Need for speed Porsche @ Windows XP

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2004

Need for speed Porsche @ Windows XP

Need for speed 5 – Porsche Unleashed

Det är väl allmänt känt att det inte funkar så bra under Windows XP.

Jag kör Windows XP SP2 – när jag startar så fastnar den när spelet ska ladda upp (användandes 800mb i ram). Ökade swap-filen till 1500-2500mb (512mb i ram).

Det hjälpte inte först, men sedan slog jag på att Win98 skulle simuleras och då startade skitet upp, men allt går superslött, menyn, inne i spelet.

Någon som har en susning om varför och hur det kan lösas?

"I will DL and have a look!"

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Solen
Registrerad
Apr 2002

Testa att simulera Windows 2000 det brukar fungera bättre.

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Feb 2003

Har du provat någon av dessa "möjliga" fixar?

http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=142

.: Wks: CM Stacker|AMD64 x2 4400+@2700MHz|Asus A8N32-SLI Deluxe|4x512MB OCZ Rev2|Radeon X1900XTX|Samsung 203B|2xSS250GB(SATA)+2xWD200GB(SATA)|SB X-Fi FPS|MX1000, Z-5500, Vattenkyld|WinXP :.
.: Srv: AMD64 3000+(@2.2GHz)|Asus A8V-Deluxe|1024MB|GF2MX 64MB|Gentoo Linux(64-bit) :.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pitr-
Har du provat någon av dessa "möjliga" fixar?

http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=142

Ska testa nu. Återkommer med results.

Sänkte swap-utrymmet till 256/256mb och nu fungerar det utmärkt, utan att simulera något annat OS.

Tack

"I will DL and have a look!"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Feb 2004

Fungerar perfekt för mig !

CPU: Phenom 2 X6 1100T BE @4.0GHz by Corsair Hydro H100i RAM: 16GB 1866Mhz Corsair Vengance GPU: Zotac GTX 670 MB: MSI 990XFA GD65 HDD: Corsair Force 3 120GB PSU: Corsair VX550 Chassi: Corsair Obsidian 550D
"Filserver": Chieftec Mesh AMD Athlon x2 5200+ 4GB RAM HDD: 4x1TB 2X320GB +40GB SSD Power by Corsair HX750

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Solna
Registrerad
Aug 2005

Fungerar klockrent för mig med. du kanke har något problem med drivrutiner eller nått?

sjukt kul spel iaf

Ryzen 2700X - Asus X370 Prime - 32gb 3ghz - 1080TI - 960 Evo 1tb
Asus Strix GL502VM - i7 7700HQ - 24 gb - GTX 1060 6gb - 512gb M.2
Lenovo Thinkpad 440p - i7 4710MQ - 16gb - GTX730m - 256gb SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppland
Registrerad
Jul 2001

Lustigt att bara vissa drogs med detta problem, jag har aldrig någonsin drabbats av detta. Bra att det löste sig i alla fall!

>>|C2D 6850|4GB DDR2|1TB HDD|R4870|XFi|24"|HX620|A.P180|G9
>>|Lenovo S10e|IPhone 3GS|Nikon D300|Panasonic LX3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Värmdö
Registrerad
Dec 2006

Jag vill gärna lira det här spelet igen och förut vill jag minnas att jag fick det och funka genom att installera 3.5-patchen (http://www.nfstuning.com/needforspeed/porscheunleashed/patche...) och enhanced-patchen (http://www.nfstuning.com/needforspeed/porscheunleashed/patche...)

Tyvärr verkar jag inte kunna applicera enhanced-patchen eftersom den inte hittar spelet, har någon råkat ut för samma sak?