Inlägg

Inlägg som wolliz3n har skrivit i forumet
Av wolliz3n

dota 2 keys

har 16 dota 2 keys som bara ligger o dammar i min steam inventory. så tänkte göra mig av med dom om någon fortfarande vill ha. skicka ett PM om du vill ha en.

Av wolliz3n

tackar! såg att det fanns en 15days free trial så testar det.

Av wolliz3n

tips på bra pogram som håller datorn snabb!

tjenare! tänkte kolla om ni kan ge mig lite tips på bra program som håller datorn snabb och ren. typ som ccleaner osv. köpte mig en ny dator för några veckor sedan och har en dålig vana att slöa ner datorer.

Av wolliz3n

okejokej jo jag köper killzone trilogy. så får med alla spel.

Av wolliz3n

tack så mycket!

Av wolliz3n

killzone

tjenare såg den nya trailern för det nya killzone, är sugen på att spela 2an eller 3an, tänkte bara höra om nån vet om man behöver köra igenom 1an för att hänga med i storyn?

Av wolliz3n

söker en neverwinter beta key

tjena, om nån har en neverwinter beta key över så kan ja gärna ta en. kan byta mot dota 2 key om det så önskas.

Av wolliz3n

tackar ska testa war of thunder och the witcher

Av wolliz3n

tips på spel

hallå! har tråkigt på dagarna när man har gjort sitt på jobbet osv, så tänkte kolla om ni har några bra tips på några spel man kan spendera lite tid på? har spelat det mesta och har ingen fantasi längre, så kom gärna med tips!

Av wolliz3n

dota 2 key

tjenare har 4 stycken dota keys som jag inte har nån användning av. dom första 4 som skickar ett PM till mig får nycklarna! *nycklarna är slut*

Av wolliz3n

planetside 2 letar efter en outfit

tjenare, letar efter en planetside 2 outfit att spela med när planetside 2 släpps, om ni vet nån bra så kan ni gärna skicka ett PM så kan vi höras mer.

Av wolliz3n

tackar, ska kolla på den

Av wolliz3n

köpa ny dator

hallå! tänkte att det va dax att köpa sig en ny dator efter slit och krångel med min gamla. har kollat på massa o har hittat två stycken som verkar intressanta, http://www.netonnet.se/art/dator/stationar-dator/desktop/asus... och http://www.siba.se/product/10732964/asus-cm6730-nr026o?ref=se... vilken tycker ni verkar bäst? vet ni nån annan som är bättre i samma prisklass? vill ha den mest till att spela med så.

Av wolliz3n

uppgradera min dator

tänkte uppgradera min dator lite, har bara 2gig ram minne just nu så tänkte köpa 2 eller 4 gig till, sen tänkte ja köpa ett nytt grafikkort men har tyvärr inte så mycket pengar just nu så vet ni nåt ganska bra grafikkort runt 1000-1500?

Av wolliz3n

okejokej, jag tror jag drar iväg o köper 2gig extra senare idag faktiskt

Av wolliz3n

jag har bara 2gig ram för tillfället, ska köpa mer så fort ja har råd men just nu så har jag inte det och har hört att spel ska flyta bättre på 32bit när man endast har 2gig ram.

Av wolliz3n

windows 7 32bit

tjenare, jag har just nu 64bit och jag vill ha 32 men fattar inte riktigt hur jag ska installera det, jag fick med skiva när jag köpte windows körde med 32 först men sen så bytte jag till 64, nu när ja ska återställa datan så stoppar ja i skivan och startar om datan men skivan vägrar starta, fattar inte varför, har ni några tips?

Av wolliz3n

okejokej, får nog ta och göra det!

Av wolliz3n

gw2 account guardian

hallå, undrar om nån vet om det är "olagligt" eller emot några regler att byta acc med nån?, jag har tröttnat på min 80 guardian och orkar verkligen inte levla en ny så jag är sugen på att byta om nån är sugen

Av wolliz3n

warz/dota 2 key mot planetside 2

hallå, undrar om nån har en planetside 2 key att erbjuda mot en warz eller dota 2 key.