ProLiant OS problem

Permalänk
Medlem

ProLiant OS problem

Har en proliant ml350 G5 typ alla windows server os har haft problem med att updatera systemet har provat följande: server 2008 r2 server 2012 r2 server 2016 på alla dessa så har inte updates funkat men internet uppkopplingen fungerar utan problem och på alla os som jag har provat så körs systemet väldigt trögt och laggar mycket enda systemen som har funkat är linux lite och ubuntu 16.04 dom fick updateringarna men andå körs väldigt trögt

Permalänk
Medlem

Uppdaterat all firmware på servern?

Permalänk

Om du installerat flera olika OS inom samma familj och till och med av andra familjer har du inte ett OS-problem utan ett hårdvaruproblem.
Har du tur kan det vara dålig firmware eller dåliga inställningar, men utan support på hårdvaran och utan kunskap att felsöka med hjälp av loggar på olika nivåer i systemet är nog din bästa förhoppning att byta del efter del tills saker börjar funka, eller byta hela maskinen.

Permalänk
Medlem

Är väldigt oklar vad du menar... har du problem med Windows Update? Några av de OS du nämnt är end of life dessutom. Kan du precisera din problem närmare?