Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av fue:

tvelander word! +1!

- Klart det blir tråkigt om man gör som TS gjort.

Gå med i en PvE orinted raid guild, så har man vänt på biffen.

GW2 var inget att hänga i tallen.

Exakt det jag menar.

Tex när jag spelar ett spel så går jag in 100 % hela tiden, "jag" tycker det är waste att bara sitta och casual spela.

Så satsta om du nu har tid med det, annars kan du ju spela casual om du gillar det.

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Avstängd

<Hoppas GW2 kommer med "hard mode" likt ettan då allt är svårare för jag vet nte vad jag ska gora längre

Visa signatur

lolclockers

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rebbon:

Hejsan!

Jag har spelat WoW sen November 2006, har nu en karaktär som jag skapade 2009 och har spelat på den mest, jag antar att man kan säga att jag har spelat WoW "på riktigt" sen 2009 och från 2006-2009 har jag väl bara tagit pauser och lärt mig om spelet. Iallafall, efter alla dessa år som jag har spelat på min 85 hunter, så börjar spelet bli väldigt tråkigt.

Det känns som att det knappt finns något att göra i WoW längre förutom att grinda dungeons/raids för mer Justice Points eller grinda BG's för mer Honor och sedan skaffa bättre gear, sedan stannar du bara i SW/Orgrimmar och väntar i kön varje vecka.

Känns så j*vla tråkigt just nu, och jag undrar: Vad ska man göra? Finns det något annat man kan göra just nu? Ska jag vänta tills MoP kommer?

Jag vet inte vad jag ska göra, så därför frågar jag er. Har ni några förslag?

grattis! det är allt det handlar om i flera år om du tänker efter!

sluta spela spelet... du kommer inte ångra dig.

Visa signatur

Censorship is for the weak
----------------------------------
i5 6600K @ 4.7 | MSI GeForce GTX 980 Ti 6GB Gaming | ASUS Z170 PRO GAMING | 16GB 2400mhz | 850 EVO 250GB SSD | 2+1+1TB HDD | NH-U12P SE2 | Define S | XL2411Z 144Hz |

Permalänk

Jag skippar nog MoP själv. Finns liksom ingenting att göra. Man levlar med rent ut sagt skittråkiga quests till lvl 85 och sen gör några raids. Knappt nån endgame. Nu ska man göra samma om igen med pandor.
GW2 har varit en riktigt bra och frisk fläkt nu. Mycket och göra, grym grafik och underbart combatsystem. Går ínte i slowmotion som i andra mmos.

Permalänk
Skrivet av anon200213:

Personligen tycker jag de gjort wow för enkelt. Då menar jag inte end-game raiding utan jag menar spelet som helhet, level 1-85. Det skulle varit MYCKET långsammare att levla, kanske inte 1-40 men därefter borde det vara ett par veckors jobb med varje level. Då hade gammalt fint content som Karazhan med mera betytt någonting fortfarande.

Ja men visst de ska ta 2 Hela år att levla från 40 - 90 sen, tror verkligen inte alls att folk kommer tröttna då, alla kommer älska din idé

Men rent ärligt, kom med lite mer seriösa förslag, personligen gillar ja ditt tänk med att levling går för fort, men skulle hellre då se att det kanske tog en halv till en hel dag att levla upp sig (6 - 12 timmar), tyckte att första gubben ja själv drog upp mellan 80-85 tog lagom med tid, men innan dess gick allt för fort, man skulle kunna hinna med så mycket mer som achievments, roliga grejer man missar!

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR!

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon200213:

Personligen tycker jag de gjort wow för enkelt. Då menar jag inte end-game raiding utan jag menar spelet som helhet, level 1-85. Det skulle varit MYCKET långsammare att levla, kanske inte 1-40 men därefter borde det vara ett par veckors jobb med varje level. Då hade gammalt fint content som Karazhan med mera betytt någonting fortfarande.

