Köpa MS TEAMS certifierat headset?

Permalänk
Medlem

Inte så konstigt, vissa av dessa enheter som telefoner kör Microsoft Teams eller i fallet med konferensenheter Microsoft Teams Rooms applikationen. För headsets och speakerphones så är det mest en garanti om att det ska fungera utan problem när man pluggar in den och att det i vissa fall kan finnas extra funktionsknappar och indikatorer anpassade för Teams. Ex. Jabra gör många av sina produkter i en "UC" respektive "MS" version där den senare är Teams certifierad.

För "content cameras" till MTR enheter så tror jag det är ett krav.

Permalänk
Medlem
Skrivet av RPGWiZaRD:

Som jobb headset kan jag varmt rekommendera https://www.dustin.se/sok/poly%20voyager%20focus%202

Tycker ljudet var förvånansvärt bra för musik också, men sen är det ju on-ear som kanske inte alla vill ha fast komforten är det inget fel på iallafall.

Instämmer i den rekommendationen. Det headsetet kom ut som vinnare tillsammans med jabra evolve2 65 när man körde ett test av typ tio olika lurar på jobbet. Jag tycker jabran är alldeles för tung och obekväm med glasögon samt har en våldsam medhörning som inte går att ändra på. Polyn är mycket trevligare!

Permalänk

Jag har försökt använda ett par Sennheiser bluetoothlurar till jobbdatorn. Det fungerar bra tills jag ansluter till ett teams-samtal. Då bryts ljudet direkt eller så slutar det fungera efter någon minut. Enheten finns kvar och känns igen men ljudet bara försvinner. För att få igång ljudet igen behöver jag slå av och på ljudenheten i kontrollpanelen samt starta om teams. Varenda gång jag ansluter till ett samtal.

På ms forum finns otaliga trådar om detta. Microsofts svar är; köp teams certifierade lurar...

Permalänk
Medlem
Skrivet av cyberknutte:

Funderar på att köpa ett nytt jobb-headset för att ersätta mitt gamla G433 eftersom det har börjat glappa, och även känns lite stort och klumpigt. När man inte är i möte så vill man ju kunna lyssna på musik. Mina G433 är inte jättebra på det så jag brukar växla mellan dem och mina Sony WH-1000MX4, vilket blir lite stökigt, så egentligen vill man ju ha ett par som är bra på både samtal och musik. Eftersom jag arbetar hemifrån och sitter uppkopplad i Teams ca. 50-100% av tiden så har jag funderat på om man skall satsa på ett Teams certifierat headset. Vad innebär det egentligen att en lur är Teams certifierad mer än att man får någon knapp för att svara/lägga på?

Vad tror ni om dessa?
Bang & Olufsen Beocom Portal MS
https://www.dustin.se/product/5011316473/beocom-portal-ms

MS Surface Headphones 2+
https://www.microsoft.com/en-ww/microsoft-teams/across-device...

(Företaget betalar så priset är inte något problem.)

// Andreas

Vilken som helst fungerar bara du kan ansluta det till datorn. Kolla bara så dom har någon form av mikrofon, eller om åtminstonde din webbkamera har det så du kan prata

Visa signatur

Endeavour OS(arch) - Cassini Nova