Inlägg

Inlägg som yoyoyo har skrivit i forumet
Av yoyoyo

SSD

Tjena!

Någon som har en aning om Noxen stöder SATA-300? Tänkte köpa en SSD som läser 250MB/s .. frågan är bara om moderkortet också klara den hastigheten?

Av yoyoyo

min kamera ligger på ca 4 fps ibland. Ibland 15-20 fps. Tror det beor på ljuset du har i bakgrunden.

Av yoyoyo

Är det någon som har testat GTA IV på sin Nox A15 ? Jag köpte det och får usel prestanda. 10-15 FPS ..MAX! Och då har jag minimerat grafik inställningar. Är det verkligen så att Noxen inte kommer klara detta spelet? Fler som har testat? Inställningar? Nox-Konfig?

Av yoyoyo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Epyon
lite off topic men det är på min mythos ...ni som kör Vista (32 elr. 64) hur stor partition har ni och hur stor är hela vista installationen? Jag tycker min är makabert stor!!! 25Gb med endast drivrutiner och Sleipner, och då har jag slagit av system restore, vad kan man mer göra?

Nu har jag iofs installerat lite skit på vista partitionen. Men jag minns att det tog mycket när vista o drivrutiner endast fanns på den (runt 25GB). Tror uppdateringarna och SP1 tar lite samt .net framework m.m. Stör mig också att jag inte kan shrinka ner partitionen till ca 40 gb ..=(

Av yoyoyo

Vad får ni för windows experience index i vista? Ange er processor och hårddisk.

Av yoyoyo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av G-Mod
Jag har vista64 ultimate, och den e riktigt rapp. Inga problem alls. Dock så fungerar inte Zepto utils alls, får ngt felmeddelande när jag bootar ifall jag installerar det.

Har du kollat att allt fungerar som det skall i computer management?

Jag får 5,2 Windows experience index med 2.26 GHz processorn. Hårdisken på 5200 RPM får 5,2 poäng. Känns som om allt laggar. Den tar 30-40 sek på logga in klart. Firefix tar ca 10 sek att starta upp. Vissa spel laddar dubbelt så långt tid jämfört med min hårdvarumässigt sämre dator. Ibland släpar den efter när man t.ex. skriver i något textfält. Bokstäverna dyker upp 1-2 sek senare. Gillar inte detta alls. Att jag har haft datorn i mer än en månad utan att problemen är lösta gör saken inte bättre. =(.

Av yoyoyo

Är det bara jag som upplever min Nox med Vista 64bitar som oerhört trög? Som om hårddisken hade haft 1kb ledigt utrymme samtidigt som du har 5 krävande program igång? Tänkte att det kanske var Vista men inte fan är det så här segt på en ny dator. Jag har precis fått tillbaka den från repration desssutom. Detta suger verkligen. Kan man verkligen skicka in sin dator är att den är seg?

Av yoyoyo

Är det någon som kört Vista's (64bit) shrink funktion. Alltså den som delar upp partitioner på en existerade systemdisk inne i själva Vista ? När jag gjorde det när jag fick min nox så blev allt helt fukkat. Jag vet inte om det verkligen var det så det är därför jag frågar nu. Har nämligen fått tillbaka min Nox idag och det verkar som att den faktiskt fungerar. Vågar dock inte köra shrink igen såvida ingen annan har gjort det och kan bekräfta att det gick felfritt.

Av yoyoyo

Fan, först kan dom inte lösa sina logistikproblem och nu syns detta på deras hemsida:

"Vi upplever förnävarande en längre reperations tid än normalt. Vi arbetar med att lösa detta omgående och ber de drabbade kunderna om lite extra tålamod."

Jag skulle vilja be dom om att göra ett bättre jobb

Av yoyoyo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Epyon
Det är nog klokt att gå å klämma på den IRL innan du köper den, du kan ju passa på att även fråga dom på Computer City deras erfarenheter av Nox/Mythos om dom har fått många reklamationer och dylikt.