Det beror ju också på hur mycket tid man lägger ner, några veckor /played? Aldrig i livet. Några veckor av 6 timmar om dagen? Nä, men eventuellt några veckor av någon timme här och där. Jag lirade min allra första karaktär 1-60 i vanilla på 17 dagar /played, det tyckte jag var väldigt lagom. 2-3 timmar om dagen på vardagar, lite mer på helger (gick i nian) , tog kanske 2 månader totalt. Nu senast jag levlade (i wrath) tog jag 1-80 på 6 dagar played, har jag för mig. Det är alldeles för snabbt.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av tvelander:

Inte för att vara sån men du säger att du logga in 11 maj men du har dödat sinestra spine madness raggy HC etc etc i augusti .
Du har tröttnat på va då? du spela madness i 35 % nerf + nerf på bossen och sinestra och raggy med 15 % nerf hp i HC typ.

Du har farmat lite rep + achivs som nu är account wide.

Och 300 dagar är inte specielt mycket om du bara lirat på den charen, jag hade fattat vad du menat om du spelar end-game firelands BWD / BoT eller DS Prenerf.

Men du dödat allt i efter hand ofc det är tråkigt då när allt är easy-mode.

Edit: Tro fasiken att wow är tråkigt om man puggar DS 10 HC efter 8 månader och bara tycker men detta är ju easymode, a tro f*n det när jag döda madness igår 10 man HC med 7 pers, nästan 5 man HC ju.

OT: Till TS jag tycker du ska testa MoP om det inte är roligt och funkar för dig spela GW2 Tera online etc eller något annat spel tex dota 2 cs:go eller något annat.

vaaaaaaa? jag jag dödade allt nerfade content på en jävla dag och de borde inte vara möjligt, har inte raidat seriöst sen vanilla / tbc så vad har det med saken och göra?
jag är trött på allting blir nerfat och förstört alldelles för tidigt..
folk som fick ds hc kill, ragnaros hc kill, sinestra hc kill under cataclysm borde vara ensamma om att ha titlarna, mountsen osv..

vad spelar det för roll vilket datum man klarade bossarna? det är ju inte särskilt många som kollar datumen utan bara ser din titel och ditt mount..

de borde ha fortsatt som de gjorde med drakarna i naxx10/25, tog bort dom när nytt content släpptes, de borde tagit väck tk mountet i tbc etc.. är trött på att om man spelar dygnet runt och har lite tur med RnG kan man få saker som egentligen borde vara 100% unikt och häftigt att ha, de förstörde till och med de gamla pvp titlarna!

de ända titlarna som man har lite prestige med är väl undying/immortal, alla server first titlar, togc10/25 mountsen vid insanity kills / inga döda inga wipes togc25 hc, mimirons head har dom ju förstört, icc hästen förstörde dom, cataclysm mounts och titlar förstörde dom!

till och med herald of titans finns kvar och completa än idag med nya bättre talents och flera år av träning på algalon fighten.. den där titeln borde försvunnit när icc släpptes! det är detta blizzard failar på något rejält..
de som var först och bäst på att döda content kan tyvärr inte visa det på ett tydligt sätt eftersom de har börjat nerfa och behålla rewardsen även om de nerfar sönder contentet (ds10 hc med 35% nerf kändes faktiskt mycket lättare än första gången jag rensade normal pån 10%)

kan faktiskt inte peka ut en enda person på min server som är "wow han är en bra spelare!" eftersom alla ser likadana ut, har samma "rare" mounts och "rare" titlar!

jag började spela wow 11 maj 2005, jag loggade inte in då

jag har inte raidat på en seriös nivå på flera år eftersom jag har fått lägga tid på skolan och annat irl tjafs, har enbart varit med i casual raiding guilder som raidat sådär 2 dagar i veckan..
hade ingen möjlighet att cleara bot/bwd/tofw hc eftersom jag gick sista året på gymnasiet när cata släpptes och fick ta mina studier i första hand och under DS patchen har jag jobbat 48 timmars veckor och inte haft tid och göra det i "tid" men vad spelar det för roll när jag ändå fick titlarna, chans att få samma mount osv. detta borde vara borttaget från spelet för ett bra tag sen.

sen kan jag tillägga att olika svårighetsgrader på content förstör upplevelsen något brutalt eftersom du måste progressa igenom samma bossar 2 ggr som känns väldigt lamt, tycker det ska vara 1 svår boss 1 svårighetsgrad och så ska det finnas lättare raider och svårare raider (TBC modellen) och raiderna ska inte bli nerfade förrän en ny EXPANSION släppts sålänge inte någon boss är buggad eller i princip omöjlig att döda (c-thun) och då ska eventuella titlar och mount drops såklart tas väck från loot table

jag njöt som fan av svåra 5 manna hcs i början av cataclysm! underbar känsla efter icc modellen men ändå så gick vi tillbaka till aoe speedruns :/

Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av ThePreToriaN:

Jag skippar nog MoP själv. Finns liksom ingenting att göra. Man levlar med rent ut sagt skittråkiga quests till lvl 85 och sen gör några raids. Knappt nån endgame. Nu ska man göra samma om igen med pandor.
GW2 har varit en riktigt bra och frisk fläkt nu. Mycket och göra, grym grafik och underbart combatsystem. Går ínte i slowmotion som i andra mmos.

