Inlägg

Inlägg som Birdperson har skrivit i forumet
Av Birdperson
Skrivet av medbor:

I min värld är det viktigt att ett förhållande bygger på ömsesidig öppenhet och förtroende. Om det kommer fram senare att du haft stor tvekan och mycket känslor kan det kanske kännas som ett svek att du inte berättade

Såklart är alla relationer olika, och det kanske är för tidigt eller något, men skulle jag vara den andra parten hade jag velat vara ett stöd i den processen. Ett sätt att bygga djupare känslor typ

I min värld är inte mycket som måste vara privat, det ska väl vara du och hon mot världen om ett tag? Såklart kanske sådana tankar spinner vidare ännu mer på det du skriver ovan. Tänkte bara ge min vinkel

Stort tack för att du tog dig tid att tänka och förmedla.

Vi umgicks hela helgen och hade ett litet snack om hur vi ser på saker och ting när det kommer till relationer och våra egna förväntningar och syn på det hela framåt.

Känns mycket lugnare nu.

Av Birdperson
Skrivet av medbor:

Berätta för henne att du känner så, det är ett måste om det ska bli långsiktigt. Berätta om dina tidigare erfarenheter och rädslor och känslor för henne

Varför? Är den informationen bra för henne? Det känns oerhört privat (komiskt nog, trots att jag skriver om det här).

Av Birdperson

Lugnt om man skriver två inlägg på raken eller? Att jag lät mina fingrar skriva några ord om hur jag känner var som att lyfta på locket.

Är jag verkligen rädd för kärlek? Jag undrar om inte problemet egentligen är att jag avskyr den personen jag blir i ett kärleksförhållande? Eller åtminstone så vet jag att jag hatar den personen jag blev och var i mitt förra. Livrädd för att hamna där igen och förstöra både min egen lycka och hennes.

Kan någon känna igen sig?

Jag älskar mig själv när jag låter mig själv stå i centrum för mitt liv. Jag går till gymmet, hittar på saker, hakar på allting med alla polare som vill ha med mig. Leverar roliga historier och anekdoter om mitt ungkarlsliv till mina vänner som verkar gilla att jag "lever ut" och gör allting som dom inte kan i sina liv. När jag träffar någon och låter henne ta plats och vara viktig för mig så är det som att allt det där andra slutar - vilket e FINE. Men jag saknar HUNGERN man har när man är on-top.

Kan väl tillägga att jag utretts för bipolaritet då jag har ganska djupa dalar och höga toppar, haha. Diagnosen kunde dock snabbt avfärdas. Jag dalade i vintras och är väl någonstans mittemellan nu - men jag vill tillbaka till toppen och den kvinnan jag träffar just nu vettefan om det är vägen dit.

Helvete va gött att skriva om det här

Av Birdperson

Haft ångest i magen några dagar. Börjar lite seriösare med en tjej jag träffat ett tag och jag inser nog att jag är ganska rädd för kärlek sen den sista vändan som slutade abrupt för några år sen.

Jag är ABSOLUT inte bekväm med det här.

Massa olika känslor som tumlar omkring innanför huden på en just nu. Tänker på min gamla tjej igen av någon jävla konstig anledning, varför håller jag på så? Det där har ju känts hanterat och avklarat sedan länge.

Vill verkligen ge detta chansen såklart men nu när dessa känslor blossar upp så känner jag nästan för att backa några steg och hålla kvinnorna på avstånd igen.

Av Birdperson

The Batman, otroligt bra.

Av Birdperson
Skrivet av SpaceAce:

och det blev dessutom en del resor utomlands som äntligen nått tiden för preskribering

lol

Av Birdperson

Har varit på Dreamhack både "förr" och nu i modern tid. Det är tydligt hur LAN-delen blivit sämre och mer lam för varje år som gått.

Detta kan innebära en ny frisk fläkt som jag tror behövs.

Av Birdperson

Ett år har passerat och ännu ingen shop uppe? Fan jag vill ju ha den sexiga musmattan jag alltid missat att haffa innan.

Av Birdperson

Du får nog rikta in dig på en specifik datahall, ringa dem och fråga samt kanske be om hjälp här med pingrespons från olika användare på olika platser samt olika leverantörer. Är lite som att lägga ett pussel.

Av Birdperson

Jag tänkte göra ovanligt många och stora inköp under black friday i år.

Av Birdperson

Oavsett vikt så bör de släppa en Pro Superlight med USB-C. MicroUSB känns inte så jävla "pro"

Av Birdperson
Skrivet av Mr_Flash:

Eh, varför?

Jag hade kunnat berätta för dig
.
.
but then i'd have to kill you

Skrivet av Toivo83:

Lura till dig ett nytt?

Skrivet av Krippa75:

Att luta det så att kompressorn rasar är en klassiker.

Intressant, låter som du testat detta själv? Berätta gärna mer.

Vinkla åt vilket håll? Hur mycket tilt?`
Hur länge ungefär?

Av Birdperson

Sabotera ett kylskåp

Finns det något sätt jag kan sabotera ett kylskåp på utan att det är alldeles uppenbart att det INTE är en såkallad...olycka..?

En liten hoppsan helt enkelt.

mvh fågelperson

Av Birdperson

Sitter med Philips TV och rakapparat. Supernöjd med bådA

Av Birdperson

Postal 2 för att det var ett så rått spel och dessutom mytomspunnet. Far Cry för grafiken, tyckte grafiken i spelet kändes nästintill identisk med trailern. Slutligen Wow TBC launch, det kändes som att man var med om nåt stort på något sätt.

Av Birdperson

Aldrig Telia Inte ens gratis.

Av Birdperson

"Helgsnack: Hur piratkopierar du?" nästa vecka? 100ggr roligare helgsnack

Av Birdperson
Av Birdperson

Synd, jag gillar att läsa om vad likasinnade tekniknördar tycker om allt möjligt. När jag tycker att kvalitén på inläggen i en tråd når en viss botten så säger jag tyst för mig själv "jahapp" och går in i nästa och läser. Kanske enkelt för mig som är en true lurker för det mesta och nästan aldrig deltar.

Gillar @sniglom s take på det hela.

Av Birdperson
Skrivet av napahlm:

Har jag för höga krav kanske?

Nej det tror jag inte, men det beror väl lite på vad du söker. Söker du kärleken igen? Då ska du absolut inte sänka några krav. Du vet vad du har att erbjuda och förmodligen också ett ganska bra hum om vad för slags kvinna du vill ha, håll ut

Men är det bara lite kortsiktig närhet och sällskap ett par dagar i veckan tills de mörka dagarna är över och det är vår igen så kanske ett par krossade glas kan vara värt det. Sjukt osexigt när någon slänger stora mängder mat utan att reflektera över det dock, det hade inte flugit väl hemma hos mig.

Skrivet av napahlm:

Jag har träffat en helt vanlig tjej från en app och vi har varit på dejt ett par gånger och haft det väldigt trevligt och pratat bort flera timmar.

Fan det där låter väl asnice ju. Det där hade jag inte kastat bort i första taget. Vad är det för slags känsla du förväntar dig ska komma? Jag tror inte min nästa tjej kommer vara någon som jag helt rakt av och tonårsaktigt faller för omgående utan snarare nåt som kan gro lite över tid. Men det kanske bara är jag som fortfarande är lite damaged från mitt förra förhållande och har en något cynisk syn på kärlek. Men jag skulle inte kasta bort något bra för det bara för att jag inte känner mig tokkär direkt. Två månader är egentligen ingenting, eller?