Liten "blixt" i IR1-porten på moderkortet

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Jan 2011

Liten "blixt" i IR1-porten på moderkortet

Tjena!

Jag byggde precis ihop min första dator. När jag startar datorn för att kolla så att allt fungerar kommer det en liten blixt där det står IR1 på moderkortet och det luktar lite bränt. Någon som har en aning varför?

moderkort: https://www.inet.se/artikel/1901992/asrock-p67-extreme-4

nätagg: Corsair 550w (kan inte hitta länk då den förmodligen inte finns att köpa längre)

Något mer som jag borde ta upp?

tack på förhand!

//Lüdde

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2005

Felaktigt monterade moderkortsdistanser.

Synpunkter på min moderering? Hör av dig via PM eller mail.

W7, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Huawei P20 Pro
* Stolt paragrafryttare *

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Jan 2011

och vad menas med detta? har jag gjort något fel eller asrock?

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2005

Synpunkter på min moderering? Hör av dig via PM eller mail.

W7, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Huawei P20 Pro
* Stolt paragrafryttare *

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Jan 2011

ahhh, det stämmer nog det du säger! tack! ;D klantigt av mig.....