Intel NUC NUC5i3RYK + 120GB Kingston SSD M.2 + 4GB RAM

Permalänk
Medlem

Intel NUC NUC5i3RYK + 120GB Kingston SSD M.2 + 4GB RAM

Passar på att höra efter hur intresset ser ut för min Intel NUC som agerat HTPC i något år. Sedan Xbox One flyttade in har den dock i princip stått oanvänd.

Köptes 2015-06-15 på Dustin.

Brukar vara bra med att spara kartonger och tillbehör, men här verkar det som att jag slängt bort lådan. Vad som medföljer är därför vad som syns på bilderna.

Har inget kvitto kvar, men kan skriver ut en orderbekräftelse från Dustin och skickar med. Vet dock inte hur de har med garantin när det inte är den ursprungliga köparen som nyttjar den.

Vad som ingår är följande:

Skicket på samtliga komponenter är nyskick. Då NUC:en stått i ett skåp hela sin livstid har jag låtit skyddsplasten sitta på både på fronten och toppen. Den fungerar perfekt och har aldrig strulat.

Prisidé: 2.500kr + eventuell frakt (65kr Schenker)
Kan hämtas i Örebro om så önskas.

Betalning ser jag helst sköts via Swish.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Eftersom det inkommit lite bud på denna öppnar jag kommentarer för budgivning, så alla kan se vad budet ligger på Reserverar mig att inte sälja om jag inte är nöjd med priset.

Nuvarande högsta bud är på 2.200kr (via PM).

Permalänk
Medlem

Tjena!

Skulle du kunna tänka dig att sälja minne och disk separat? Är isf intresserad av dessa två.

Permalänk
Medlem

Jag lägger ner mitt bud (som var toppbud på 2200)

Permalänk
Medlem

hej. jag börjar budgivningen på 1700kr

Permalänk
Medlem

2000 inkl frakt

Permalänk
Medlem

Sorry för en väldig seghet från min sida här Livet hade lite annat åt mig att göra i några dagar Låter annonsen ligga uppe lite till och ser om fler hittar till den. raGGGe har det högsta budet so far då! Avslutas under veckan. Återkommer med exakt datum

Permalänk
Medlem

2000kr hämtar i Öret

Permalänk
Medlem

Sätter avslutningsdatum till nu på söndag (16:e). För min del spelar det ingen roll alls om jag behöver skicka eller inte, så för att göra det så rättvist som möjligt för alla går inte hämtning före att jag behöver skicka @raGGGe har fortfarande det högsta budet då han la 2000kr först Bara så du vet @fruxoz

Permalänk
Medlem

Det är lugnt. Märker att du inte kan räkna, så jag skiter i det. Sen tar det för lång tid!

Permalänk
Medlem

@fruxoz: Oj! Missade ju helt att det stod inkl. frakt. Ber om ursäkt! Sjukt för mycket i huvudet för tillfället.

Men du drar dig ur då? Annars har du såklart det högsta budet! Skulle kunna ändra slutdatum till ikväll annars. Är halvledig imorgon så kan förmodligen ses då under dagen i centrala öre i sådant fall.

Permalänk
Medlem

Såld. Tack för alla som deltog.