Så du tycker wow går i slowmotion? vet inte vilket spel du har spelat.

kan hålla med dig att cata har inte varit en endgame content men, i MoP finns det 10 heroic bossar direkt 10 dagar efter release och då kan man inte säga att man inte har något att göra.

Sen har du 5 HC med achivs för drake du har bronze silver golden 5 man HC.

Cata kommer inte ens vara i närheten av vad MoP är.

Cata va horibelt dåligt för att dom nerfa SÖNDER 5 man HC efter betan för att alla "CASUALS" wipa sönder i 5 man HC och så nerfa dom allt och "blev" glada.

Nu finns det möjlighet att välja super hardcore mode i tex 5 man HC och i 10 man hc.

Så det kommer finns mycket mer att göra i MoP i början en vad du kan tänka dig, jämfört mot Cata i starten

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Medlem
Skrivet av fue:

tvelander word! +1!

- Klart det blir tråkigt om man gör som TS gjort.

Gå med i en PvE orinted raid guild, så har man vänt på biffen.

GW2 var inget att hänga i tallen.

Problemet är att allt lätta content har blivit för lätt och går för snabbt

om du spelade i vanilla så vet du hur lång tid det tog och få ihop en grupp till UBRS och köra igenom hela.. vi snackar om 4-5 timmar för att kanske få loot

idag som "casual" som bara kör LFR + bh kan man logga in 1,5 timme på onsdagen dra igenom 8/8 bossar i LFR DS och sedan dra BH (20-30 min) och sedan fortsätta och cappa valor i 3 hcs, detta tar max 4 timmar och sen är du klar med det en average "casual" lägger ner tid på

detta är något som aldrig skulle hänt under varken vanilla/tbc/wotlk eftersom du inte kunde dra igenom allting såhär snabbt och sen känna dig nöjd för veckan! fanns alltid något att göra och du blev aldrig 100% klar med saker

Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av Uvania:

vaaaaaaa? jag jag dödade allt nerfade content på en jävla dag och de borde inte vara möjligt, har inte raidat seriöst sen vanilla / tbc så vad har det med saken och göra?
jag är trött på allting blir nerfat och förstört alldelles för tidigt..
folk som fick ds hc kill, ragnaros hc kill, sinestra hc kill under cataclysm borde vara ensamma om att ha titlarna, mountsen osv..

vad spelar det för roll vilket datum man klarade bossarna? det är ju inte särskilt många som kollar datumen utan bara ser din titel och ditt mount..

de borde ha fortsatt som de gjorde med drakarna i naxx10/25, tog bort dom när nytt content släpptes, de borde tagit väck tk mountet i tbc etc.. är trött på att om man spelar dygnet runt och har lite tur med RnG kan man få saker som egentligen borde vara 100% unikt och häftigt att ha, de förstörde till och med de gamla pvp titlarna!

de ända titlarna som man har lite prestige med är väl undying/immortal, alla server first titlar, togc10/25 mountsen vid insanity kills / inga döda inga wipes togc25 hc, mimirons head har dom ju förstört, icc hästen förstörde dom, cataclysm mounts och titlar förstörde dom!

till och med herald of titans finns kvar och completa än idag med nya bättre talents och flera år av träning på algalon fighten.. den där titeln borde försvunnit när icc släpptes! det är detta blizzard failar på något rejält..
de som var först och bäst på att döda content kan tyvärr inte visa det på ett tydligt sätt eftersom de har börjat nerfa och behålla rewardsen även om de nerfar sönder contentet (ds10 hc med 35% nerf kändes faktiskt mycket lättare än första gången jag rensade normal pån 10%)

kan faktiskt inte peka ut en enda person på min server som är "wow han är en bra spelare!" eftersom alla ser likadana ut, har samma "rare" mounts och "rare" titlar!

