Inlägg

Inlägg som warmonger har skrivit i forumet
Av warmonger
Skrivet av sunefred:

Det vill jag också veta. Har dock provat båda, och inte kommer jag in på någon av dem.

Skrivet av plexx:

laddade visst ner Us klienten spelar det någon roll tro ? står global på den ju :S

Skrivet av acket:

Kan någon som har kommit in berätta vilken region som använts? Har US installer versionen men borde inte vara något problem eftersom man endå kan välja det i options.

Har inte hunnit läsa hela tråden ännu, men det vilken klient du väljer spelar ingen roll. Inte heller om du ändrar region inne i spelet. Jag provade att ändra till europe och kom in typ 20 över 9 och min bror har sin inställd på US och även han kom in. Vi ligger båda på 200ms så jag antar att betan fortfarande endast körs mot US servrarna.

Hoppas att detta rätar ut några frågetecken!

Av warmonger

Du kommer självklart att kunna köra ultra det kan jag göra med mitt 6950 och c2d, men för att svara på om du kommer ha acceptabel fps så behöver vi veta vilken upplösning du kommer använda.

Jag har en polare som har nästan identisk setup bortsett från att han har ett 580. Det rullar på ok enligt mig i 1920x1080, med några enstaka drops

Edit: Det jag egentligen vill ha sagt är att det kommer flyta på bra så länge du inte ska köra mer än en skärm.

Skickades från m.sweclockers.com

Av warmonger

Intressant CPU temperatur. Nu vet jag inte vilken typ av kylare du använder, men jag skulle börja med att kontrollera att CPU-fläkten snurrar. Därefter montera av kylaren och gör rent flänsen innan du monterar ihop allt igen.

EDIT: Var lite långsam där.

Av warmonger
Skrivet av LarssoN:

S III kommer ut i april någon gång säger en kompis som jobbar hos android Så nog kan du slå till på den också !

Förväntas vara 2x snabbare än S II och ha quadcore och tegra 3

Förstår inte riktigt vad du menar med "jobbar hos android". Google utvecklar Android, jobbar din vän på Google?
Ingen utom Samsung själva vet speciellt mycket om S III i dagsläget (Finns bokstavligt talat inte en enda specifikation som är bekräftad av samsung än). Den förväntas dock inte använda Tegra 3, utan något av Samsungs egna SoC.

Rykten säger att Samsung avslöjar 2012 lineup på en tillställning den 15:e mars, så om du är intresserad av någon av årets modeller så skulle jag vänta på vad som eventuellt dyker upp om 5 dagar.

Av warmonger
Skrivet av am0berg:

är receivern du länkar bra? Gillar utseendet samt att den måste vara svart. (Kan INGENTING i detta ämnet så allt du säger tror jag på. hahaha)

Sen undrar jag dock vad man skall med alla hdmi utgångar till? (A)
jag kopplar ju det mesta till tvn via hdmi sen tvn till receivern? Eftersom jag kommer vilja ha bild? eller har jag fel ? haha

Flera HDMI utgångar är bra att ha om du har exempelvis både projektor och tv inkopplad till recievern. Då kan du snabbt byta bildvisare utan att flytta runt kablar.

Om du är ute efter små högtalare som inte stör för mycket så kan du kika (och framför allt lyssna) på Monitor Audio's Radius serie eller möjligen KEF's kompaktare högtalare. Men då är du snabbt förbi 4-5000 om du ska ha förstärkare också. Ska tilläggas att subwoofer är nödvändigt till dessa småhögtalare.

Av warmonger

Då är det inte samma problem som jag har iaf. Får jag fråga varför du inte lägger BF3 på SSD:n? Det kan ju åtminstone var värt att testa. Jag har alltid för vana att lägga windows och spel på den snabbaste disken (som iofs nyss gick sönder, så allt ligger nu på långsamma diskar).

Av warmonger

Tabbar du ut i battlelog vid banbyte? Jag får samma problem om jag tabbar ur spelet. När jag sedan tabbar tillbaka till spelet så hackar det så det är totalt ospelbart. För mig gäller detta vid alla ur-tabbningar oavsett om det är under pågående match eller vid byte av bana.
Tyvärr har jag inte någon lösning på problemet.

Ska kolla runt lite och se om jag kommer fram till något!

Av warmonger

Jag har sedan ett par veckor tillbaka ett Corsair Vengeance K60 som jag tycker är bra. Ser enligt min mening bra ut och är skönt att skriva på. Layouten är väldigt no-nonsense med några diskreta mediaknappar som inte tar upp någon onödig plats (sitter ovanför numpad).

Även om det är röda cherry mx brytare så måste jag säga att det låter en del, så om du har datorn i något gemensamt rum så bör man ta det i beaktning. Röda brytare är också väldigt lätta att trycka ner och tog några timmar att vänja sig vid.

Edit: Här kommer en länk http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=985493.
(dom röda wsad och 1-6 tangenterna är valfria och enligt min mening inte så sköna)

Av warmonger
Skrivet av sarre:

Hej tack för svaret.
Då kommer en följd fråga.... Är det något att ha ? Alltså är det nå bra ljud eller bara skräp ?

