Nytt ljudkort för studiobruk

Permalänk

Nytt ljudkort för studiobruk

Nu har jag ledsnat. Allt eftersom drivrutiner och uppdateringar slutat komma till min gamla trotjänare, M-audio Fast Track Ultra, har buggar och problem följt. Kort sagt fungerar nu mera mitt ljudkort skitdåligt (ursäkta språket). Hursomhelst, de senaste veckorna har jag letat efter en efterträdare och finner inte det jag letar efter. Min fast track erbjöd en hel del härliga in- och utgångar som jag numera skulle ha svårt att klara mig utan.

för tillfället använder jag:
* XLR in för kondensatormikrofon (med fantommatning)
* tele in för instrument
* 4x trs ut för monitorer och hörlursförstärkare
* koaxial spdif ut till förstärkare

Problemet är att de ljudkort jag hittar antingen saknar tillräckligt med utgångar, eller har jättemånga utgångar och samtidigt kostar en hel del pengar. Jag vill gärna inte spendera mer än 3'000:- . Tack på förhand för eventuella förslag!

Visa signatur

MSI z170a SLI-Plus - i7 6700K @ 4,6GHz - RTX 2060 - 32GB HyperX Fury DDR4 2666Mhz - Fractal Design arc midi r2 - Noctua UH-14S

Permalänk
Medlem

Ett Roland Quad Capture borde passa dina krav. Vi har ett på jobbet och både drivrutiner och ljudkvalitet håller bra nivå. Jag har inte koll på hela marknaden, men för priset så hittar du nog inte mycket bättre.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=865402