Inlägg

Inlägg som Milmandir har skrivit i forumet
Av Milmandir
Av Milmandir

Borde nog ha tagit nån till!

Av Milmandir
Skrivet av vlachos:

Snus är ungefär lika farligt som kaffe, så att hävda hälsoeffekter av att man slutar snusa är lite mja.

Slutade snusa för 10 år sedan och har druckit kaffe sedan jag började snusa och har fortsatt. Att mina tänder höll på att komma fram under tandköttet med alla problem det skulle innebära är såvitt jag och min tandläkare vet en skada från snus och inget man kan åstadkomma med kaffe så skulle nog påstå att kaffe mindre farligt för hälsan än snus.

Av Milmandir

Högtalare är betydligt mer "framtidssäkrade" än vad en receiver är. Köper du dyr receiver nu och och billigare högtalare så vill jag nästan lova att den är utdaterad när det väl är dags att köpa nya högtalare om du inte tänkt köpa nya inom en snar framtid.

Av Milmandir

Använder en Vero 4k + för film och ps5 eller tevens inbyggda OS för resten.

Av Milmandir
Skrivet av Matjon:

Vilken betalningsmetod använde ni? Jag valde Klarna faktura för att slippa ligga ute med pengar. Kanske de väntar på kreditkontroll innan man får hämta?

Beställde igår eftermiddag men har än inte fått bekräftelse för att kunna hämta min.

Jag tog Klarna och fick mail om att den gick att hämta efter typ 10 minuter i butik.

Av Milmandir

Tjena! På https://www.hearthpwn.com skrivs nyheter och tips om olika lekar. Så finns det addons som tex Hearthstone decktracker som för statistik över ditt och andras spelande för att se vilka lekar som är bäst mot vilka osv samt att den hjälper till hålla reda på vilka kort motståndaren och du har använt under match. Finns att ladda hem här: https://hsreplay.net/downloads/

Av Milmandir
Av Milmandir

Jag kör Vero 4k+ som jag kopplar en extern hårddisk till för att se på film. Funkar ypperligt att spela upp 4k, HDR och Atmos ljud. Kör den tillsammans med en Marantz 6013.

Skickades från m.sweclockers.com