jag började spela wow 11 maj 2005, jag loggade inte in då

jag har inte raidat på en seriös nivå på flera år eftersom jag har fått lägga tid på skolan och annat irl tjafs, har enbart varit med i casual raiding guilder som raidat sådär 2 dagar i veckan..
hade ingen möjlighet att cleara bot/bwd/tofw hc eftersom jag gick sista året på gymnasiet när cata släpptes och fick ta mina studier i första hand och under DS patchen har jag jobbat 48 timmars veckor och inte haft tid och göra det i "tid" men vad spelar det för roll när jag ändå fick titlarna, chans att få samma mount osv. detta borde vara borttaget från spelet för ett bra tag sen.

sen kan jag tillägga att olika svårighetsgrader på content förstör upplevelsen något brutalt eftersom du måste progressa igenom samma bossar 2 ggr som känns väldigt lamt, tycker det ska vara 1 svår boss 1 svårighetsgrad och så ska det finnas lättare raider och svårare raider (TBC modellen) och raiderna ska inte bli nerfade förrän en ny EXPANSION släppts sålänge inte någon boss är buggad eller i princip omöjlig att döda (c-thun) och då ska eventuella titlar och mount drops såklart tas väck från loot table

Nu kommer det kanske bli wall of text också.

vaaaaaaa? jag jag dödade allt nerfade content på en jävla dag och de borde inte vara möjligt,
För att BLIZZARD vill att alla ska få chansen att testa end-game för att spelet är gjort 95 % för casuals.

ad spelar det för roll vilket datum man klarade bossarna? det är ju inte särskilt många som kollar datumen utan bara ser din titel och ditt mount..
Varenda top guild från 1-500, det ENDA dom kommer kolla på är först din apply sen när du döda alla bossar, datum när du döda alla bossar är skit viktigt för att komma med i en bra guild.
Jag tex när jag invar folk till guild / puggs kollar jag bara datum nästan och sedan achiv och sen gear.

de borde ha fortsatt som de gjorde med drakarna i naxx10/25, tog bort dom när nytt content släpptes, de borde tagit väck tk mountet i tbc etc.. är trött på att om man spelar dygnet runt och har lite tur med RnG kan man få saker som egentligen borde vara 100% unikt och häftigt att ha, de förstörde till och med de gamla pvp titlarna!

De fortsatte inte med det för att blizzard vill att alla ska kunna ha chansen och få allt hela tiden.
när jag tex ser någon med TK mounten om dom fick den 08/15/2008 så vet jag att dom fick den i TBC och då är det mer status.

Jag fick alar mountet i 80 tiden och då är det inte samma sak.

Gammla pvp titlarna är bara förstörda på det sättat att dom kan visa sig som highwarlord etc men dom har inte FoS på det så är det är inte ens samma sak.

+ Folk med FoS rank 14 från 60 kan använda Rank 14 gear från 60 som transmog som INGEN annan kan göra.

till och med herald of titans finns kvar och completa än idag med nya bättre talents och flera år av träning på algalon fighten.. den där titeln borde försvunnit när icc släpptes! det är detta blizzard failar på något rejält..
de som var först och bäst på att döda content kan tyvärr inte visa det på ett tydligt sätt eftersom de har börjat nerfa och behålla rewardsen även om de nerfar sönder contentet (ds10 hc med 35% nerf kändes faktiskt mycket lättare än första gången jag rensade normal pån 10%)

Hearld kan du bara få med en lvl 80 gubbe som har fullt 226 gear + vapen 232, det finns ingen som vill ha med en random med fullt 226 och 232 om du inte payar guld eller väntar i kön för att få hearld, jag vet detta då jag har guildies som har hearld och jag själv mer en på 5 gubbar lvl 80s.

Du kan bevisa exakt om någon döda det innan nerf bara att kolla när dom döda bossen via world of logs och i achivs.
Ofc det känds enklare med 35 % nerf en normal 10 % när dom har nerfat med 25 % extra + du har fått MoP talents som är super mega uber duber OP.

Då min mage innan pathcen kunde max göra runt 50-55k på ultrax och nu i patchen kan jag kanske göra 60-70k endfight 25 man HC.

kan faktiskt inte peka ut en enda person på min server som är "wow han är en bra spelare!" eftersom alla ser likadana ut, har samma "rare" mounts och "rare" titlar!

