MSI GE70 2OE hur hittar jag produknyckeln i bios efter nedgradering till windows 7

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

MSI GE70 2OE hur hittar jag produknyckeln i bios efter nedgradering till windows 7

Tjena! jag har googlat och sökt en massa ang mitt problem men hittar ingen lösning. sitter i dagsläget på en MSI GE70 2OE med windows 8.1 installerat på. innan jag hade 8.1 på datorn så hade jag windows 7 vilket betyder att mitt windows 8.1 måste aktiveras. Mitt problem är att jag inte kan hitta min windows akteviringsnyckel då den inte står på baksidan. vad jag har förstått så finns den på bios men kan inte få fram den med de program som jag googlat fram då jag inte har windows 8 kvar på datorn! är det någon som vet hur jag ska gå tillväga för att få fram min Windows 8 produknyckel som finns i bios? jag är medveten om att jag även måste hitta en clean ISO av windows 8 som fanns installerat på datorn redan när jag köpte den så hjälp uppskattas på den punkten också MVH

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2003
Skrivet av axidious:

Tjena! jag har googlat och sökt en massa ang mitt problem men hittar ingen lösning. sitter i dagsläget på en MSI GE70 2OE med windows 8.1 installerat på. innan jag hade 8.1 på datorn så hade jag windows 7 vilket betyder att mitt windows 8.1 måste aktiveras. Mitt problem är att jag inte kan hitta min windows akteviringsnyckel då den inte står på baksidan. vad jag har förstått så finns den på bios men kan inte få fram den med de program som jag googlat fram då jag inte har windows 8 kvar på datorn! är det någon som vet hur jag ska gå tillväga för att få fram min Windows 8 produknyckel som finns i bios? jag är medveten om att jag även måste hitta en clean ISO av windows 8 som fanns installerat på datorn redan när jag köpte den så hjälp uppskattas på den punkten också MVH

Kolla den här sidan och i kommentarerna nämner någon "RW-EVERYTHING", pröva det eller de andra program/alternativen.

Rapportera tillbaka vad som löste det!

Lycka till, antar du inte brände ut eller sparade återställningspartitionen?
Hade du Windows 8 / 8.1 förinstallerat, blåste hela hårddisken (och tog bort återställningspartitionen) och sen installerade Windows 7 och nu har ominstallerat Windows 8 / 8.1 igen?

Vad medföljde datorn (Win 8 eller Win 8.1) och vad har du gjort?

Kan antagligen beställa återställningsskivor (mot kostnad) direkt från MSI om du kontaktar deras support.

i5 4690K / ASUS GTX 970 Strix / MSI Z97I ACK (mITX) / Kingston HyperX Savage 2x4GB 2400MHz / Corsair 250D / Corsair H100i w. SP-fans / Samsung 850 Pro 250GB + 2TB Seagate 7200RPM / 1x NZXT 200mm

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014
Skrivet av TheSwede86:

Kolla den här sidan och i kommentarerna nämner någon "RW-EVERYTHING", pröva det eller de andra program/alternativen.

Rapportera tillbaka vad som löste det!

Lycka till, antar du inte brände ut eller sparade återställningspartitionen?
Hade du Windows 8 / 8.1 förinstallerat, blåste hela hårddisken (och tog bort återställningspartitionen) och sen installerade Windows 7 och nu har ominstallerat Windows 8 / 8.1 igen?

Vad medföljde datorn (Win 8 eller Win 8.1) och vad har du gjort?

Kan antagligen beställa återställningsskivor (mot kostnad) direkt från MSI om du kontaktar deras support.

win 8 va förinstallerat blåste disken la in win 7 sen 8.1. men nu har det löst sig. fick tag på en windows 8 core 64bit iso fil som jag formaterade om med som löste problemet

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2003
Skrivet av axidious:

win 8 va förinstallerat blåste disken la in win 7 sen 8.1. men nu har det löst sig. fick tag på en windows 8 core 64bit iso fil som jag formaterade om med som löste problemet

Awesome, bra att du löste det.

i5 4690K / ASUS GTX 970 Strix / MSI Z97I ACK (mITX) / Kingston HyperX Savage 2x4GB 2400MHz / Corsair 250D / Corsair H100i w. SP-fans / Samsung 850 Pro 250GB + 2TB Seagate 7200RPM / 1x NZXT 200mm