Inlägg

Inlägg som xtian79 har skrivit i forumet
Av xtian79
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -Boris-
nVidia spikar väl knappast i AMDs kista? GF8 serien är den första serien där de fick ett övertag sedan GF4 och Radeon 8500. Det har ATi tagit igen med 3870 X2. Och det ser hyffsat ljust ut för ATi med 4000 serien mot GF9.

Word

Av xtian79

Perfekt nu kan man byta från Windows 2003 Server till ett mindre prestandakrävande OS som dessutom är mer konfigurerbart ur användarens synvinkel (Syftar på webgränsnittet istället för att klicka runt i Windows).

Födelar? Man slipper ha en lite grå burk som inte passar in nånstans istället kan man snyggt o prydligt ha ett rackchassi bland sina andra rackmonterade switchar

Notera att dom skrev "För oss Entusiaster..." alltså inget för vanliga svenssons med sin lilla D-Link/NETgear från Kjell o Company som naturligtvis gör sitt jobb för 499:- men ja, ni fattar

Av xtian79
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Devil May Cry
Ska nog inte vara några problem med vi som har 8800GTS 320MB bara att klocka och sen vänta på drivrutiner som är optimerade för spelet, samt fullversionen av crysis. DRIVRUTINER gör stor skillnad!

Nja tror inte riktigt på d. Har själv ett 320 och kör Crysis MP Betan och det går INTE bra med allt på High och då har jag även en QuadCore.

Problemet är inte hur snabbt ditt grafikkort är utan minnesmängden. DU kan klocka ditt 320MB hur mycket det bara går det kommer inte hjälpa för dina 320MB kommer vara din flaskhals oavsett. Det är helt enkelt för mycket texturer, shadowmaps och particles som skall in och tyvärr, men 320MB räcker inte till.

Av xtian79

Tusen tack!

Ska genast kolla igenom och se vilken det blir

Tack till er som svarade!

Väl mött!

Av xtian79

Northbridge Kylare

Tja Swekare! (Läs INTE Svikare )

Funderar på att rycka min SilentPipe på mitt Asus P5N32-SLI (nForce 680i)
men hittar ingen bra ersättare (Ja jag vill ha med fläkt). Har kollat runt lite och visst finns det alternativ som verkar ok men då går det inte att beställa den här i Sverige.

Nån som har ett bra tips där man kan beställa en kylare? Typ NorthPole XE Whisper?

Väl mött!