Inlägg

Inlägg som Feskmacka har skrivit i forumet
Av Feskmacka

Nej jag fattar nu, lite slö i huvudet idag. Får se hur det blir i slutändan, tack så jättemycket för hjälpen!

Av Feskmacka

Wöw. Trevligt med det där mb + prolle-paketet ovanpå allt annat. Tror nästan jag kör på't, tack allesammans!

Skrivet av ggwp:

Du behöver en adapter också, eftersom det inte sitter en mini-pci-e slot på desktop moderkort tyvärr (varför har jag ingen aning om).

Alternativt kan du köpa ett färdigt kort i sverige, men ska du ha AC där blir det dyrare ~600kr

Eller så kanske du nöjer dig med en USB Dongle.

Jag Hade kört 7260 AC med adapter... eller vänta det gör jag ju redan :P.

Aha, missade det. Men som Antichrist länkade bör funka i så fall, för det är väl bara PCIe? Om inte min läsförmåga är helt sönderfuckad, vilket den iofs nog blir på Webhallens beskrivningar.

Av Feskmacka

Gött med snabba svar ju!

Kör helst allting från samma återförsäljare för enkelhetens skull, och monterar själv. Tack för tipset med prollen, och var väldigt osäker på mobordet, så dä ä ju prima! Angående hårddisken gillar man ju att hoarda filmer och liknande, betalar gärna extra för en massa utrymme.

Planerar inte att köra på SLI någon gång i framtiden, så kanske man skulle kunna nedgradera nätagget lite i alla fall, för att spara lite para? Fast det rör ju sig inte om så extremt mycket antar jag, kanske är lite väl snål nu.

Skrivet av ggwp:

Varför väljer alla fraktal design för psu, är den billigast på inet eller?

Skulle nog gissa på det då det var vad jag själv gick på

Förresten nåt sånt här man skulle vilja ha då? Är lite mer lost än annars vad gäller nätverk och sånt är jag rädd.

Och najs, visste inte att de hade studenterbjudanden. Tacktack!

Av Feskmacka

Tjohej gubbar, söker köpråd om speldator för ~12 000!

Känner att det är dags att uppgradera sig efter flera år, och försöker nu med mitt begränsade datorvetande sno ihop något.

Jag letar efter nåt ganska standard, en prisvärd speldator som smidigt ska kunna köra nyss släppta spel som Shadow of Mordor på höga inställningar, och om möjligt kommande som Arkham Knight nu ända fram i juni och sånt där. Min budget ligger på en 11 000-12 000, men jag kan väl tänka mig att några hundralappar till om det är värt det.
Jag använder en skärm på 1920x1020 och ämnar inte skaffa fler eller med högre upplösning. Jag har inga planer på att överklocka heller, snuskig casual som man är.

Så detta är då vad jag frått fram med en build från choosemypc som mall, dock GTX 970 istället för 980 då jag får för mig att det skulle vara ena röten overkill? Och angående nätagget, skulle det inte kunna ersättas med det här för att spara in lite?
Jag ska bara använda tre hårddiskar, så att ta bort HDD-tray'en är inga problem.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7363163/2014-11-17

http://www.inet.se/files/img/tiny/forum-divider.png

http://www.inet.se/files/img/cart\kundvagn-7363163-00.png

Någon som även har förslag på nätverkskort/adapter då man kör trådlöst?

Så säg nu till om jag nu helt missat att nån komponent är för stor, är fetaste flaskhalsen eller bara helt inkompitabelt med allting etc! Därför jag postar här.
Tack på förhand!

Av Feskmacka
Skrivet av Woods:

Kollade lite ingame video från spelet, fy fabian va stelt det var. Inte som i filmerna där det är lite action. Gubben blockar några laserskott lite halvt utan att röra på sig så mycket, blockar sedan ett slag som kommer några sekunder senare, slår till baka >en bra stund efter<, force pullar en gubbe till sig som i princip flyger "stående" till honom. Ställer sedan ner den killen framför sig (han drar inte bara in honom i lasersvärdet inte nej nej det hade varit på tok för action fyllt) och slår sedan till honom lite halv segt.

Va faN? Flopp combat system. Hade man speedat upp gameplayvideon med 100-200% så hade det iaf sett lite nice ut. Lär inte röra detta spel förrän de fixar till detta övertydliga misslyckande

Säkert sjukt bra annars, men halva starwars är fan striderna !

Har du spelat spelet? För själv tycker jag att det är skitskoj och actionfyllt när man väl spelar det, om än lite halvsegt eftersom jag inte är van vid den lite halvlånga GCD:n...

Av Feskmacka

Faktiskt ett riktigt skönt spel, må jag säga. Men varför finns det inga upplåsbara dräkter att tvinga Batman att sätta på sig? Det var ju en hög pre-order-exklusiva, så varför finns det inte ett fåtal i själva spelet? Meh.
Det som får mig att undra är bland annat det faktum att det första jag såg när jag startade spelet var de två Catwoman-modellerna i 3D models. Dock verkar det ju inte som att de kommer att dyka upp i spelet, så... Wut? Varför lägga ner tid på att designa dem?

Håhå jaja. Gatt spell i alla fall, rekommenderas varmt.

Av Feskmacka

Håhå, ser man på!

Av Feskmacka
Skrivet av finnejanson:

Gah, inte långt kvar nu =)! Är det bara jag som nynnar på vinjetten nästan hela tiden?
*na na na, na na na, NANANANANANA! Dovakin, hm hm hm, det var simbas familj* samtidigt som jag spontant viskskriker ostkaka lite vart jag än går!

Tro mig, du är inte ensam om det Pumpar själv ledmotivet ur mina hörlurar i samma stund som jag skriver detta!

