Inlägg

Inlägg som Hjortslayer har skrivit i forumet
Av Hjortslayer

Tack som fan!!! Äntligen fick jag tag på en, har haft sån jeeevla otur, tänkt att det inte är meningen att jag ska få tag på ett.

Först "vann" jag i EG lottning, med en kod jag fick av en shysst person härifrån - blev makulerat. Sen beställde jag från webhallen förra veckan, men var tydligen en sekund för sent, beloppet blev reserverat men ordern gick inte igenom. Enl kundtjänst så måste de tagit slut när jag hade den i kassan.

Samt att jag har varit med på typ alla lottningar och tävlingar, och nej jag skulle aldrig gynna en scalper.

Snart blir det BF1942 wiho

Av Hjortslayer

Fan va ledsen jag blir.. som jag krigat för att få ett ps5, sen fick jag en kod av en shysst person härifrån när det var 1 timme kvar att använda den igår, nu blev det också canselled på morgonen 😢 nu blir jag arg på EG, scalpers och utlottningen... hur FÅ ps5 hade de egentligen??? Inte många verkar fått koder..

Av Hjortslayer

Verkar vara omöjligt att få tag på ett ps5 😢😥 sen försöker folk sälja sina koder till mig på instagram, troligtvis fake.. och om ja köper en, tror ni det går igenom eftersom min mail är annorlunda? // besviken kille

Av Hjortslayer

Nehepp utan igen då.. Hoppas att det blir en ny lottning med dom som e inte blev köpta innan 20 då, men chansen är väl minimal 😢😓 alltså undra hur många enheter dom egentligen hade???... jag vet 8st vänner/familj, arbetskollegor som ingen vann på lotteriet. Dom måste fått tusentals nya medlemmar genom detta. MM verkar haft fler konsoler iallafall.

Av Hjortslayer

Nu är det en som bor vid mig, som säljer "sin" ps5 från mediamarket, erbjuder att man kan hämta ut den nästa vecka tillsammans med han.. 8500KR. Så trött på alla scalpers så det är inte sant..

Av Hjortslayer

Fy farao att det ska vara så svårt att få tag i ett PS5. Blir tokig snart, försökt och försökt och försökt och försökt sen det kom ut..

En fråga som jag undrar, varför signar ni upp er och sen skriver "oj jag fick en kod, kul" men ger bort koden eller låter den brinna inne, eller ännu värre att försöka sälja koden?? Varför signa och förstöra för andra om ni inte vill köpa den? hoppas NOLL koder går till scalpers.. Trevlig helg