Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Kan vi upprätta någon databas över Sweclockers medlemmar och våra erfarenheter?

Permalänk

Kan vi upprätta någon databas över Sweclockers medlemmar och våra erfarenheter?

Jag vill alltså ha någon form av överskådlig databas eller annat system för att öka säkerheten i sweclockers privatannonser.
Jag vet att den här tråden finns: http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/1079311-swe...

Men jag tycker inte att den räcker. För det första är den inte klistrad, och för det andra är det svårt att få en översikt.
Antingen tycker jag att någon databas ska upprättas för att minimera risken att bli blåst på Sweclockers, eller så inför vi en funktion att betygsätta säljare och skriva omdömen som man lätt kan se direkt i annonsen.

Jag vet att säljaren bara kan skaffa ett nytt konto, men som det är just nu känns det som yatzy när man svarar på annonser. Jag köpte ett GTX 570 från den här annonsen: http://www.sweclockers.com/annons/71126-2-gtx-570-i7-950-asus...

Problemet är att fläktarna går i 70% och kortet blir 88 grader efter en runda i 3D Mark 11. Som tur var fick jag pengarna tillbaka, men efter mycket tjaffs. Jag hade inte heller garantirätt hos butiken (Misco.se).

TL;DR: Snälla SweC: Upprätta ett bra system för att minimera risken att bli blåst på sweclockers

Permalänk
Medlem

I support this ^

Permalänk
Medlem

Kanske skulle ett omdömessystem fungera bra? Likt det på Ebay där man får positivt eller negativt omdöme som köpare/säljare.

Visa signatur

WROOOOOOM
Citera så hittar jag tillbaka!