Med budgeten du satt upp så är det ungefär vad du får. Vad jag kan minnas så vann dom satelliterna nåt test i Hemmabio-tidningen för några år sedan, dock var det tillsammans med den något större subwoofern 10.16 istället för 8.16.
Hittade testet på XTZ:s hemsida
http://www.xtz.se/public/file.php?REF=f73b76ce8949fe29bf2a537...

Jag tror det kan vara ett vettigt insteg om man inte har lyssnat på bättre ljud och det är sannolikt bättre än ett högtalarpaket för dator.

Av warmonger
Skrivet av Marcusk:

Och man är varsam med komponenterna genom att använda ett ESD armband.

Och har du verkligen aldrig märkt av något problem? Hårdvara har aldrig någonsin gått sönder för dig? Du har aldrig mött en gräns då du inte kan överklocka mer? Detta kan bero på ESD skador.

Nu börjar detta bli löjligt. Det låter på dig som att ESD skulle vara någon mystisk kraft som mycket väl skulle kunna vara roten till allt ont i världen.

Nej, jag har inte haft några oförklarliga fel på mina eller andras datorer som jag har satt ihop. Självklart har jag överklockat tills jag nått en gräns, eller haft hårddiskar som har havererat, men att vid dessa tillfällen skylla på ESD-skador skulle vara lika befängt som att skylla det på tomtar och troll.

Skickades från m.sweclockers.com

Av warmonger
Skrivet av Woodlauncher:

Men du har ju ingen aning om det har du fått problem orsakade av ESD-skador eller inte.

Om jag inte märker av problem, så är det väl rätt poänglöst att leta efter fel?

För att förtydliga så var det inte meningen att provocera med mitt inlägg. Dom som använder esd-armband får självklart göra det. Det jag ville få fram var att esd-skador inte är ett stort problem om man är varsam med komponenterna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av warmonger

Jag har aldrig förstått varför folk är så nojjiga över ESD. Jag har plockat isär och satt ihop datorer i 15 år och har aldrig använt mig av ESD-armband eller liknande. Man kommer långt med sunt förnuft. Hoppa ur fleecedressen innan man börjar greja och se till att inte ta för mycket på kretskorten.

Av warmonger
Skrivet av Deaflong:

Hade samma problem förut. Det var skruvarna som kortslöt moderkortet.
Resettade BIOS (brukar finnas en jumper på moderkortet) och böt skruvar.
Vips så fungerade det:D

Precis samma sak har jag råkat göra vid moderkortsbyte. Hade en eller flera mässingsdistanser som satt fel och kortslöt på undersidan av moderkortet. Allting fungerade så fort jag plockat ur distanserna som satt fel.

Av warmonger
Skrivet av joche_87:

Föresten så är ni bara väldigt irriterade och sura över att få en kula i huvudet från en ricon när ni har sprungit halva barnan och dödat 10st i rad och vips så vart det head shot från en (recon) på 700 meter, det är väldigt förnedrande som jag ser det, för eran del,

Inte förnedrande alls. För så som spelet fungerar nu så vet man att det var ett skickligt skott. Hade man däremot dött av ett skott mot kroppen så hade det varit betydligt mer irriterande

Skickades från m.sweclockers.com

Av warmonger

Jag tycker recon är bra precis som den är. Det finns allt för många trådar på battlelog forumen där folk (som uppenbarligen bara spelar recon) klagar på att man inte kan ta folk med ett skott.

Testa att spela med någon av dom andra klasserna och ta en funderare på hur kul spelet hade varit om man dog varje gång en sniper träffade dig.

Av warmonger
Skrivet av zatheer:

Köp nytt! har slaktat två tangentbord i mina dar, kretskortet i tangentborden är en tunn "plastfilm" med kopparmönster och tryckpunkter inget att göra egentligen...

Made my day!

Vengeance K60 är dock ett mekaniskt tangentbord och har således inte denna plastfilm. Tangentbordet har istället individuella brytare för varje tangent.

Nu verkar dock problemet vara löst. Men det kan ändå vara värt att notera.

Av warmonger
Skrivet av Ocar:

Jag kom när jag läste "Otroligt ljud med Bang & Olufsen ICEpower® och ASUS SonicMaster".

Tyvärr så säger Bang & Olufsen väldigt lite om ljudkvaliteten i sammanhanget, då ICEpower endast är en typ av klass D förstärkning utvecklad av B&O. Sen kan det ju diskuteras om B&O är synonymt med bra ljud eller bara design, men det hör till en annan diskussion ;).

Sitter själv med en MBP 13" men måste erkänna att jag längtar efter en likvärdig windows-laptop. Det verkar som att det börjar närma sig nu

Av warmonger

Tjusigt! 5 utdelade poäng

Av warmonger

Är också nyfiken på detta.

Kan det vara så att olika tillverkare får olika priser beroende på hur många kort dom köper in från t ex nVidia? Kortet är ju identiskt i både pcb och kylare. Så jag kan inte riktigt förstå att ett kort skulle vara bättre än det andra. Det som kan tänkas är väl skillnader i garanti och bundle i så fall.

Någon som har någon annan idé varför det kan skilja uppemot 800kr på 8800GTX korten?

Av warmonger

Hade jag haft pengarna så hade jag inte tvekat en sekund... Eller egentligen har jag pengarna men pengarna ska gå till körkort och utan körkort kommer jag ändå inte till Eskilstuna.
Knepigt läge...