Ryzen 7 1700 | Crosshair VI Hero | Gigabyte 1070 | G.Skill RGB 2x8GB DDR4 | Fractal Design Define S | Vattenkylning

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kewmify:

Då det har gått lite segt kring min annons, så jag har själv t.ex erbjudit min produkt i andra Köpes-annonser och således fått PM's av intressanter. (Inte bara TS). Sen när du väl kom med bud i min tråd så valde jag att göra buden offentliga för alla som visa intresse så det kunde bli lite mer av en riktig budgivning. De har nog inte ens sett min annons från början, därav har det blivit såhär. Men vill försöka ge alla en ärlig chans ändå. Du var t.ex den tredje som visa intresse, efter jag hittat andra genom Köpes-annonser. Och är någon först får antingen resten stå i led eller buda över, vare sig de kom genom tråden eller PM. Dumpar inte den som visa intresse först ba för det kom via PM efter att ha gått lite segt dom sagt. Hoppas det besvara lite funderingar.

MVH

Skrivet av Kewmify:

Jag har även vart tydlig över PM (och i tråden) att det fanns/uppkommit andra intressanter med tiden och därför taggat alla i säljtråden för att få till en mer offentlig budgivning. Målet är ju ändå att få ut så mycket som möjligt för sin produkt?

Med det sagt så avslutas budgivningen för grafikkortet kl 18 ikväll så alla har chans att komma med bud. (Det är upp till var och en att hålla koll på sina notifikationer, jag har gjort så gott jag kan genom att tagga i tråden.)

@Raggz leder just nu 1600kr +frakt.

Okej, då förstår jag. Lycka till med försäljningen!

Permalänk
Medlem
Skrivet av JohanFlodqvist:

Okej, då förstår jag. Lycka till med försäljningen!

Tack

Permalänk
Medlem

1650kr+frakt

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hareboll:

1650kr+frakt

Här avslutar vi budgivningen, grattis!
Är du god och skickar information på PM så ska jag boka frakt ikväll!

Permalänk
Mattecoach

Hej! Finns moderkortet kvar? Vad är högsta bud?

Permalänk
Medlem
Skrivet av PuMaH:

Hej! Finns moderkortet kvar? Vad är högsta bud?

Hejsan!
Har menat att stänga ner denna annons. (Tack för påminnelsen) Moderkortet är kvar men har fått hem en 3900XT jag ska sätta i det. Så kommer behålla moderkortet. Annars skulle jag haft 1500kr alt. 2000kr med monoblock.

MVH