Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Mic problem

Tjena, Jag har problem med min mic som det står på titeln så låt mig förklara. Den är inte sönder det funkar bara inte på min stationära dator har testat på andra datorer och där funkar den. Min mic är Steelseries siberia v2. Den slutade bara funka helt plötsligt. Några tips för att lösa problemet?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

Har du kopplat in den via fronten eller där bak?

Världens ondska rangordnas enligt följande:
Personer som fuskar i spel
"Nedladdnings annonser" på nedladdningshemsidor
Copyswede
TS som inte svarar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Fronten

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Rönnigne
Registrerad
Nov 2007

Tryck in den där bak då o testa.

Annars så är det bara att deleta ljud drivers, installera igen o se vad som händer.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010
Skrivet av Lukas44:

Du ska aldrig köra ljud i fronten, eftersom ljudkabeln som går hela vägen bak till moderkortet påverkas av allt ljud i datorn. Så de flesta problem som man har med ljudet kan lösas genom att koppla in där bak.

Världens ondska rangordnas enligt följande:
Personer som fuskar i spel
"Nedladdnings annonser" på nedladdningshemsidor
Copyswede
TS som inte svarar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Funkar fortfarande inte

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010
Skrivet av Lukas44:

Funkar fortfarande inte

Testa att uppdatera dinnäa ljud drivrutiner, det gör du genom att söka på ditt moderkort sen drivers.

Världens ondska rangordnas enligt följande:
Personer som fuskar i spel
"Nedladdnings annonser" på nedladdningshemsidor
Copyswede
TS som inte svarar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Funkar fortfarande inte, Ska jag kontakta steelseries eller?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av Lukas44:

Funkar fortfarande inte, Ska jag kontakta steelseries eller?

Eftersom du testat på andra datorer och där funkar den. Så är det inte headsetet som det är fel på. Och att då kontakta steelseries är lite onödigt.

Jag tror det är det vanliga, en felinställning i kontrollpanelen/Ljud. Klicka på ljudenheten och välj att aktivera/konfigurera eller prova dig fram där.

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[NAS DNS-323 3TB][Skärmar=24",24",24" Eyefinity]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz,HD 6950 2GBFoto [Nikon D3100][70-300/35 1,8/18-55

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Vet inte vad som är felet har testat allt men kommer köpa en ny processor och grafikkort snart tror ni att det kan fixa det?