Seriösa & oseriösa dator butiker i Göteborg

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2012

Seriösa & oseriösa dator butiker i Göteborg

Trots bra hemsida http://www.phonecenter.se/ är riktig skum butik som jag själv bevitnat så skulle vara bra om andra medlemar kommer med omdöme eller varningar på dator (elektronik) butiker i göteborg så i framtida köp vi kan undvika dom.
Googlade lite så hittade något våldig intressant från samma butik som jag blev lurat, så jag är inte ensam, verkar att dom gör detta systematisk

kolla detta:

http://www.tradera.com/ny-samsung-gt-c6712-kopt-i-phonecenter...

Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004

*tråd låst*

Den här typen av trådar passar bäst i forumdelen http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/. I just det här fallet har jag dock låst tråden i stället för att flytta den eftersom diskussionsunderlaget är lite dåligt. Du får gärna skapa en ny tråd i forumdelen jag nämnde, men försök att då beskriva lite utförligare vad det är för typ av problem du har upplevt. Läs dock http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/972938-regl... innan du skapar tråden.

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.