade på datorn, efter snabb inspektion var han nöjd och plockade upp de 1700 han erbjudit så visst finns det seriösa personer på blocket. Kan tillägga att vi inte tog emot de sista 200 för vi tyckte synd om honom

Permalänk
Medlem
Skrivet av quattro-2.6:

Blocket är fan i mig sista stället jag lägger upp något.
För några månader sedan skulle jag göra av mig min Volvo 360GLT, typ GLT fälgar, GLT vinge.. 100% GLT inklusive inredning.. Tro mig, det finns falska sådan.

Skickades från m.sweclockers.com

Sälja skrotbilar på blocket kräver sitt tålamod men det kommer alltid en vettig köpare som vet att "en bra deal är en bra deal"

Hatar nog mest dom som vill att man ska laga bilen för att sedan sälja den till det priset, jo tjena att jag säljer min SAAB 9000 för 2000:- om jag ska byta kamkedja själv på den idiot jävel. Fick förövrigt 2000:- utan prut av någon vettig person som jobbade som bilmekaniker han sa bara efter jag bytt den får jag runt 10k.

Han blev glad och mina grannar blev glada då det blev en extra plats ledig på parkeringen

Permalänk
Medlem

re

Måste ju berätta om när jag sålde min Iphone 4S med priset på blocket gick mellan 1500-2000:- jag hade någon små repa så jag satte ut den för 1700:- så fanns det prutmån.

5 minuter efter att annonsen kommit in ringer någon tomte och är intresserad "kan komma om 10 minuter" ok säger jag han frågar om sista pris säger 1500:- OK säger han.

Det går 45 minuter och det har ringt fem andra som är "intresserade" , tomten kommer efter en timme tittar och säger 1000:-
WTF säger jag och påpekar att jag sagt nej till massa andra han säger 1300:- jag säger nej och han blir sur och drar.

Stänger av telefonen då det börjar bli sent

På morgonen ser jag att jag fått sms typ fem minuter efter han drog där han sa att han ångrade sig och kunde ge 1500:- följt av ett par "din jävla rasist du svarar inte sms"

Telefonen säljs till en trevlig kille som ska ge den till sin tjej då hon hade tappat sin samma dag han prutade inte utan va mest glad över att han hade hittat en telefon i närheten till ett bra pris.

Permalänk
Skrivet av Yooriitzz:

Kan ibland bli så less på alla som säger att ALLA invandrare prutar nåt sjukt. Även om många faktiskt gör det. Volkswagen-pickuper modell frykantig verkar vara populärt också. Har ringt ett stort antal med mellanöstern-dialekt och budat runt 10.000.

Tror det mestadels är eftersom i många länder så sätts priset ut alldeles för högt, i många fall dubbelt eller fyra gånger så mycket som säljaren kan gå ner till.
De har helt enkelt ett helt annat sätt att göra affärer på.