Inlägg

Inlägg som noCtol har skrivit i forumet
Av noCtol

Dra en kabel!

Av noCtol

Du måste aktivera den i diskhanteraren om jag inte är helt ute och snurrar.

Av noCtol
Skrivet av roykio:

LoL Finns en del lägenheter där jag bor som elen ingår... ingår i hyran dock så är dom lägenheterna snuskigt dyra

5,5 för en 2rummare och kök ink EL och vatten är rysligt

5,5 før en 2a INK el o vatten ær INTE dyrt. Attraktiva områden i alla større stæder har betydligr høgre priser. Min førra 2a i Lund gick loss på 6300, då ingick inget.

Av noCtol

De kostar ju dock inte mer än 1300, men visst 850 är de väl värda.

Av noCtol

Jag har alltid kört tre, 18 månader, lagom långt mellan telefonerna och du får i stort sett luren på köpet om du ändå funderar på lite större abb. garantier är alltid lite meckigt vad jag har märkt i familjen då alla har olika operatörer och abb-former, så mer klydd för att du går genom en op kan jag inte tycka att det är.

Av noCtol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983

Hur många har en bil som stänger av sig så fort du släpper gasen? Jag har då aldrig åkt med en och jag har åkt med ganska många modärna bilar.

Detta fick mig faktiskt att undra en del hur insatt du är i just bildelen. Det är faktiskt så att ALLA moderna insprutningsbilar stänger av sig när du släpper på gasen och bilen ligger i växel. Eller, de stänger inte av sig, men de dricker inget heller då de slutar spruta in bränsle i motorn eftersom den snurrar ändå. Väldigt mycket energi hade kunnat sparas om alla tillämpade eco-driving bättre.
Sedan kan jag även tycka att din del av den här diskussionen är väldigt aggressiv och du borde lugna ner dig några hekto.
Jag tillhör även den stora skaran som stör sig något enormt på personer som inte hittat rättstavningsfunktionen i Firefox (antar att det finns i IE och Safari också om du nu, mot förmodan inte använder Firefox). Så om du nu har dyslexi eller något sådant spelar ingen roll då det finns moderna hjälpmedel nu för tiden.

Av noCtol

Om du har kvar lådan till telefonen så brukar det stå antingen i manualen eller på en klisterlapp i eller utanpå lådan, om du köpte mobilen i butik brukar det även räcka med att ta med kvitto till butiken i fråga och be om imei numret där. Hoppas det löser sig för dig..

Av noCtol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thisisafakenick
O gamla har förskräckligt dålig fps för att de har äldre grafikkort, de flesta lider av också av en bugg som gör att de får en konstant motion blur, detta gör inte läget bättre så det flesta använder redan nu externa grafikkort. (glasögon)

Och vissa stackare får till och med hårddiskar som formaterar om sig själva, drivrutinerna finns dock oftast kvar konstigt nog.

Haha... sjukaste kommentaren idag..

Av noCtol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Noiz_TnT
Vidare har moderkortet två stycken pcie x16-portar, två pci-portar samt tre stycken pcie x1-portar.

Tydligen så har den det:D

ehm....
Du vet om att Crossfire och SLI inte är samma sak va?

Av noCtol

Tack så mycket rallyludde.. jag har en flashad n73 så det är ju ME på den^^ men jo det funkade som du sa.. tack för snabbt svar

Av noCtol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 3b0

Sen den förbannade kalendern som har en ruta om att inga poster finns för dagen, kan man ta bort denna?

För att göra det, stänger du antingen av aktivt vänteläge, eller så tar du bort kalendern från aktivt vänteläge, detta gör du i inställningar...

Jag har dock ett annat problem, har inte riktgit begripigt hur man använder mp3 filer som ring signaler, mina låtar kommer liksom inte upp i den listan i profiler, och jag kan inte välja det direkt via låten heller (så som man kunde göra på min 6280)

Tacksam för svar...

Av noCtol

om du kör dem i 5:4 i 333 (416 som du skriver) så rullar de i rätt hastighet, alltså 333 mhz. alltid lite klurigt att förklara sådana här saker, men som du beskrivit det så ser det för mig ut som att minnena kör i 333 mhz, vilket inte är skadligt.

Av noCtol

Jag har prövat att köra två moderkort på samma nätagg, och det jag märkt då är att äldre mobbon, typ pIII och pII startar upp så fort de får ström, men på mitt p4 eller c2d kort startade bara fläktarna och och hårdiskarna, men den laddar inget bios eller så. Jag körde mest som ett test för att se om det fungerade, så jag körde ju inte under några längre stunder så jag kan inte svara på om det har några permanenta effekter på ngt av moderkorten. '
Jag tycker att din ideé med att ta bort den gröna kabeln från varje gren och sätta en brytare på varje moderkort för on/off/reset verkar vara den som funkar bäst, så jag hade satsat på det.

Av noCtol

Peltier

Har lite funderingar över hur peltier funkar på ett vanligt nätagg. Tänkte inhandla ett vattensystem på petras tillsammans med en 226 watts peltier. Sitter på ett Bequiet 600 watts nätagg som går till resten av min setup, se sign, och undrar om man skulle kunna köra ett sånt element på en av railsen på agget. Asså om man kör själva datorn på 3 rails och sen peltiern på den sista railen. Funkar det eller nätagget ger med sig, så man måste kanske sätta ett motstånd eller nått sånt mellan? Tacksam för svar.

Av noCtol

Finns anapod till alla ipods, funkar mkt bättre än itunes.

Av noCtol

Tack för infon Garnax, men jag vill helst slippa att montera massa fläktar då dessa oftast för en himmla massa oväsen och jag är väldigt känslig när det gäller ljudnivån på datorn. Vill ju gärna klocka, men vill inte att det ska låta en massa om datorn. Undrar fortfarande om det är ngn som vet om man måste ha aktiv kylning på voltregulator och minneschippen på ett x1950xtx.

Av noCtol

Det nätagget som ekstam länkar till räcker gott och väl så länge du inte ska köra några krävande komponenter, skriv upp vad du ska ha för dator i bilen så hade vi kunnat hjälpa dig ytterligare.

ps. ekstam: en hdd drar knappast 80 watt... ds.

Av noCtol

Tjena.. Lånar tråden lite... Jag sitter på en c2d e6600 på ett asus p5w-dh mobbo, samt ett x1950xtx... tänkte inhandla vattenkylning till detta. Men på petras har de inte nått vattenblock till graffet som tar voltregulatorer och minnet, de har inte heller nått block till mosfetten på moderkortet. Går det att köra med aktiv kylning endast på gpun och hur ska jag göra med mosfettskylningen på mobbot, de måste jag väl kyla aktivt?
tacksam för svar..

Av noCtol

jag har sånna corsair 6400.. :/ och jag har prövat det med auto men då körs dem i typ 333 helt skadat.. :/

Av noCtol

Jag har ett problem med min conroe.. :/ om jag kör i 1:1 så kommer jag inte upp till de 400 mhz som mina minnen e specade till.. :/ spelar ingen roll vad jag kör för multiplier.. :/ ngn som vet vad det kan bero på?