Inlägg

Inlägg som amKo har skrivit i forumet
Av amKo

Tjena!

Första inlägget på flera år för min del här, haft laptop och andra intressen i 5-6år
Men byggde ihop en dator efter många om och men. Tillslut fick jag till det.. fast när jag skulle boota hände samma sak för min del den bara dog efter 1sec sedan efter 10sec starta den av sig själv igen men samma sak så dör den efter 1sec. Kom aldrig vidare. Sedan läste jag på internet och misstänkte att det nya PSU´t hade gått sönder. Men så läste jag manualen till PSU´n märkte att jag hade missat koppla åtta pinnars +12V (EPS12V) kabeln, (ja så länge sen var det jag höll på med datorer visste inte ens vad det var för kabel) Nu funkar allt nästan perfekt. Kan passa på och fråga finns det flera olika sorters SATA kablar? Bytte kablar och fick SSD och CD att funka misstänker det finns olika sorters SATA?

Nya datorn blev in i5 2500 8gb ddr3 64gb ssd + 1tb gtx560ti, saknat en stationär dator så mycket märker jag
Ursäkta för lång post men måste komma tillbaka med stil Hoppas problemet löser sig för dig.

peace

Av amKo

Hej det var ett tag man skrev här, har spelat wow för fullt nu på sitånde och igår lyckades vi plocka ner Ragnaros, kändes rätt skönt att vi klarade av han på första försöket och inga döda vid slutet.
Kolla in våran sida http://svea.guild.se/ finns att läsa mer där.

Ska testa på BWL någon gång snart framöver fast har haft lite svårt att hitta guider till dom olika bossarna, någon som vet en bra länk där mna kan läsa på lite om BWL?

Av amKo

World of Warcraft
Warcraft 3
Quake 3

Av amKo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av atWa
la ner 25g på en http://www.thottbot.org/?i=23939 igår.. mkt nöjd, median pris på allakhazam är 92g

Vad gör den där boken igentligen, typ som mark of the wild eller något annat?
är själv lvl 40 druid.

Av amKo

http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ ser att många redan är uppe.

Av amKo

Re: PSP verkar sjavig

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pärkele
(lång väntan kanske, då de flesta elektronikjättar är sena att erkänna sina misstag)?

Sony brukar vara jättesnabba med sina ändringar och återkallerser, jämfört med andra elektronikjättar.

Av amKo

Hur är skillnaden mellan 6600gt och 6800le ?

Av amKo

Ja, hos leatherworking trainers.

Av amKo

Ja det var postförskott. Då kanske mina chanser ökar :).

Av amKo

Har inte fått något i brevlådan idag, är lite ledsen men så läste jag längre bak i tråden att det kan finnas på posten, och posten i mark är inte det snabbaste pretcis, så hoppet finns kvar.
Men kan man hämta ut det med bara leg/körkort?
Hade planerat länge att ha en uppesittarkväll .. får väl se om det blir av

Av amKo

Spelade pala i final beta till lvl 26.
Frågan är om du har lirat eller läst vad folk har skrivit på olika forum?

Av amKo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ugha
jag tror att de blir major server crash på fredag kväll .. va tror ni.. ???

Tveksamt.. Servrarna var stabila tyckte jag under betan.
Fast det var kö på 400 pers som ville in så var inte latency över 60.
Och så hoppas man att blizzard lär sig utav sina fel.

Av amKo

Druid gör så att man healar under en viss tid, typ renjuivate (stava?), fast dom har andra bra skills som gör att det drar ner på deras healing, fast man kan alltid öka den med sina talent points.

Priest är mest koncentrerad på healing och är därför lite sämre än dom andra på att slåss och kriga, men är skitbra på just healing.

Paladin är e bra healer men är lite sämre än en warrior pga att han saknar olika combos osv, där har han därimot aura som her + i armor och kan heala stora mängder till lite mana.

Så det är vad och hur man vill spela, som utgör grunden för den karaktär man väljer.

Av amKo

Nick: vet inte
Ras: vet inte (alliance)
Klass: Vet inte
Yrke: Vet inte
Serve: pvp

Har jätte problem med att välja nu innan fredag.

Av amKo

Vi är 5 nissar från marks kommun som ska göra likande sak fast vi ska wow lana

Av amKo

Skulle helslt vilja vara horde men alla som jag ska lira med lirar alliance så det blev så, men ingen större fara med det.

Av amKo
Av amKo

Hittade lite vettig info om PvP på blizzards hemsida.

"The rewards for PvP play are excellent, however. Blizzard wants to encourage players to participate in PvP, since the Horde-Alliance conflict is central to the Warcraft universe. As you kill enemy guards and enemy players, you will accumulate honor points, which translate into a military rank. As you progress through the ranks, you will gain certain benefits, such as special equipment, weapons, and mounts. Because rank is competitive, you will have to continue to engage in PvP play to maintain or increase your rank, since other players could advance past you if they accomplish more in the battle against the opposing faction. Keep in mind though, that you will only gain points for killing players near your level. Blizzard will not reward players who attack lower-level characters. "

Av amKo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ×™
Har inte varit så intresserad av WoW förut men i brist på andra bra spel har jag börjat kolla in detta spel mer och mer och nu funderar jag starkt på att köpa det, och skulle kolla i den här tråden om lite feedback från folk som har varit med i betan. Till min fasa upptäckte jag då att det var 405 sidor (måste ge er en eloge för ert ihärdiga arbete ) och då jag inte har tid att läsa allt innan WoW släpps (ganska körigt just nu med jobb och ska dessutom in på röntgen i början av nästa vecka) har jag några frågor som någon vänlig själ kanske kan besvara.

1. Kommer man att behöva ett kreditkort för att kunna utnyttja gratismånaden som ingår (är över 18 år så det är inget problem men är just nu i färd med att byta bank och vet inte när jag kan få ett kreditkort)?

2. Jag har läst att Blizzard ska göra det möjligt för folk med EU-versionen att spela på US-servrar (har några vänner i USA som jag eventuellt skulle vilja spela med då och då) vid ett senare skede, någon information om hur länge det kan dröja?

3. Då de flesta av mina kompisar inte är vidare intresserade av WoW undrar jag om det finns några klaner som spelar mest för skojs skull och är villiga att ta upp en stackars WoW-noob (MMO-noob också för den delen) som inte har varit med i betan eller har så ingående information om olika klasser och färdigheter (jag läser febrilt men det finns ganska mycket information och som sagt har jag ganska nyligen fått upp ögonen för WoW)?

Jag antar att det var allt för tillfället.

Edit: atrOx jag antar att de måste lägga på VAT (Value Added Tax) som EU kräver för spel som utvecklats utanför europa eller något sådant.

1. Man kommer att få 1 månad gratis spelande, sen så gälller det att man har kreditkort eller så kommer det att finnas gamecards som hos andra mmorpg så att man slipper betalkort,

2. Det har dom sagt att det skall funka, men vi vet vid säkert vid release.

3. Kolla runt lite på olika guilders hemsidor. Det finns också på det officiella forumet en tråd som är till just för guild recruitments. kolla http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?fn=wow-guild-en

Av amKo

Det finns inga realms för att dom har tagit ner alla tillfälligt för att dom ska patcha.