Permalänk
Medlem

iPhone fråga

Tjenare. Jag har under en period undrat (och aldrig frågat för det inte var så viktigt) varför vissa iPhone får en annan "ring (call) skärm"? Altså på min så står det namnet på den jag ringer eller nummret, samt om man har en bild på personen så syns den i bakgrunden. Men på vissa iPhones så är bilden på den jag ringer liten och visas vid sidan av namnet. och lite små andra ändringar.

Hur kommer det sig?

Permalänk

Då är det troligen p.g.a. deras telefoner som du sett detta på är jailbreakade, annars vet jag inte om det är möjligt att ändra utseende på telefonen

Permalänk

Tolkar google som att det antingen -

1, Har med vad du gör på telefonen att göra. Om den ligger i fickan får du "Slide to Unlock", om du använder/spelar på den får du två knappar "Answer" & "Decline" eller vad det nu kan stå.

2, Någon nämnde att man kunde sätta "Thumbnail"-bild istället för kontaktbild och på så sätt blir bilden liten, brevid namnet och täcker inte hela skärmen.

Skumläste också att man skulle behöva en Mac-dator för det sistnämnda alternativet men å andra sidan är allt ovan troligtvis helfel

Googlade förövrigt på iphone different call screen.

edit: Eller självfallet; Jailbreak.

Permalänk
Medlem

Skulle väl också kunna bero på vilken iOS version dina vänner använder?

Permalänk
Hedersmedlem

jailbreak?

Permalänk
Skrivet av halsduk:

Skulle väl också kunna bero på vilken iOS version dina vänner använder?

^