Produkter som inte lämnar något större intryck är tyvärr lite för vanliga. Ibland dyker det dock upp något som fångar testlabbets uppmärksamhet, ibland för att de är otroligt bra men ibland av direkt motsatt anledning.

Zagg Deskmat with Wireless Charging är anmärkningsvärd av den senare anledningen. Efter en kort sejour på skrivbordet blev vi tvungna att spela in en video för att dela med oss av testlabbets tankar. För undertecknad är produkten provocerande dålig, framförallt med tanke på prislappen på lite drygt 50 Euro.

Som musmatta är den undermålig då ytan skapar frinktion med i princip alla möss vi testar med. Till och med den Corsair M75 Air med glas skates är seg som sirap att dra över ytan. Musmattan marknadförs med att den är lätt att rengöra vilket är bra – den är nämligen också väldigt lätt att smutsa ned. Efter ett par minuters använding blir det vita märken på ytan.

Som trådlös laddare är den bra så länge enheten är 100 procent platt. Tyvärr gör det att många telefoner av modernare snitt är väldigt svåra att placera rätt på laddarens spole. Finns det något positivt att ta med är det att den är ganska snygg att titta på när den packas upp ur kartongen. Testlabbets rekommendation är att spara din femhundring och lägga den på Steams sommar-rea istället.