Rare mounts gör en inte bra.
Kolla bara på hans achivs och sedan hans guild och sen hans gear och när han fick det.
Då vet du om han är "BRA" eller inte.

jag började spela wow 11 maj 2005, jag loggade inte in då Sorry jag som såg fel.

sen kan jag tillägga att olika svårighetsgrader på content förstör upplevelsen något brutalt eftersom du måste progressa igenom samma bossar 2 ggr som känns väldigt lamt, tycker det ska vara 1 svår boss 1 svårighetsgrad och så ska det finnas lättare raider och svårare raider (TBC modellen) och raiderna ska inte bli nerfade förrän en ny EXPANSION släppts sålänge inte någon boss är buggad eller i princip omöjlig att döda (c-thun) och då ska eventuella titlar och mount drops såklart tas väck från loot table

Blizzard har självas sagt att dom inte kan göra spelet så längre som tex i TBC som man va tvungen att skaffa först reverd med alla factions inom HC och sen köra HC och sen köra kara sen grull maggy SSC the eye etc.

För att dom tappar för mycket spelar bas och dom säger att dom inte vill att dom ska börja spelet som TBC för dom vill inte använda gammalt konsept som dock va SKIT BRA, till dom nyare expansionerna.

Dold text

Jag fattar vad du menar jag lider med dig, jag lirar hardcore och vill inte ha nerfat content etc men blizzard gör som dom gör och dom gör spelet efter casuals, det är så kommer troligtvis alltid vara så framöver nu ^^.

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Skrivet av ThePreToriaN:

Jag skippar nog MoP själv. Finns liksom ingenting att göra. Man levlar med rent ut sagt skittråkiga quests till lvl 85 och sen gör några raids. Knappt nån endgame. Nu ska man göra samma om igen med pandor.
GW2 har varit en riktigt bra och frisk fläkt nu. Mycket och göra, grym grafik och underbart combatsystem. Går ínte i slowmotion som i andra mmos.

Grym grafik om de funkar som det ska kanske, combatsystem som är trögt.. Fattar inte hur du ser att de är bättre? Slowmotion, är ju precis vad de gör.. Leta vistas för lite xp, mjölka kon(som farmville) och göra events(som är likadana efter 4st)..

Visa signatur

Desktop: Geforce GTX 770 | 8gb DDR3 1600mhz | Intel i5-4670k | SSD 120gb | OS Win 8.1 |

Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av Uvania:

Problemet är att allt lätta content har blivit för lätt och går för snabbt

om du spelade i vanilla så vet du hur lång tid det tog och få ihop en grupp till UBRS och köra igenom hela.. vi snackar om 4-5 timmar för att kanske få loot

idag som "casual" som bara kör LFR + bh kan man logga in 1,5 timme på onsdagen dra igenom 8/8 bossar i LFR DS och sedan dra BH (20-30 min) och sedan fortsätta och cappa valor i 3 hcs, detta tar max 4 timmar och sen är du klar med det en average "casual" lägger ner tid på

detta är något som aldrig skulle hänt under varken vanilla/tbc/wotlk eftersom du inte kunde dra igenom allting såhär snabbt och sen känna dig nöjd för veckan! fanns alltid något att göra och du blev aldrig 100% klar med saker

Jag vet vad du menar men player basen i 60 är inte den samma som nu.

Dom har för många casuals i spelet just nu så dom kan inte göra tex UBRS raids 10 man som tog 4-5 timmar för att man hade chansen att få sitt svärd på sin rogue från sista bossen som "jag" tex hade farmat i 3 veckor som alldrig droppar.

Den känslan finns inte längre jag vet, men spelet är för stort atm för att göra spelet efter hur det va innan.

Casuals is taking over

Edit: ja spela vanilla ja och jag älska det dock kanske för att jag va 13-14 år och allt va roligt.

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Medlem
Skrivet av tvelander:

Jag vet vad du menar men player basen i 60 är inte den samma som nu.

Dom har för många casuals i spelet just nu så dom kan inte göra tex UBRS raids 10 man som tog 4-5 timmar för att man hade chansen att få sitt svärd på sin rogue från sista bossen som "jag" tex hade farmat i 3 veckor som alldrig droppar.

