Nvidia Geforce RTX 3080 Ti samt RTX 3070 Ti väntas under andra kvartalet

Permalänk
Medlem

Det vore ju lite häftigt om antalet varianter av 30xx serien går förbi antalet tillgängliga kort av samtliga modeller.. kan ju inte vara helt långt borta nu!

Visa signatur

Är du snabbare än en gris? AnimalSpeeder ger dig svaret:
http://itunes.apple.com/se/app/animalspeeder/id551490974?l=en...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Vapo:

Jo. Självklart är det Trumpen som är orsaken till allt ont i världen..!
Det är såklart även Trumpen som har gjort så att TSMC inte har byggt tillräckligt med fabriker så att de kan leva upp till efterfrågan. Trump, TSMC och GlorbalFoundries ledningar måste ju såklart ha sett pandemin och bitcoin-boomen komma för en massa år sedan;
'hey guys, lets build a crazy amount of factories...just in case...'

Självklart så går det att håna men om man glömmer trump så tror jag att upptrappningen av handelsrestriktioner hämmar handel & i detta fall gjort att det även är brist på material för tillverkning. Sen om du älskar den personen så är det upp till dig. Om du tror att allt bara handlar om tsmc & global foudries så får du nog tro så, var bara ett inlägg. Allt handlar inte om trump men han var en del av ekvationen. i att minska den "öppna" handeln. (kan ju diskuteras hur öppen den e)

Visa signatur

Arne Berg

Permalänk
Medlem

Pajasarna har inte ens fått ut de vanliga korten ännu...🤣
Det här är ett riktigt pinsamt steg att ta.
Blir inget köp förräns de slutat upp med papperslanseringar, när man väl fått kortet är det nära inpå med nästa lansering, så tack men nej tack.