Inlägg

Inlägg som MrPrick har skrivit i forumet
Av MrPrick

Tror man får ge top gear en chans att hoppa igång igen, däremot gillade jag den nya top gear extra gear, där dom går igenom lite mera, som detta avsnitt visade hur dom byggde nya banan mm.

Av MrPrick

Kanske kan fundera på trådlöst?

Jag har kört med Steelseries Wireless H, främst till spel såsom counter-strike osv, hör ljud bättre än exempelvis någon billigare kabelanslutna Steelseries, men det finns klart bättre ljud.

Det som är det skönt är friheten, såsom gå på skithuset och fortfarande kunna snacka skit me grabbarna i Skype...
Plus att det följer med 2 batterier, en som du har på laddning när du använder det andra, och ett batteribyte tar cirkus 5 sekunder från påslaget till påslaget.

Det skriker ju inte "Gaming" om dom, men friheten är värt den uppoffringen. Nu är ju visserligen placeringen av mottagaren rätt så viktig, men jag kan komma ca 10 meter ifrån den, utan väggar. Men den sträckan gör så att jag kan i pricnip vara i hel lägenheten me dom på.

Av MrPrick

För dom som är intresserade så köpte jag ett nytt nätagg och nu fungerar det finfint!

Av MrPrick
Skrivet av 57josa:

Enligt din signatur så kör du överklockat, ställ ner burken till default och kör en stresstest i AIDA64 med CPU och GPU ikryssat för att se vad tempen visar. Kan ju bero på värmeproblem.

Har kollat temperaturer på både grafik och cpu. Inga bekymmer där. Och båda 2 bör väl throttla ner. Inte stänga av sig på en millisekund. Ska kolla om jag har kvittot kvar till nätagget. Annars köper jag ny. Tror det är så att fläkten i den inte går igång vid belastning.

Skickades från m.sweclockers.com

Av MrPrick

@MrPrick:

Blir fan less, hände nu igen. Denna gång satt jag i ngr timmar och spelade dota, för att sen spela cs typ 5 rundor in så krashar det. Tog 8min inna den startade av sig själv. För att sedan börja uppdatera windows.

Skulle vara jättesnällt om någon vet vad som kan ligga bakom detta fenomen!

Av MrPrick

@Dehumanisation:

Händer ingenting alls när jag trycker på knappen. Inge fläkt eller nått, dock lyser en grön led på moderkortet.

Av MrPrick

UPDATE.

Tog mig igenom en cs match nu. mätte då temperaturen, CPU nådde 73 grader på sin topp. Snittade 60 grader.

GPU nådde 73 grader som topp.

Ända ändringen jag gjort var att uppdatera drivrutiner till GPU.

Ännu en gång tacksam för hjälp!

Av MrPrick
Skrivet av bärplockaren:

@MrPrick
Kalas fint, hoppas de håller nu.

Nej det höll sig inte. La av nu igen precis på samma sätt och vägrar starta. Får gå igenom mera noga temps med något testprogrsm imorgon

Skickades från m.sweclockers.com

Av MrPrick

@bärplockaren:

Gjorde precis så.

Nu fungerar allt, inga konstiga temperaturer eller nått, så jag vette fan vad som hände. Aja, skönt att inget är trasigt ännu iaf.

Av MrPrick

dator kraschade vägrade starta

Hejsan!

Råkade ur för något väldigt underligt.

Satt mitt i en match Cs. Sen helt plötsligt utan förvarning. Så stängs hela datorn av på en millisekund. Typ som att säkring skulle gått. Vilket var det första jag kollade. Aja tänkte jag och gick för att starta den igen. Den tokvägrade.

Så jag kopplade ur alla kablar och la upp den på bordet. Luktade efter bränt. Men ingenting. Koppla in strömkabeln igen, den vägrade fortfarande starta. Sen någon minut senare klickade jag igång den igen då startade den. Iaf med allt annat urkopplad. Har då gått max 10 min från kraschen. Har inte testat koppla in allt igen. Då jag tänkte kolla med er om det kan vara fara med att göra?

Tacksam för hjälp!

-Erik

Av MrPrick

@abbe99: Kollade på Ikea men hittade inte min skiva, är iaf 3,8cm tjock.

Tillverkade den själv. det är den ena halvan som blev över efter nedre delen. Kommer jag ihåg rätt så är det en chromad gardinstång med fästen som passade till det. Kommer ihåg att jag gick runt på bauhas en längre stund tills jag hittade något som passade.

Hoppas det hjälpte.

Av MrPrick

Byggde ihop ett med ikeas bänkskivor.

1,5 skivor i djup, samt 05skiva ovanpå. Deras 186cm långa skivor. Med enbart 4 ben under. Väldigt robust kontruktion

http://i.imgur.com/Dz5QzFR.jpg

Av MrPrick

Satan i gatan va häftigt skrivbord. Subb lagd på Youtube!

Av MrPrick

Krävdes inte mycket av Google för att hitta svar

Video Guide för att byta lampan ur huset : https://www.youtube.com/watch?v=Byer6AQ0A0E

Bild Guide för att lossa lamphuset ur projektorn : http://www.fixyourdlp.com/2012/09/20/your-dyi-guide-for-repla...

Av MrPrick

Även om man har en anpassad kinnarps kontorsstol och ett skrivbord för flera tusenlappar så kvittar det ju. Då du kan sitta dåligt även i en kinnarpsstol. Satsa på att ha en bättre hållning när du sitter framför datorn istället.

Jag personligen (193cm) sitter på en nersutten kinnarps stol som nog har mer än 12 år på nacken. Däremot har jag valt att ha ett djupt skrivbord, så jag kan avlasta axlarna, med att ha underarmarna på skrivbordet.

Av MrPrick

Köpte ett par för 790:- cirka 2 veckor sedan. Kan väl inte påstå att det var välspenderade pengar. Dom sitter kvar i örat "typ" men för att få det bra ljudet som Jays faktiskt har i sina lurar så måste du i princip sitta och trycka in dom i öronen konstant. Låter du dom åka ut och inte orkar trycka in dom konstant så blir ljudet som lurarna som följe med telefonen.

Av MrPrick

Samma här med Note 3

Av MrPrick
Skrivet av 1Nkz:

Netflix suger, och viaplay har inte stöd för chromcast.. Värdelös produkt i mina ögon, den har stöd för 5 appar liksom..

Netflix fungerar skitbra. Viaplay har också gått ut i supportforum att dom arbetar med stöd för ChromeCast. Dock inget datum ännu

Av MrPrick

Varför inte bygga ett helt nytt bord?

Tex köpa en bänkskiva för 400kr på ikea, sen på med 4 ben.

Jag kör med denna bänkskiva http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00202164/

och dom här benen http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30177912/

Blir ruskigt stadigt, och det ända som krävs för att snickra ihop det är en skruvdragare. Skruvar följer med benen.

Av MrPrick
Skrivet av FobbanN:

Löst, löstes efter man tog ut det trådlösa nätverkskortet.

Härligt att höra. Har samma problem här. men har inte orkat börja felsöka, men då vet jag vad jag ska göra för att få det att fungera.