Inlägg

Inlägg som Uldrer har skrivit i forumet
Av Uldrer

jag vetne faktiskt, Lemlin tog ju tag i det och ordnade upp trådarna men är ju fortfarande näst intil ingen aktivitet där. Jag tycker fortfarande att riksdagen borde sköte mesta snacket där dock. Så att folk kan följa med även om de inte var online på irc just då diskussionen fördes.

Av Uldrer

Vi har redan utökat det till att ge 20 q5 till lvl 7-10. Dock vet jag inte om detta spritts ut till de nya än. Tror vi måste ändra välkomnstmeddelandet.

Av Uldrer

jo det är en bra idé faktiskt, om man tar det endast som ett experiement för att få de nya att prova på företag. Ska fundera lite på de men jag kan tänka mig att jag eller orget (om en lvl1 kan starta stock company) sitter som ceo och de nya får sköta företaget som company managers och accountants o så.

Av Uldrer
Skrivet av jockmokk:

Med platser menar ni då att man kan äta mer mat den dagen man har Huset?

Det känns som det blir stora omständigheter för husen. Vi som köpt hus redan. Det förvandlas från ett värde på ca 20G till ett på knappt 0.5G?

Tror att förslaget i den artikeln var att alla existerande hus omvandlades till x-antal hus med lika värde. Så om de nya husen kostar 0.25 säg så får du 80 hus för ditt gamla om man antar ett likvärdigt pris.

Av Uldrer

Kommer ju antagligen inte öka efterfrågan så mycket tror jag iaf. Såg en intressant artikel om att göra husen till bruksvaror istället vilket kanske skulle vara bättre för att öka omsättningen på dem. Dvs typ att man kan använda ett hus en dag för att få 5 extra platser den dagen o sen är huset förbrukat. Detta skulle ju medföra att man gick ner i produktionskostnad för dem också till kanske 10-15 trä för ett q5. Tror de skulle vara bättre för trä-nationer.

Av Uldrer

Vi stod emot dem I jämtland med hjälp av Kina och Polen!

Blir en ny offensiv för att driva ut dem ur svealand nu ikväll!

http://img856.imageshack.us/img856/6896/kartav.png

Av Uldrer

Sverige drar igång HP-kampanjen igen!

Alla nya som börjar spela för statens länk får 2 HP pack. Dvs vi ger er 4 guld värde av enegi så ni kan slåss för sverige och därmed lvla upp till lvl 7 på endast 2 dar!

För att kunna få denna bonus måste ni regga er på denna länk vilket tillhör svenska staten och sedan höra av er till mig i spelet (via pm eller irc). Ni hjälper svenska staten och får dessutom en boost upp så ni snabbt kan börja tjäna lite egna pengar!

För Fosterlandet!

Uldrer, Finansminister

Av Uldrer

Yes, har redan fått 3 nya som reffat sig på orget och som därmed kommer bli lvl 7 imorgon

Ta chansen du också och hjälp Sverige!

Av Uldrer

På samma tema, nu storsatsar Svenska staten på att få nya medlemmar som kan stärka Sverige!

Vi drar igång en kampanj där vi sponsrar alla nya som börjar spela med 2 HP pack. Dvs vi ger er 4 guld värde av enegi så ni kan slåss för sverige och därmed lvla upp till lvl 7 på endast 2 dar!

För att kunna få denna bonus måste ni regga er på denna länk vilket tillhör svenska staten och sedan höra av er till mig i spelet (via pm eller irc). Ni hjälper svenska staten och får dessutom en boost upp så ni snabbt kan börja tjäna lite egna pengar!

För Fosterlandet!

Uldrer, Finansminister

Av Uldrer
Skrivet av Niksam:

Men, från vilken level är det? Jag är i level 4 och har inte fått något. Hur får man medaljer? Får man inte SEK i lön?

Vid lvl 7 får du 5 guld. Sen 5 guld för varje lvl. Dessutom som sades för medaljer. Vilket är bland annat när du jobbat 30 dar i rad eller tränat sammanlagt 30 dar. Om du jobbar för SEK kan du sedan sälja den för att få guld. 1 SEK är värd 0.05 guld

Av Uldrer

Hehe ja kan tänka mig att det kan gå på något sådant sätt. Vi får kanske ta lärdom då istället Men skönt att vi lyckades säkra Götaland iaf. Vad tycker ni vi ska satsa på nu framåt? Fortsätta hjälpa polen eller kanske andra expansionsplaner?

Av Uldrer

Jo det var surt. Vi får börja slå lite senare så de inte har tid att kontra. Även om det ju uppenbarligen verkar gå lite för fort för vissa av dem.. ^^

Av Uldrer

Jo förhoppningsvis kan vi hjälpa polen vinna denna runda så att de sedan kan hjälpa oss i Sverige om Litauen vänder sig helt mot oss. Det troligaste är väll dock att Litauen satsar det mesta nu till en början iaf. Vi verkar ju kunna få hjälp i götaland under natten av USA och Kina iaf så är nice

Av Uldrer

Instämmer med attax, även om det är gött för staten att tjäna pengar igen så tror jag Litauen förlorar mer på att inte hålla Polen. Vi har ju visat att vi klarar att slåss ur exil och kan vi göra det en gång så kommer vi ju lätt kunna slå oss fria igen när alla nya växt till sig!

Av Uldrer

Japp, är nån portugis som försöker utnyttja folk så vi har höjt för att få folk att lägga ut högre löner, kommer bli bättre när vi tar tillbaka Svealand och återigen kontrollerar huvudstaden! Vi vann just en runda till där när de hade q5 defence system så nu står det 4-0!!

Av Uldrer

Sånt som händer även den bäste. Har ni inte sett artikeln om bebbelol när han slog för litauen där i början när de först invaderade?

Av Uldrer

Sverige slåss för sin frihet! Götaland är redan nu åter under svensk flagg och norrland och svealand håller på att återtas! Och än så länge så sätter Polen hårt mot hårt!

Av Uldrer

Yes, polackerna måste verkligen visa att de har tänkt stå upp för sina vänner ifall de skall släppas in tycker jag! Vi tog första runda ett i småland också btw! Den är lågprio för Litauerna så mycket möjligt att vi kan lyckas fria den!

Av Uldrer
Skrivet av champiss:

Sant, jag är dock rädd att Polen kommer vika sig snabbt, sedan får vi svårt att hålla kvar. Men den som lever får se.

Jo sant men man kan ju hoppas att alla polacker blivit så uttråkade av de senaste veckornas fegande att de kommer tagga till rejält nu när det gäller!

Av Uldrer
Skrivet av Greven1:

http://img809.imageshack.us/img809/7538/kriget.jpg

Vad tror ni om våra chanser?

Dessutom kan jag meddela att änne en gamer har reggat på statens länk! Najs!

Jo ifall vi lyckas ta tillbaka Småland eller hjälpa letterna befria Kurzeme så cuttar vi ju Litauens väg ut i Europa vilket vore grymt! De kommer förhoppningsvis ha händerna fulla nu med Polen och alliansen The Musketeers!