Permalänk

Wifi kamera

Söker en bra wifi kamera för under 1000kr. Ska användas inne. Ljud är ett plus. Enkel ska den vara

Permalänk

https://www.webhallen.com/se/product/286486-Ubiquiti-UniFi-G3...

Denna har jag sneglat på verkar vara bra, ska införskaffas så fort den finns i lager igen kan ge ett bättre svar efter det.

Permalänk
Medlem

De flesta har nog ljud men frågan är om du är i behov av IR (mörkerseende)? Kameran länkad ovan är bra testat själv, lite sämre färger än de andra g3 modellerna som är dyrare. Den kan dock bara drivas med kabel dessutom PoE. Ska du spela in allt som sker eller bara kunna titta live? I så fall är det viktigt med mycket bra täckning annars borde du överväga om inte det är möjligt med trådad.

Ska kameran användas inne men filma utåt måste man tänka på att mörkerseende inte funkar genom en fönsterruta.

Har en D-link 935-L i hallen jag kommer byta ut till något trådat snart den kan jag inte rekommendera. Behöver dra ur sladden på den ett par gånger i månaden för att den ska gå att komma åt. Medans jag aldrig haft problem med deras 930L riktigt billiga modell för 1/3 av priset av 935L. Dock är dom riktigt lågupplösta och har inget mörkerseende. Så inget som används längre inte tillräckligt seriöst till mycket Ungefär som en webbkamera från 90-talet med wifi.

Hittar ingen som fått något vidare bra betyg för under 1000:- dock, beroende vad du har för förväntningar av den kanske det finns något som kan funka för ditt ändamål.

Visa signatur

uzumaki.se

Permalänk
Medlem

Det här är så enkelt det kan bli om du ska ha ljud, mörker och 720p.
https://m3.idg.se/2.1022/1.692591/d-link-dcs-8000lh-test

Den jag har används som baby monitor till vilket den fungerar alldeles ypperligt. Jag skulle inte rekommendera den för något annat än realtidsövervakning.

Edit: Ubiquiti-kameran som länkas i tidigare inlägg ser bättre ut.

Visa signatur

.

Permalänk

Blev en tp-link nc450. Fantastiskt nöjd

Skickades från m.sweclockers.com