Counter strike connection problem hela tiden

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Counter strike connection problem hela tiden

Shoo!

Har ett problem. Varje gång jag går in på en counter strike server så blir det connection problem och jag måste då disconnecta. Sen efter någon minut kan jag gå in på samma server och får då in connection problem alls. Kan alltså spela hur länge jag vill. Sen när jag byter server så blir det samma problem. Connection problem, discconnecta, vänta någon minut och sen gå in på servern igen. Och så funkar allt perfekt.

Kan också tillägga att det blir aldrig connection problem om jag har en gratiscs server eller någon betalserver. Har tele2 8mbit via teleuttaget. Speedtouch 585 v6 med firmware 6.2.16.3.

Några idéer på vad som kan vara fel?

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Älmhult
Registrerad
Aug 2008

Har haft liknande problem... kolla din router.. kan faktist hjälpa att stänga av vissa delar i routerns firmware

MSI GeForce GTX 770 2GB TwinFrozr GAMING-series | MSI Z87-G45 GAMING ATX | Intel Core i5 4670K 3.4 GHz (Haswell)| CORSAIR 2x4096MB CL9 1600Mhz VENGEANCE | Be Quiet! Straight Power E9 700W 80+ Gold | Samsung SSD Pro 840-Series 256GB | 2TB WD Caviar Green | Cooler Master Hyper 212 EVO | Fractal Design Define R4 Svart | Samsung 27" S27A950D LED 120Hz | Logitech Z-5500 @ THX 5.1 | Laptop: ASUS G73, Intel i5 2.79GHz, 4096MB, ATI 5870, 500GB |

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Registrerad
Maj 2006

I felsökningssyfte - stäng av ev. mjukvarubrandvägg och kör datorn i DMZ om du har en router.

“Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.”
- Arthur C. Clarke

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LoverBoy
Har haft liknande problem... kolla din router.. kan faktist hjälpa att stänga av vissa delar i routerns firmware

Vad menar du med ändra vissa delar i routerns firmware ?

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008
Citat:

Ursprungligen inskrivet av widL
I felsökningssyfte - stäng av ev. mjukvarubrandvägg och kör datorn i DMZ om du har en router.

Vad är DMZ ? är inte så insatt i routrar och sånt

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Kan också tillägga att när jag är inne på internet så slutar det fungera typ var annan minut också. Sitter o surfar på en wbbsida och plötsligt kommer det bara upp:

Inte ansluten...

DSL-anslutningen är frånkopplad.

Kontrollera att SpeedTouch är korrekt ansluten till DSL-linjen. Mer information finns i dokumentationen.

Stäng det här fönstret och försök igen.

Sen får jag vänta ett tag och så funkar det igen. Sen några minuter senare blir det samma sak igen.

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2005

jag skulle byta bredbands operatör..:P

Amd Ryzen 1600, Gigabyte ab350 gaming 3, corsair LPX 3000@2933
Radeon 480 4GB Corsair TX 650

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Gick ni på speedtouch inställningarna och sen verktygslåda och sen brandvägg. Den va disablad. Ska den va det eller ska jag enabla den?

/joffes

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Jul 2008

dmz = att den sätter dig i ett läge som inte blockerar portar osv, typ som att du skulle vara kopplad direkt till modemet. rätta mig om jag har fel
/Hotas

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Hur kör man dator i DMZ då ? och ska brandväggen vara enablad eller disblad ?

/ Joffes

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kälma
Registrerad
Nov 2006

Har en likadan router, den funkar inte så bra med multiplayer (internet) med Valves spel =P
Iaf så har den stulit portar som CS använder mm.

Här är en länk som beskriver hur du kan fixa problemet, fungerade för mig att köra telnet till routern och ta bort portarna. Långt ner på sidan.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1452-HCVB...

Hoppas det löser sig

*EDIT* Lite småfix

//Joavels

"What doesn't kill you makes you smaller." -Super Mario

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Har försökt det du sa men är jag skriver telnet så står det att det inte är ett internt kommando, externt kommando, program eller kommandofil. Hur gör jag då ?

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kälma
Registrerad
Nov 2006

Har du gjort som det står, i kommandotolken "telnet 192.168.0.254" sedan enter?

"What doesn't kill you makes you smaller." -Super Mario

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Japp, men det står bara att det inte är ett internt, externt kommando....

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

jag har nu laddat ner putty. öppnar putty och sen kryssar i telnet. Sen skriver jag speedtouch sen enter. Då funkar det, kommer fram där man ska skriva i username och password men inget funkar. Har inte ändrat default lösenord eller nåt. har kollat i speedtouch guiden och där står det att username är administrator och pw är blankt. Sen har jag försökt ändrat lösenord. Skriver in gammalt lösen (blankt) och sen nya lösenordet.
Och nu varje gång jag går in på min router så måste jag ange användarnamn och lösen men det lösenordet som jag ändrat till funkar inte helller Skitkonstigt. Så jag har resetat routern igen nu och vet inte vad jag ska göra.

Några idéer ?

/joffes

Edit: När jag ska gå in på routern så kommer rutan som frågar efter username och pw upp. det står : Användarnamn och lösenord efterfrågas av http://90.130.11.183. Platsen meddelar: "SpeedTouch"

Det är väll administrator och det lösenordet jag ändrade till som jag ska skriva in?

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Segeltorp
Registrerad
Okt 2008

Fixade sig nu. Telnet är inte inbyggt i vista så man måste gå in på kontrollpanelen och aktivera det. lyckades logga in med username och password och sen följde jag bara guiden. Nu har jag inte haft något connection problem alls.

Tack så mycket för hjälpen @Joavels

|| i7 920 2.66GHz || GA-EX58-UD5 || ATI HD4870 X2 2GB || Antec Twelve Hundred || Corsair 6GB 1333MHz || WD caviar black 640GB || 650W Corsair || Optiarc AD-7200S DVD±RW ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Nov 2009

Hej, lånar din tråd ist för att starta ny!

Har samma fel, kan gå in på "vissa servar" (hittar knappt några...) men saken är när jag går in på dem så går det ett par minuter sen fryser bilden, och det kommer upp"warning conection problem" ibland funkar det och disconecta men oftast inte. Har prövat det mesta på steams hemsida, stängt av brandväggen i telias smartbox, kör telia adsl och med smartboxen tg784, skulle bli mycket tacksam om någon kunde hjälpa mig,

Tack på förhand

i5 2500k / MSI P67A-GD55 / 4gb Corsair xms3 / Radeon 6950 / Xfx 750w / allt istoppat i en låda som kallas Fracal design r3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Nov 2009

som sakt, väldigt tacksam för svar (=

i5 2500k / MSI P67A-GD55 / 4gb Corsair xms3 / Radeon 6950 / Xfx 750w / allt istoppat i en låda som kallas Fracal design r3