Bästa skyddet för Samsung Galaxy S3?

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Prodigys:

För er som klagar på att känslan försvinner med displayskydd borde kolla runt o se om detta http://www.teknikmagasinet.se/db.pl?tf=product_link.html&link... finns till era telefoner.

Inget som passar S3....

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...

Permalänk
Medlem

Självspricka

Bumperskydd och skärmskydd i all ära. Men inget skyddar mot självsprickande skärmar. Talade med Samsung då min S3 sprack i skärmen, bara genom att ligga på laddning. Inget tappande eller annat behövdes. Den sprack ändå. Dom sa att det inte är ovanligt att skärmarna spricker. Problemet är att få mobilen lagad på garantin, då butikerna alltid misstror kunden, trotts att dom vet om problemet med just självsprickor på grund av spänningar i glaset. Man kan ju byta själv, men ny del kostar runt 1700kr. Suck!

Permalänk
Relik 📜

Jag kör med Rock Quicksand som någon nämnde tidigare i tråden, utan displayskydd. Mycket nöjd med skalet, förutom att det skyddar blir telefonen även enklare att greppa och känns mindre plastig. Rekommenderas!

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
▪ Nöje #1 -> i5-11400F - B560M-ITX/ac - RTX 3070 - 16 GB DDR4
▪ Nöje #2 -> R5 5600 - Prime B450-Plus - RX 6750 XT - 16 GB DDR4
▪ Mobilt -> HP Pavilion Aero - R5 5625U - 16 GB DDR4
▪ Konsol -> Steam Deck, Xbox Series S

Permalänk
Skrivet av lanbonden:

Efter mycket surfande på swedroid kom jag fram till att det var onödigt med skärmskydd eftersom den inte blir repig, dock kan den spricka rätt lätt om man tappar den så den landar på en hörna.

De flesta användarna där är överens att ska man ha skydd är det ett ROCK quicksand som gäller från ebay, kostar under 10$ inc frakt så har ett ex på väg hem om någon är intresserad av hur det är.

Största anledningen till att jag väljer att skaffa ett skydd är för att telefonen är så förbaskat hal, är livrädd att tappa den varje gång ja håller i den

Skrivet av Emil B:

Jag kör med Rock Quicksand som någon nämnde tidigare i tråden, utan displayskydd. Mycket nöjd med skalet, förutom att det skyddar blir telefonen även enklare att greppa och känns mindre plastig. Rekommenderas!

Kan bara hålla med dig, har haft skyddet i drygt 3 månader och är fortfarande kanon nöjd med det! Finns inget bättre alternativ att köpa i Sverige fortfarande. Kör fortfarande utan något skydd till skärmen och den är 100% repfri så ett skärmskydd behövs verkligen inte!

Permalänk
Inaktiv

Jag tycker att man förstör hela upplevelsen med skydd.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Personligen tycker jag det är onödigt att köpa ett displayskydd för flera hundra kronor (typ zagg). Efter ett tag kommer det att lossna och/eller bli repigt (själva skyddet alltså) oavsett vad det kostar. Kör på metoden att köpa billiga skydd och byta oftare istället. Sen tycker jag att det är bättre känsla i de hårdare, billiga displayskydden. Modeller som zagg's kanske skyddar bättre men de har en "klistrig" yta som försämrar upplevelsen vid scrollning (fingret liksom "hoppar" vid svepande rörelser) och dylikt (iaf de zaggskydd jag haft tidigare, kanske har förbättrats nu).
Ett sätt att undvika besvikelse av upplevelsen är att klistra på ett skydd så fort man investerat i en mobil, då har man ingen referens Sen när mobilen börjar bli lite gammal kan man köra utan lika gärna. De är väl få människor som har samma mobil i mer än två år nuförtiden.

Permalänk
Medlem

Jag kär själv utan displayskydd men med ett Rock Quicksand. Riktigt nöjd.

Visa signatur

Xbox series x

Permalänk
Inaktiv

Haft min Razr sen release, Enda repan jag kan se är en pytteliten på en metalldetalj där logotypen sitter. Jag skulle inte säga att jag är varsam med den (Jag har den i fickor tillsammans med mynt, plånböcker ibland nycklar. Stoppar ner den i fickor med dragkedjor etc).

Tycker inte att man skall behöva ett displayskydd / skal, om man inte typ härjar runt i fabriker eller skogar.

Permalänk

Har köpt detta skydd vilket jag tycker är riktigt bra till S3:an:

http://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefonitillbehor/dis...

Är helnöjd och skyddet är verkligen minimalt! Riktigt härdat glas också!

Trodde först att man inte skulle kunna ha samma känsla när man ska "swipa" men funkar alldeles utmärkt!

Permalänk
Medlem

http://www.teknikmagasinet.se/db.pl?template_file=product.htm...

Har detta och slipper därmed skärmskydd vilket är riktigt gött. Flip cover tar ett tag att vänja sig vid dock och är något mer otympligt än ett case.

Visa signatur

Stationär: AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI | G.Skill 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 Neo RGB | Gigabyte 4090 Gaming OC | BeQuiet! Dark Rock 4 Pro | Samsung 980 Pro 1TB M.2 & Intel 660P 1TB M.2 | Corsair RM850x v2 White Series | Phanteks P500A D-RGB | Acer X34GS | Corsair Strafe RGB MX Silent | Razer Deathadder v.2 | Logitech PRO X 7.1
Laptop: AMD Ryzen 7 6800HS | 16GB 4800MHz DDR5 | RTX 3060 140W | 15,6" 144Hz FHD IPS 16:9