Den känslan finns inte längre jag vet, men spelet är för stort atm för att göra spelet efter hur det va innan.

Casuals is taking over

Edit: ja spela vanilla ja och jag älska det dock kanske för att jag va 13-14 år och allt va roligt.

jo, jag är född 1991 och var i samma ålder som dig i vanilla och jag och mina kompisar satt verkligen och njöt till 100% av allt i spelet och allt vi lyckades loota osv, kommer ihåg min kompis som var först i kompisgänget till 60 och började raida molten core innan jag var 60 och lyckades skrapa ihop fullt giantstalker ett par veckor efter jag tog 60 och då hade jag nyss börjat samla lightforge delar i princip, fyfan vad jag stog och dregglade över hans epics då + alla andra av mina kompisar som fortfarande lvlade eller nyss tagit 60

pvp'n var också mycket roligare eftersom alla möjliga spelare spelade ihop och det var inte uppdelat som det är idag

Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av Uvania:

jo, jag är född 1991 och var i samma ålder som dig i vanilla och jag och mina kompisar satt verkligen och njöt till 100% av allt i spelet och allt vi lyckades loota osv, kommer ihåg min kompis som var först i kompisgänget till 60 och började raida molten core innan jag var 60 och lyckades skrapa ihop fullt giantstalker ett par veckor efter jag tog 60 och då hade jag nyss börjat samla lightforge delar i princip, fyfan vad jag stog och dregglade över hans epics då + alla andra av mina kompisar som fortfarande lvlade eller nyss tagit 60

pvp'n var också mycket roligare eftersom alla möjliga spelare spelade ihop och det var inte uppdelat som det är idag

Dock va ju PvP super broken i 60 men det va ganska roligt endå fast det va inte roligt att spela tex druid i 60 i pvp :).

Jag spela ju mage / rogue som va skit OP dock XD

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Medlem
Skrivet av tvelander:

Dock va ju PvP super broken i 60 men det va ganska roligt endå fast det va inte roligt att spela tex druid i 60 i pvp :).

Jag spela ju mage / rogue som va skit OP dock XD

jag körde paladin med the unstoppable force, hand of justice trinket, man fick in ett par roliga kombo's ibland men min kompis som körde tauren shaman med samma vapen kunde ibland få kombos med 6 slag det jävla aset och oneshotta folk, riktigt roligt var det

Permalänk
Medlem

WoW är ju bara sämst. Har spelat i ca. 6 år, både med hyfsad arena rating och raidat, det krävdes många timmar om dagen. Sen släpptes Cataclysm, 2 månader efter release började jag spela det. Samma dag som jag tog lvl 85 dödade jag även Deathwing, med en PUG som jag hittade via något auto-join system. Man börjar ju undra vart skiten är på väg. Jag klagar iof inte, ville börja spela igen för att döda den då nya bossen, deathwing. Levlade 80-85 på fyra dagar och på den fjärde dagen dödade jag även deathwing.

Visa signatur

Karl Pilkington, discussing dopplegangers - "How would I know which one I was?"

Permalänk
Medlem

Är själv less på WoW, eller snarare jag vill ha TBC eller WOTLK igen. Men det kan bara vara för att jag har goda minnen med guilden från den tiden. Man hade så mycket kul för sig. Main tanken va 58 år gammal, våra två healers hade precis gift sig (irl). Våran priest (olika specs) raida alltid lite halv full. Jag och en polare slogs alltid om högst DPS. Roliga minnen är det allt.
Lirade själv cata ett tag och ja det va ju kul men normals va lite för lätt tyckte jag. Även om normals inte ska vara omöjliga så ska dom vara svår. Körde alla bossar utom två, en vecka in i cata med en guild jag hitta. Efter det så tappade jag suget på att raida då det gick för lätt tyckte jag.
Funderar på att pröva MoP men har inte bestämt mig riktigt än. Lirar nu arma 2 mest istället, en hel del FTL och diverse betor jag inte får prata om

Visa signatur

Maximus X Hero - 8700k @5.1GHz - H115i - 32GB LPX@3466MHz - MSI 980Ti Gaming - EVGA SuperNova 750 G2 - Asus vg248qe - FD R5

Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av WijK:

WoW är ju bara sämst. Har spelat i ca. 6 år, både med hyfsad arena rating och raidat, det krävdes många timmar om dagen. Sen släpptes Cataclysm, 2 månader efter release började jag spela det. Samma dag som jag tog lvl 85 dödade jag även Deathwing, med en PUG som jag hittade via något auto-join system. Man börjar ju undra vart skiten är på väg. Jag klagar iof inte, ville börja spela igen för att döda den då nya bossen, deathwing. Levlade 80-85 på fyra dagar och på den fjärde dagen dödade jag även deathwing.

