Ni som har ROG SupremeFX S1220A

Permalänk
Medlem

Ni som har ROG SupremeFX S1220A

Hej ni som har ROG SupremeFX S1220A ljudkrets och kör windows 11 kör ni med https://www.asus.com/microsite/mb/rog-supremefx-gaming-audio/ eller kör ni med drivarna som windows update automatiskt installerar

ChatGPT svarar

Ljudkvalitet: SupremeFX S1220A erbjuder högupplöst ljud med 120 dB SNR (Signal-to-Noise Ratio) för linjeutgång och 113 dB SNR för linjeingång. Detta innebär mycket klart och detaljrikt ljud, vilket är viktigt för en optimal spel- och ljudupplevelse.

Integrerad DAC och ADC: Kretsen har en integrerad digital-till-analog-omvandlare (DAC) och analog-till-digital-omvandlare (ADC), som säkerställer låg distorsion och hög ljudkvalitet vid både uppspelning och inspelning.

Impedansdetektering: S1220A kan automatiskt detektera och optimera impedansen för anslutna hörlurar, vilket säkerställer bästa möjliga ljudkvalitet oavsett vilken typ av hörlurar som används.

Flerkanalsljud: Kretsen stöder 7.1-kanals surroundljud, vilket ger en uppslukande ljudupplevelse, särskilt användbart i spel där spatialt ljud kan ge en taktisk fördel.

Nichicon kondensatorer: ASUS använder Nichicon Fine Gold-kondensatorer i SupremeFX-ljudkretsarna, vilket bidrar till att ge en ren och klar ljudsignal.

Shielding: SupremeFX S1220A är väl skyddad mot elektromagnetiska störningar (EMI), vilket ytterligare förbättrar ljudkvaliteten genom att minska oönskat brus.

Förbättrad mjukvara: ASUS inkluderar även programvara som Sonic Studio III och Sonic Radar III med moderkort som använder S1220A, vilket ger ytterligare ljudjusteringsmöjligheter och förbättrade ljudfunktioner för spelare.

Sammanfattningsvis är ROG SupremeFX S1220A en högpresterande ljudkrets designad för att ge en överlägsen ljudupplevelse med fokus på klarhet, detaljrikedom och immersivt surroundljud. Den är en viktig komponent i ASUS ROG-moderkort, som är populära bland spelare och audiofiler.

Permalänk
Medlem

Windows updates just nu. Har vid tidigare ominstalltion kört den med rog och tyckte inte det var så kul.
Vill minnas det är ett realtek chip, där man kan hitta en drivrutin från realtek som var mer pålitlig som jag till slut använde.

Men just nu. Endast windows egna utan allt lull-lull

Vill minnas det var win11... kom på nu i efterhand att det kanske var win10.
Visa signatur

Har jag uppgivit felaktig information? Rätta mig gärna, jag vet inte allt och kan ha fel.