Inlägg

Inlägg som aIfons har skrivit i forumet
Av aIfons

Problem med hastigheten via trådlösa nätverket

Har precis köpt en DIR-600 D-link router som jag kopplat in. När jag kör via kabel får jag ut resultat som stämmer (provar mot bredbandskollen.se). Ligger runt 90/90 eller något. Det stämmer iallafall. Men däremot när jag tar mina bärbara maskiner (Ipad, dator, mobil etc) ligger hastigheten runt 1-2/15-20 med N anslutning och med full signal.

Någon som vet vad det kan vara för fel? Har försökt läsa mig till problemet, men hittar inget som stämmer överrens med mitt problem.

tack på förhand

Av aIfons

Facebook i mobilen och touchpad

Vet någon hur man får bort reklamen i mobilen och touchpaden? Kommer upp annonser "sidor du kanske gillar". Sen är det oftast 3 skitreklamer som ev någon kompis gillat. Grymt less på reklamen, tacksam för hjälp!

Skickades från m.sweclockers.com

Av aIfons

Är det någon som sitter och klämmer på en Ramos W30 platta måntro?

Såg just att den inte släppts ännu.

Den där såg riktigt vass ut!!

Av aIfons
Skrivet av Rickard11:

Köp ingen budgetplatta, de levereras med vedervärdig mjukvara och skärmar. Nexus 7 bör du vänta på, men någon platta från Cube (vad är det ens för något märke? ) skulle jag aldrig lägga pengar på.

Har du kollat in cubeplattan? efter diverse youtube videos och forums verkar den väldigt bra för 1600ish klassen! Dock äre de här med flasha om och greja man måste fixa först.. men ändå..

rile får pröva först

Av aIfons

rile, gör gärna det! Jag är ändå fortfarande intresserad av den plattan. Det handlar ju mest om att jag verkligen inte litar på tabletkungen.se. Om nu den sidan funkar fint och plattan funkar bra kanske man skickar en beställning!

Av aIfons

http://www.netonnet.se/art/dator/surfplattor/android/toshiba-...

där har du 10,1" quad core till rätt bra pris

Du kan köpa en först och sen skriva om den var bra så jag kan köpa en efter. Är nämligen sugen

Av aIfons

Ziggy_ någon aning om prissättningen på dessa? jag har en bärbar dator som jag använder mest. Plattan ska fylla i den smidigare funktionen på resor osv

himym: Visst är det så! Jag har kollat på några videos och den verkar riktigt vass också. Det lutar verkligen mer och mer åt den där. Och som du sa.. bra pris ändå!

Av aIfons

Kanske blir att dynga på en tusenlapp och slå på Toshiban isåfall ändå.

Tack för tipsen ändå BrutalOddball

Lite av tanken var att någon skulle komma skrikandes att tabletkungen.se var en toppen hemsida och att just den jag hade kollat in var hur grym som helst, men verkar som att det inte kommer bli så

Av aIfons

Har inte läst på något vidare om Nexus 7an, men visst släpps den bara i 7"?

Jag känner mig lite mer sugen på en platta med snäppet större skärm. Borde kanske skrivit det.. men runt 9,10"

Jag känner att jag inte riktigt litar på tabletkungen.se och har även läst att dom kör en kinesisk version, precis som du sa. Priset och egenskaperna på plattorna där är däremot väldigt inbjudande...

Av aIfons

Budgetplattor, någon som prövat?

Jag har nyligen beslutat mig för att köpa en platta av något slag. Först tänkte jag bara köpa en för att ha med mig om man reser osv. Sakta men säkert börjar man glida upp på 3500 summorna och då är man ändå uppe på det normala priset.

Nu är det dock så att jag hittat en hemsida och en platta jag tycker verkar riktigt bra och undrar därför om någon beställt av tabletkungen.se? Isåfall också om dom plattorna är vettiga?

Givetvis är grundkravet att man flashar om osv vilket jag inte kan just nu, men kommer fixa i efterhand.

Här är plattan jag tycker verkar vettig:
http://www.tabletkungen.se/178-cube-u30gt.html

Den plattan jag annars är riktigt intresserad av just nu är:
http://www.netonnet.se/art/dator/surfplattor/android/toshiba-...

Av aIfons

Ursäkta

Av aIfons

Okej. Men jag får fortfarande ut 4gb eller?

Hur skulle man kunna uppdatera till x64 om man nu skulle vara sugen?

Av aIfons

Minne. Köpte 4gb får ut 3582 i ram

Ska det vara så eller är det något man ska göra?

Jag köpte 2x2gb i ram.

Tack!

Av aIfons

Ska se hur mycke dyrare paketet skulle bli med 2 8800gts med rätt moderkort i förhållande till mitt ev. nuvarande paket bara.

Men tack för svaren!

Av aIfons

Lysande svar! Nu ska jag knåpa lite. Tack!

Edit: Förresten. När jag nu läser mig genom 8800 512 SLI kort finns det ju en djungel av olika leverantörer. Vilken leverantör gäller? Jag vet att det finns kort som leverom riktigt mycke och det skulle jag helst vilja slippa. Samtidigt som jag inte vill att dom ska kosta allt för mycke.

Jag antar även att man måste ha ett moderkort med 2 pci-e kontakter?

Av aIfons

Eftersom jag inte håller på med överklockning så mycke verkar det vara lite hugget som stucket.

Hur är korten i förhållande till Radeons motsvarigheter då? Har dom något i samma prisklass som är bättre? Har dålig koll på Radeons senaste kort...

Av aIfons

Vilket grafikkort är bäst?

Jag har funderat på beställa ett http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=332049 kort.

Eftersom jag inte varit så uppdaterad inom grafikkortsvärlden snubblade jag nyss över ett 9800 kort som verkar vara det nyaste.

Då undrar jag ju självklart vilket kort som är bäst runt prisklassen jag tänkte handla för (Alltså 2800). Jag har fått för mig att 8800gtx 768mb är ett ruskigt vettigt kort och nu även till ett bra pris. Tar jag fel?

Av aIfons

Offtopic: En snabb fråga ang. minnen. 2x2048 eller 4x1024?
och isåfall vilka?

(vill ha 4gb minne till bygge)

Av aIfons

Okej. men hur kommer dom fungera ihop ? Är det mer värt att köpa ett annat moderkort som har det stödet och ev fungerar bättre? hade tänkt mig något i prisklassen ~1000

Av aIfons

Ursäkta att jag sliter upp denna tråd igen, men jag undrar om man måste ha ett speciellt moderkort till dom nya Wolfdale processorerna?

Jag hade tänkt beställa ett Gigabyte GA-P35-DS3, Intel P35, LGA775
Det står inget om att den stödjer Wolfdale processorerna vad jag hittat. Däremot snubblade jag in på något annat moderkort där det stod att dom hade Wolfdale support.

Bör man ha något morderkort som är wolfdale supported? Isåfall, något vettigt förslag på moderkort?

Edit: Kändes onödigt att skapa en ny tråd för att fråga lite om den nya tekniken bara