LFR räknas inte som raid dock, du kan 10-15 mana LFR.

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Zaptoit:

Det beror ju också på hur mycket tid man lägger ner, några veckor /played? Aldrig i livet. Några veckor av 6 timmar om dagen? Nä, men eventuellt några veckor av någon timme här och där. Jag lirade min allra första karaktär 1-60 i vanilla på 17 dagar /played, det tyckte jag var väldigt lagom. 2-3 timmar om dagen på vardagar, lite mer på helger (gick i nian) , tog kanske 2 månader totalt. Nu senast jag levlade (i wrath) tog jag 1-80 på 6 dagar played, har jag för mig. Det är alldeles för snabbt.

Skickades från m.sweclockers.com

Det finns MMO's där ingen ännu är max level även efter 10 år. Det speler jag "kommer ifrån" ifrån början tog det mig 5 år att bli level 72 sniper. (Max level 255, finns ingen som är det). Visst, jag sa inte att det är en idé som passar alla, eller ens att det var en idé. Vissa vill att det skall vara lätt. Minns hur besviken jag blev när man levlade 80-85 på 5 timmar /played.

Permalänk
Medlem
Skrivet av theBoosing:

Efter att ha spelat WoW i 8 år gick jag till GW2 och jag ångrar mig inte en sekund.

Om du spelat wow i 8 år borde du gå ut och ta en nypa luft.

Har iaf provat både, gillar inget jättemycket men diggar GW mer iaf

Permalänk

Har spelat wow sedan det kom och ska köra lite MoP tänkte jag men grejen med spelet är att allt blir enklare och dom gör genvägar till allt ( man står i huvudstaden och levlar ungefär ) och det är inte socialt alls längre, visst man har några kompisar kvar som spelar och guilden men när man inte raidar så händer det inte så mycket i wow just nu.

Ge MoP en chans om du fortfarande gillar wow/beroende, köp GW2 ( ingen månadskostnad)

Permalänk

Kanske ska testa eve online, det tänker jag göra, verkar skitcoolt.

Visa signatur

Live for fun, Loyal to none

Permalänk
Medlem

WoW är som heroin spelaren gör allt för att försöka få samma känsla som infann sig när spelaren för första gången spelade spelet. Med tiden börjar spelaren inse att det är omöjligt men hoppet är det sista som lämnar spelaren. Till slut ger spelaren upp och slutar spela alternativ inser spelaren att ett spel måste förändras med tiden och börjar själv förändra sitt spelande istället för att leva kvar i sin tragiska nostalgi.

Summan av kardemumman är att du antingen måste inse att du helt enkelt tröttnat på spelet (WoW var inte bättre i Vanilla hur mycket vi än försöker tro det), man tröttnar helt enkelt på att göra liknande saker under lång tid och det gäller ALLA spel. Eller så inser du att det finns saker att göra i spelet det är bara det att du blivit hjärntvättad av all "prestige" som finns i alla jävla spel nuförtiden. Måste det finnas gear som förbättrar din agility med 10 för att du överhuvudtaget ska bry dig i att göra saker? Jag njuter av att samla transmog-gear, pets och mounts samtidigt som jag tycker om att raida (för att det är roligt inte för nån uppgradering).

Med Cross-realm-zones har world-PvPn kommit tillbaka i viss utsträckning men frågan är om du bryr dig när det inte finns någon loot i players. Möjligheterna till det mesta finns. Om inget av detta låter intressant migga till en RP-server och låt fantasin flöda, fast den dog väl ut i samband med Cataclysm som allt annat. Och om inte det heller duger sluta spela, inse att du är less och inte har nog med tankekraft för att hitta på något eget/förändra ditt tankesätt.

Permalänk

Vänta till MoP kommer. Levla upp till 90, testa allt kontent och låt sen spelet slumra in igen till nästa expansion...

