Inlägg

Inlägg som chgrape har skrivit i forumet
Av chgrape

Tack för många bra svar.

Jag gjorde en fabriksåterställning igår och efter det fungerade den bra ett tag (några timmar). Men nu senaste timman har den startat om utan anledning 4 gånger igen.

Tyckte också bra om Samsung innan, riktigt bra faktiskt. Har tom en micro från Samsung Har haft S2 och s5 innan. Men kvalitet eller inte så talar fakta sitt tydliga språk - denna S7a fungerar dåligt. Riktigt dåligt.

Jag läser lite övriga trådar som visar på att Samsung haft problem med nya android 8.0 tex. Men nu har min 7.0 och problemen kvarstår (vet inte säkert om jag hade 8.0 innan återställningen).

Av chgrape

@anon287298:

Vad grundar du det på? Det är mer sannolikt att företaget vill sälja mer telefoner än mindre.

Av chgrape

Försäljningstaktik

Jag har en Samsung Galaxy S7. Ganska precis när två år gått slutar den att fungera - nästan. Den startar om hela tiden (upp till 70-80 ggr per dag) och batteriet laddar ur supersnabbt. Allt detta kom plötsligt efter två år. Visst kan det vara en slump, men det är mer troligt att det är ett taktiskt drag av Samsung.

Jag tror detta är tidstaktik av Samsung så att man skall välja att köpa en ny mobil när dom tycker det är dags (jmfr med Apple-skandalen).

Jag kommer fundera både två och tre gånger på att välja en annan mobiltillverkare.