Permalänk
Medlem

B-one.net funkar kalasbra. Har flera olika domäner hos dem, det är billigt och utan problem. Kör PHP och MySQL på dem. Supporten funkar mycket bra, man mejlar dem och de svarar snabbt.

Permalänk
Medlem

www.ork-web.com

funkar ju bra annars, 398kr ink moms! per år, då ingår .se domän & webbhotell.

Det är ju en jävla skillnad om man jämför med t.ex Loopia / B-one / Surftown.

Det är min rekomendation iaf. Lycka till.

MVH

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Jag kan verkligen rekomendera loopia.se...

Visa signatur

Medlem i signaturgruppen Appleanvändare för ett fritt SweClockers.
Erik Petterssons blogg om webbutveckling

Permalänk

B-one och andra webhotell som erbjuder "fri trafik" ska undvias..

DET FINNS INGET SOM HETER FRI TRAFIK!!

Även om man inte synligt betalar för trafiken på sitt bredbandsabbonemang så betalar ISP:n fortarande för trafiken. Naturligtvis så räknar dom ju på en viss totalanvändninng, men ser man på webhotell så ska ju ett genomsnittligt konto användas mer än en bredbandsansluting... och är det då jättebilligt (som b-one) så är det inte så svårt att räkna ut att man får inte mkt trafik för pengara.

Erbjuder dom fri trafik så har dom antingen så klen lina så att det konstant går supersegt, eller så gör dom som b-one iallfall tidigare beskylldes för; klipper kontot när dom tyckt(helt godtyckligt) att det gått för mkt trafik.

Visa signatur

Allmänt virrig.

Permalänk
Medlem

Det Illuvatar säger är säkert sant, men å andra sidan bör den som bara har en personlig hemsida inte betala för 500BG transfer i månaden - det är en helt onödig kostnad.

Själv har jag ett konto hos Cliche.se, med fri trafik som det heter. Hostar en hel del filer och annat på det, och är verkligen glad för min 'fria trafik'. Sanningen är den att sålänge man inte överbelastar nätet något förbannat är det lugnt om man drar lite mer än genomsnittet - för de flesta drar inte alls så mycket bandbredd.

Visa signatur

Modermodem från ONOFF och bildskärmsutrustning från Electrolux. US Robotics 28.8K telefonuppringd internetförbindelse. Har en förkärlek för tysk tjejpop.