Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Mar 2012

Tangentbord registrerar inte [E] och [4]

Hej gott folk,

För någon månad sedan slutade mitt USB-anslutna Ducky Shine att registrera tangenten [E] och [4]. Det har ju varit med +6år så jag böt till ett tillfälligt Logitech tangentbord med PS2 kontakt. Exakt samma problem uppstår och dessutom är nu [shift] + [D] tangenterna inaktiverade i spel.

Vad har hänt? Någon windows- eller språkinställning som slagit på sig själv?

förtydligade problemet

Define R4 Black | Asus P8Z77-V | Intel i5 3570K | Samsung 850 PRO 500GB
WD Caviar Black 500GB | Gigabyte GTX 980 ti | Corsair Vengeance LP 16GB
Newton R2 800w | Silent Wings 2 140mm | Silent Series R3 140mm | Windows 7

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011

Har du provat att koppla tangentbordet till en annan dator?

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Mar 2012
Skrivet av Alling:

Har du provat att koppla tangentbordet till en annan dator?

Grävde fram en laptop och pluggade i Duckytangentbordet, installerade sedan drivrutiner och startade om laptoppen, nu är ducky stendöd. Förvånar mig inte om den är defekt, +6 år är rätt bra med tanke på daglig gaming.

Tillbaks till min stationära setup. Vad som förvirrar mig är att detta gamla logitech tangentbord inte gillar [E] och [4] heller. Upptäckte också att [shift] + [d] inte fungerar i spel, jag hör ett systemljud i stil med "plupp!" och sedan händer inget. Kan bara styra karaktärer framåt, bakåt och till vänster.

Define R4 Black | Asus P8Z77-V | Intel i5 3570K | Samsung 850 PRO 500GB
WD Caviar Black 500GB | Gigabyte GTX 980 ti | Corsair Vengeance LP 16GB
Newton R2 800w | Silent Wings 2 140mm | Silent Series R3 140mm | Windows 7