Det där med Blueray det har funnits som tillval på bägge maskinerna men nu verkar det ju inte finnas på någon av dom, men det är ju bara att ringa och fråga varför dom har tagit bort det tillvalet och om du kan få lägga till det ändå. Annars kan du ju kolla på Webbutiker ifall dom har några "färdiga" i lager med Blueray. Och ja det ska vara samma spec på Nox och Mythos, färgen är det enda som skiljer.

Vad har du för fel på Nox:en ?

Den frös till i 20 sek varannan minut, eller när man gjorde någonting (t.ex starta program, surfa och även när man spelade). Trodde först att det berodde på HD efter att jag shrink'at i Vista för att lägga systemet på en egen partition. Ville helst inte lämna in Noxen, så jag bad om en ny hårddisk. Väl när jag fick den blev allt 'buttfukat'. BIOS hittade den nya HDn lite randomized. BIOS "laggade", dvs när man rörde sig i menyn låg allt 1 sek efter. Hade jag inte turen att komma in i BIOS, så stod allt stilla vid NOX loggan när man startar datorn. Ingen aningen om hur, varför eller vad som är fel men jag pallade inte försöka mecka mer. Jag fick svälja och göra mig beredd att lämna in skiten på obestämd tid ...

Av yoyoyo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nilsrock
Zepto har fortfarande inte hunnit göra mer än att registrera min RMA som mottagen, trots att de har haft den hos sig i mer än tre veckor.

Jag har nu meddelat Zepto att jag vill annullera mitt köp. Det var inga problem. Det ska bli skönt att få pengarna tillbaka och börja leta efter något annat.

Man blir lite orolig. Lämnade in min söndriga nox förra veckan. Fan, alla dessa rykten i tidigare inlägg gör att zepto känns som ett skummisföretag istället för ett riktigt proffsföretag som jag tyckte för några månader sen.

Av yoyoyo

Sådär. Nu har man skickat in sin trasiga nox som man har haft 3 veckor ur funktion. Jag vill verkligen inte vänta mer än en vecka innan jag får den tillbaka. Det som stör mig allra mest är att zepto kommer vinna i slutänden för att när den fungerar kommer man vara hur nöjd som helst. Men det förtjänar dom fan inte!

Av yoyoyo

Happ... fick min (trasiga) nox 1 sept. men den fungerar än inte idag. UPS hämtade hårddisken i måndags förra veckan. I fredags fick man ringa och "påminna" dom. Fortfarande inget idag. Jävla skitföretag. dom ska fan inte ha fler kunder nu

Av yoyoyo

Fick min Nox i måndags men tyvärr är den ganska oanvändbar. 6 av 10 gånger som jag startar upp den får jag ett "a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart".... verkligen kul. Sen när man väl är inne i Vista fryser datorn till i 20-30 sek varje minut eller varje gång jag startar ett program eller försöker göra någon åtgärd i ett program. Jag fick inte min Vista-skiva med leveransen så jag har juh varit tvungen att låna en skiva och installera om, men problemet kvarstår. Har ev. nåt med hårddisken att göra alt. BIOS fel.

Hursom helst r man förbannad på Zepto och att deras j*vla "kvalitets test" som tar 2 veckor att genomföra inte fungerar. Aldrig mer något från zepto!

btw, någon som har upplevt lik./samma problem?

Av yoyoyo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fajk
5 dagar kvar tills min dator skickas (5 september)

Då hoppas Verkligen jag att jag får min innan dess. Beställde min 11 juli.

Får jag inte ett lev. besked på måndag ska jag skicka ett helsikes argt mail och kräva sanningen!

Av yoyoyo

Jag beställde min 11 Juli och har fortfarande inte fått min. Jag undrar verkligen om det är så att det är logstikproblem. Dom har haft veckor på sig att förbättra det. Permanent eller tillfälligt. Dom har säkert bara letat upp alla här som har klagat, tagit reda på deras beställning och skickat Noxen som en priorterad muta för att få tyst på det dåliga ryktet.

Därför börjar jag också whine'a lite här nu så jag också får min!