Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk
Medlem

Guitar hero 3

Tjaa tänkte kolla om det är ngn som installerat guitar hero 3 Hatred versionen. Ja får den inte att fungera på datorn hemma. När ja dubbelklickar på ikonen händer inget timglaset visas o sen inget. Det finns inte i aktivitetshanteraren o inget händer. Har installerat exakt samma version på jobbet o det fungerade utan problem. Har prövat det mesta.

Har mountat iso filerna i daemon tools installerat kopierat cracken men när ja försöker starta händer inget.

har uppdaterat drivrutiner för grafikkortet prövat en nyinstallerat windows och även bränt ut spelet på ett flertal sätt men nu fattar ja inte va det kan bero på. Om ngn vet vore det guld!!

Hade bra / danne

Visa signatur

"Once we accept our limits, we go beyond them"

Permalänk
Musikälskare

Hej då

Läs reglerna för forumet

Visa signatur

❀ Monitor: ASUS Swift 27" @ 1440p/165Hz ❀ CPU: Ryzen 7700X ❀ Cooling: Corsair H170i ELITE 420mm ❀ GPU: MSI 3080 Ti SUPRIM X ❀ Memory: Corsair 32GB DDR5 Vengeance ❀ Motherboard: ASUS Crosshair X670E Hero ❀ M.2: Samsung 980 Pro ❀ PSU: Corsair HX1200 ❀ Chassi: Corsair 7000X ❀ Time Spy: 19 340

📷 Mina fotografier
🎧 Vad lyssnar du på just nu?

Permalänk
Hedersmedlem

§ 7
Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar med anknytning till piratkopierat material. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddat material.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner kring detta förbjudet. Den svenska och internationella lagstiftningen är svårtolkad och föränderlig. Moderatorerna är inte jurister som kan bedöma varje enskilt fall och avgöra om det är tillåtet eller inte. Av denna orsak är dessa diskussioner förbjudna.

*Tråd låst*

Visa signatur

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM