ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming OC 11GB

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2022-01-16

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av haijen
Annonsör
haijen (dolt)
Medlem sedan
Jun 2011
Foruminlägg
650
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Slutpris: 5 000 kr
Antal bud: 7 st
OBS! Bud är inte bindande
13
Dalarna, Borlänge
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Säljer mitt 1080 Ti då det nu fått göra plats för en uppgradering. Kortet säljes komplett i kartong (sånär som på ett enstaka skydd för en displayport som jag inte kan hitta ). Det är inköpt på Komplett och digitalt kvitto finns.

Kortet har fungerat perfekt och har rullat helt utan mining, dels lätt underklockat stor del av tiden (för i princip passiv drift) men också delvis lätt överklockat (inget extremt alls). Det har suttit i ett välventilerat och dammfiltrerat chassi så det har alltid varit dammfritt (har inte ens gjort rent det och det ser ut som nytt...). Jag har då i alla fall inte upplevt någon coil whine i spel i 144 Hz.

Kortet kan hämtas upp i Borlänge alternativt skickas (skickas i sådana fall i fabrikskartongen mitt 3080 Ti kom i vilket är en skumgummivadderad ytterkartong). Köparen är välkommen att undersöka/prova kortet på plats, men skickas det med post så anser jag mig inte ansvarig längre utan då är det upp till köparen att i sådana fall välja lämpligt fraktsätt med försäkring (köparen får då stå för den valda fraktkostnaden).

Vid eventuell budgivning avslutas den så snart den känns stagnerad.