Inlägg

Inlägg som Numbah har skrivit i forumet
Av Numbah
Skrivet av DasIch:

SL har svarat att de tar frågan till tinget. Ingen motivering eller ens ett bemötande av det jag skrivit. Jäklar vilket smutsigt beteende.

Dom går vidare till hovrätten direkt efteråt, utan några bevis. Sjuka är att dom inte ens behöver bevisa att det är rätt person dom skickade till tingsrätten (som fick boten). Bara säga någon annans personnummer som du inte gillar så får han betala. Sjukt när det går att få tag i allas fulla personnummer för 50kr

Av Numbah

@an0m: Om Du bara ska spela wow så funkar nästan vad som helst så länge du inte måste ha på max och 120+ fps.

Skulle försökt komma undan så billigt som möjligt om du är säker på att du bara kommer spela wow + surfa.
Gtx 560 Maxar wow så länge du inte raidar eller är på plaster med massa spelare. Får lätt 100fps+ fps i raid på low så du behöver ju knappast lägga 5000, 2000-3000max. Du kan säker komma undan med en tusen lappen om du har redan har hårddisk och chassi

Av Numbah

700kr + hämtar det

Av Numbah

Vad är ledande budet utan vatten kylaren? kan hämta på plats

Av Numbah

600kr för gtx 770 och hämtar på plats

Av Numbah

höjer till 500 för 680 eller 700kr för gtx 770. Hämtar på plats

Av Numbah

@hundenBoss: 500kr för ett av gtx 770 eller 400kr för 680. Hämtar på plats

Av Numbah

Spel som CS GO kommer ju flyta på rätt bra i lägre upplösningar då du har laptop. Dessutom ska man köra på lägsta inställningarna för att små delar av fienden kan bli svåra att se med alla detaljer. TF2 /magica. Annars funkar nog rätt många spel ifall du kör på lägsta och kan nöja dig med 30-40fps

Av Numbah

håller med får post som ska till 2 olika grannar hela tiden och det är helt olika namn och kön .

Av Numbah

@Turbojan: fast det är ju en helt oberoende marknad tillskillnad från det du nämnde. Det kostar inte flera tusen att tillverka dessa skins enskilt, som tex fälgarna till bilen det kommer inte bara fram lite random när man öppnar en låda

Hade vi snackat 100lappar fine. Men tusen lappar för helt vanliga skins som vem som helst köper. Att några rika troll köpte ett vapen/ armor i diablo för 100,000+ är ju en annan sak.

Av Numbah

@Gl0bal: Kanske men har läst så många ogenomtänkta jämförelser idag så var tvungen att skriva av mig. Men då va du ju ute ungefär när jag skrev

Av Numbah

@Mattiiss: exakt han är ute och cyklar

Av Numbah

@Gl0bal: Nu är du inte lite ute och cyklar? BWM skulle ge : 10000ggr mer körglädje + komfort + körkänslan + styrningen. BROMSARNA !??automatiska bromsar med sensorer!+ minst halva broms sträckan fö fan. Alla jävla hjälp medel som sensorer /displayen som kommer ha 1miljon funktioner tex, Ändrar bilens karaktär genom t.ex. automatisk avståndsreglering (inom hastighetsområdet 30–150 km/h. Akustisk och optisk parkeringshjälp både framåt och bakåt.

Anpassa servostyrningens, gaspedalens och växlingarnas+ Lägen som kan väljas: comfort, auto, dynamic, efficiency och i kombination + bättre ljudsystem+ el stolar och antagligen också fönsterhiss om vi snackar gammal v70. växellådan + säkerheten + xenonljus skillnaden är som natt och dag och när vi har mörkt efter kl 6 halva året är det stor skillnad. ljusviddsreglering + dynamiskt kurvljus.

Stor skillnad i körhållningen som ger 100ggr ökad säkerhet + el speglar och automatisk avbländning på back spegeln.Ytterbackspeglar uppvärmbara, elinfällbara och på förarsidan automatiskt avbländande. För att inte tala om AC'n och olika klimat + stol värme och luft. Regn senor + backkamera + Ändrar bilens karaktär genom att t.ex. anpassa servostyrningens, gaspedalens och växlingarnas

Sen är är det sidokrockkuddar i fönsterna som förhindrar glassplitter vid krock. Det handlar alltså kanske om liv och död så har man råd med en dyr bil så varför inte. Det du jämför är natt och dag. Ett skin gör inte ett jävla skit förutom att ändra utseendet på ditt vapen. Och i detta fall skulle väl det vara själva karossen på bilen. Och skulle det vara samma skit i en BMW fast bara karossen hade jag nog tagit Volvon

OnP : Är du rik så kör på en Butterfly lätt den coolaste

Av Numbah

@willienelpson: Alla sladdar är från Corsair i alla fall. Men det kanske är lika bra att inte skicka med dem ifall det skulle vara något. Det är ju som sagt mer sladdar en man kan tänkas behöva.

Hur som helst tackar. Hade inte varit kul ifall något gick sönder hos köparen pga just det.

Av Numbah

@emopingvin: har redan bättre bud på bara kylaren + fläktarna. Skickar helst inte då det kostar extra + massa arbete och sen är posten inte kända för att vara försiktiga om sakerna det hanterar.

Av Numbah

@Garvey: Köpte faktiskt kylaren från inet för att använda till min i5 2500k. Men då jag endast har gtx560ti så behöver jag knappast klocka min CPU så kylaren har bara blivit liggandes. Med andra ord är jag 100% säker att den ska funka till 1155/1156.

Låter perfekt ifall du kan komma förbi och hämta sakerna själv. Har inga bra lådor eller bubbel plast till att skicka alla saker och det känns lite överdrivet med postens fraktpriser.

Av Numbah

N8-bit / N64 / psp och HP datorn är såld.

P6N Diamond, 4PCI express. + chassi blir nog sålt ikväll.

Av Numbah

@emopingvin: Ja Cpu kylaren är inte använd alls du får den precis som jag fick den från Inet. Fast det packades i en stor kartong så den ligger i frigolit paket med alla tillbör som ligger i oöppnade plastpåsar. ser ut som man får allt man kan tänkas behöva+ lite till.

http://imgur.com/dW3K6yQ Tror det gjordes pga fläkten som gjorde missljud när den snurrade mot plasten. Har i alla fall inte hört något missljud från den under senaste 2 åren.

Av Numbah

Skriver ner lite bud som jag fått i PM då det blev en del mail.

Fått flera bud på PSP / N8bit / N64. 200-300 styckvis från olika personer och 650 som paket för alla 3 från en person inom sthlm.

200för nätagget + frakt.

800kr för HP datorn inklusive en 22tum skärm.

och 100kr + frakt för CPU kylaren + fläktarna

Av Numbah

@riccard_s: Har tyvärr inga extra ESD påsar + kartong saknas också. Säljer helst P6N Diamond, 4PCI express + 2gb DDR2 minnen. Sitter monterade i ett Lian li -PC30 Chassi i ett paket och kan tänka mig ett par hundra med hemkörning inom sthlm. Skulle kunna ordna till Södertälje & runt om Katrineholm / Eskilstuna också ifall man köper för en större summa. eller ger lite extra bensinpengar.