Förresten, det bör väl gå att backa upp sparfiler i Steam? För kommer ju inte att få mina nya komponenter levererade först någon gång nästa vecka, men skulle ändå inte ha något emot att lira Skyrim det på den gamla burken tills dess.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Feskmacka

Hade någon löst det där med halshuggnings-mockagrejset, än? För annars så finns det här

Skrivet av finnejanson:

Är det någon annan än jag som inofficiellt kommer döpa sin karaktär till Ostkaka?

Edit: Det blir fan officiellt!

Mjaru, när du nämner det så... Men var så inne på att döpa min till Kenny.
Starfighter.

Av Feskmacka
Av Feskmacka
Skrivet av Stoffeh:

Kan inte mer än att hålla med. Återstår att se om PC versionen kan leverera. Men personligen tycker jag det ser skit ut. Nog för att grafik inte är allt. Men det verkar så stelt.

Men... Om vi nu snackar grafik, så var det ju otroligt lågupplöst med låg kontrast, kombinerat med en del lagg. Inte alls som det här, eller?
Äsch, det blir väl till att avgöra själv den... 15:e, eller nåt

Av Feskmacka
Skrivet av JesperT:

Fan, blev ju riktigt taggad av den fina verklighetstrogna grafiken..
Tänke att "Ja, det verkar ju ha fått till det riktigt bra med PC versionens grafik ändå".

Jävlar vad snyggt det där var. Måste fanimej ta och installera Crysis igen när den nya datorn är ihopsatt Och delarna kommer inte förrän efter den 11:e...

Men men, med spelseriens (TES) historia i åtanke, så bär vi väl ändå få grafikmods som får Cryengine att se ut som Ice Climber? Samt en enorm mängd ingame-porr, nu när man tänker på det... Varför? Och varför så satans många mods som får alla mänsker att se ut som könsneutrala karaktärer ur japanskt animerat?

Skrivet av RaxXeZ:

Tjena har aldrig spelat något scrolls spel men gillar konceptet att vara helt fri m.m. Men kommer jag kunna gå runt och vara alldeles ''op'' (tänk easy)?

Det ska man säkert kunna vara.

Förresten, någon som har en aning om hur svårighetsgraden kommer att förändras i och med ens levlande? Kommer små sketna banditer till slut spatsera omkring i Daedric/Glasgrejer, som i Oblivion?

Av Feskmacka
Skrivet av Hammar:

TES hör hemma på PC (!) & därför bryr vi oss inte. :(;)

På tal om det, vad vet vi om PC-versionen? Har vi fått någon bekräftelse på optimerade kontroller/ögongodis?

Av Feskmacka
Skrivet av Halldin:

Fullversion av main themet. Ryker antagligen snart:

http://www.youtube.com/watch?v=KuHeTfy7gSY&feature=player_emb...!

...Du är skyldig mig nya brallor.

Av Feskmacka

Tänk att rusha efter en kanin, bara för att träffa på en flock vargar och bli uppäten. Att leka jägare kommer att vara awesomesauce

Någon mer som hoppas på en Skyrim-variant av Oblivion's Whodunit?, förresten? Det var ett koncept som var helt nytt för mig inom spel, att delta i en sådan klassisk mordhistoria och själv vara mördaren Säga vad man vill om spelet (Själv körde jag nog knappt igenom hälften pga tekniska problem), men en del quest var ju alldeles underbara.
Kan till exempel erinra mig att man skulle mörda en hel familj för the Dark Brotherhood i ett annat, och så visade det sig att modern till hela gänget var en snäll tant som misstog en för en budbärare som skulle leverera presenter till barnen.
Sedan så gav hon en dricks, eller något. Jag kunde jag inte förmå mig själv att döda kvinnan, eller i alla fall inte när hon var vaken.

Den urbota korkade AI;n, muppade karaktärsdesignen och röstskådespeleriet kunde iochförsig förstöra saker här och var, men men... Skulle inte ha något emot sådant i Skyrim.

Av Feskmacka
Skrivet av Buio:

Najs, najs, NAJS! Om den looken inte finns ingame, tillgänglig för någon som föredrar dolkar framför promenadkäppar, klappar jag till någon. Men förhoppningsvis skulle väl det kunna ågärdas med mods, so...

Av Feskmacka
Skrivet av Jooh4n:

Haha Sjukt synd.

Du kan inte hämta upp i deras butik eller något?

Vet ej, men så var ju merparten av allt jag beställde inte i lager. So, får väl bita i det sura äpplet... Och gnida in syran i ögonen på er satar som sitter och hånskrattar åt mig den elfte.

Skrivet av Lasergurka:

Kan du inte avbeställa och köpa en från annat håll?

Skulle man väl kunna ta och kolla upp, men känner mig inte soppas desperat. En dag hit och dit är väl inga problem

Av Feskmacka

Najs, tack för filmerna

Hm, Inet meddelar att min nya dator först kommer att levereras, som tidigast, den elfte november.
Jag tror jag spräckte en ven.

Av Feskmacka

Nepp, funderade på en kylare men kom fram till att jag inte skulla överklocka, inte inom en snart framtid i alla fall. Och Arkham City ligger tyvärr högre på min prioritetslista än BF3 at the moment

Av Feskmacka

Dags för en uppgradering, ser det här bra ut?

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1049146/tjotjenare

Det var ett tag sedan jag fifflade med komponenter, och vill bara dubbelkolla med er visa herrar att det ser bra ut - Något som inte går ihop, något som skulle kunna satsas på lite mer/mindre etc? Ett nätaggregat på 600W ska väl räcka?

Är villig att spendera ett par hundralappar över 6k, och bör kanske tillägga att jag redan har hårddiskar och dylikt