Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hjo
Registrerad
Dec 2009

HP PAVILION G62-460, duger?

En polares stationära dator gav upp för några dar sen och nu har han letat efter en ny, fast denna gången en laptop.
Han hittade denna http://www.dustinhome.se/pd_5010528015.aspx som nu även är sänkt i pris med en tusenlapp. Han frågade mig vad jag trodde om den och när jag började läsa blev jag sugen på att köpa en själv på direkten!

Jag har dock inte så bra koll på vad man ska kika efter så tänkte att ni här skulle få hjälpa mig lite istället

Det tyngsta den ska kunna klara är COD Mw2 som jag spelar någon timma eller två på helgerna, alltså behöver den inte topp-prestera på högsta upplösningen utan mest att man ska kunna spela och att det inte ska lagga när man rör musen så att säga.
Sen är det väl mest klara av vanligt, vardagligt surfande och tankande; redigera ihop en schysst bakgrund i PS om man har lust och även lite CS 1.6 (vilket antagligen inte behövs nämnas).

Så huvudfrågorna är väl följande:
¤ Klarar ATi Mobility Radeon HD 6370 att man spelar MW2 med en medelupplösning?
¤ Orkar processorn med att man har uppe Spotify, 10 flikar i Chrome, Skype-samtal, tankning i uTorrent och ett word-dokument eller två? (Utan att hela datorn nästan skakar pga en tok-snurrandes fläkt?)
¤ Och slutligen: Finns det någon bättre i samma prisklass?

Jag använder mig i nuläget av en några år gammal HP Compaq 8710p (http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4053) vilken jag hittils har klarat mig helt okej med i ovanstående punkter.

Hoppas ni är villiga att hjälpa en vilsen och tack på förhand!

- ralle__b