Visa signatur

Nvidia RTX 2080Ti | Intel Core i7 3,7GHz | RAM 32Gb 1333Mhz | Acer Z-321QU 32' 2560x1440@144HZ|

Permalänk
Medlem
Skrivet av Uvania:

jag gav nyss upp WoW och lirar bara gw2.. loggade in för sista gången idag och har lirat sen 11 maj 2005 non-stop men nu får det fan räcka.. MoP ser likadant ut som 4.3 patchen med dragon soul i cata med pisslätta hcs och LFR och annat trams :/ orkar inte mer..

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/rewynn/advance...

som du ser har jag lagt ner en del tid på min karaktär

Haha, gick in på denna tråd igen för att kolla, sen gick jag in på din Armory. Verkar som du har spelat lite sen MoP kom iallafall?

Visa signatur

Processor: Intel Core i5 3570K @ 3400MHZ (STOCK) | Moderkort: MSI Z77A-S01 |Grafikkort: MSI GeForce GTX 670 2GB | RAM: Corsair Vengeance 8GB 1600MHZ | Chassi: CM HAF 912 | SSD & HDD: Corsair SSD Force 3 Series 1x120GB / Seagate Barracuda 2TB @ 5400RPM | PSU: Antec TruePower 550W 80+ | DVD-brännare: DVD±RW Samsung 22X DL Svart OEM | OS: Windows 7 Home Premium x64

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rebbon:

Haha, gick in på denna tråd igen för att kolla, sen gick jag in på din Armory. Verkar som du har spelat lite sen MoP kom iallafall?

Haha såg också det, vilken hycklare

Visa signatur

ASUS Z170A | i7 6770k | ASUS STRIX 3080 OC | Kingston HyperX Fury 16GB | Corsair HX750W | Corsair Force 3 F120

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rebbon:

Haha, gick in på denna tråd igen för att kolla, sen gick jag in på din Armory. Verkar som du har spelat lite sen MoP kom iallafall?

kanske

Permalänk
Medlem
Skrivet av Uvania:

Problemet är att allt lätta content har blivit för lätt och går för snabbt

om du spelade i vanilla så vet du hur lång tid det tog och få ihop en grupp till UBRS och köra igenom hela.. vi snackar om 4-5 timmar för att kanske få loot

idag som "casual" som bara kör LFR + bh kan man logga in 1,5 timme på onsdagen dra igenom 8/8 bossar i LFR DS och sedan dra BH (20-30 min) och sedan fortsätta och cappa valor i 3 hcs, detta tar max 4 timmar och sen är du klar med det en average "casual" lägger ner tid på

detta är något som aldrig skulle hänt under varken vanilla/tbc/wotlk eftersom du inte kunde dra igenom allting såhär snabbt och sen känna dig nöjd för veckan! fanns alltid något att göra och du blev aldrig 100% klar med saker

Håller med! +1

Visa signatur

Intel Core i5 13600K | RTX 4070 Ti | Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz | Samsung 990 PRO M.2 NVMe SSD 2TB | Kingston A2000 SSD 1TB | Gigabyte Z790 Gaming X AX | Samsung 65" 4k 120Hz | LG 27" 27GP850 | 24" XL2411T | Be Quiet! Dark Power 12 1000W | Akko 3084B 75% | Logitech G Pro X Superlight

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rebbon:

Haha, gick in på denna tråd igen för att kolla, sen gick jag in på din Armory. Verkar som du har spelat lite sen MoP kom iallafall?

Han kanske insåg att GW2 faktiskt inte va nå kul

Visa signatur

Guide för felsökning av Bluescreen! (tack till m4goo2 som gjort denna)
Chassi: Antec Twelve Hundred | Moderkort: Asus z170-A | CPU: I7 6700K @ 4.7GHz | Corsair H80 | RAM-minnen: Corsair Vengeance LPX 16GB@2666MHz | GPU: MSI NVIDIA GTX 1070 Gaming G8 | Nätagg: EVGA SuperNova G2 750w | HDD: Samsung 850 EVO 500GB, OCZ Vertex3 120GB, 4x Seagate Barracuda Green 2TB, 1x Western Digital My Book 3TB, Western Digital My Book 4TB.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mo0rbid:

Håller med! +1

MoP har helt sjukt mycket olika saker och göra, kommer vara sysselsatt i minst 6 månader framöver