Inlägg

Inlägg som Accelerox har skrivit i forumet
Av Accelerox

92% på min 14 pro med 263 cykler som köptes någon månad efter lansering. Använder 50/50 trådlös magsafe och snabbladdning via sladd. Min känsla är dåliga batterier tyvärr.

Av Accelerox

18800 + frakt

Av Accelerox

Isåfall kvarstår mitt tidigare bud på 18500. Vad är planerad sluttid?

Av Accelerox

19000

Av Accelerox

18500

Av Accelerox

18200

Av Accelerox

18000

Av Accelerox

Hej, budar 17000

Av Accelerox

@streetracing Grattis till vinsten. Kontaktar dig via PM

Av Accelerox

Tack till alla som varit med och budat än så länge! Har noterat ditt bud @djdennistm och verkar passa bra för alla att avsluta budgivningen imorgon 18:00.

Av Accelerox

Intel i7-4770k Goldchip + ASUS Z87-A + HyperX Fury 2x8 Gb

Hej,

Säljer ett klassiskt uppgraderingskit, cpu, mobo & ram pga uppgradering.

CPUn går att köra på 5Ghz under rätt konfiguration och bra kylare. Mestadels körd på 4,8 med bra temps och prestanda ihop med en luftkylare. Super cpu! Lämnar inga garantier på OC pga uppenbara anledningar.

Moderkortet fungerar som förväntat, tyvärr en bruten pin på USB3 front interfacet. Detta innebär att USB endast fungerar på bakpanelen (ifall man inte fixar denna kontakten, såklart).

Ram minnena är av typen DDR3-1866.

Det som syns på bilderna är det som säljes.

Säljes inte under utgivet pris. Låter budgivning gå minst till onsdag kväll, lite beroende på intresse med mer.

Komponenterna skickas i anti-stat påse.

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Accelerox

3000 inkl frakt

Av Accelerox

Bytas till ett Asus Strix gtx 1080 + 1500:-?

Av Accelerox

Generellt sätt kan man säga att om spelets FPS stuttrar och får plötsliga större dropps så är det CPUn som bottleneckar. Medans om fpsen i snitt ligger runt en nivå är det GPUn som har svårt att hinna med. Personligen låter det som att drops ända ner till 50 signalerar på att CPUn belastas hårt.

Av Accelerox

@mame: Kortet är ett Asus Strix 1080 och använder inte några cappade fps @SCORPIUS:. I mitt fall så sänkte jag volten från att maxa vid 1.094 V till 1.080 V.

Kortet har alltså alltid körts överclokat sen jag fick det. Problemet uppenbarade sig för några dagar sen med ett extremt tjut/vissel men även ett högt "click" när GPUn börja jobba i tex 3Dmark.

Whinet försvinner direkt när jag sänker volten. Möjligt att det är något liitet tjut som kommer men det är inte ens 10% av innan. Whinet kommer tillbaka om jag höjer volten och låter 3Dmark stå på över natten. Endast testat att återproducera en gång.

Som en följd av den lägre volten så är även "core" och "mem" sänkta en aning, men tror whinet försvann på grund av den ändrade volten då coilwhine tydligen ska vara ett strömrelaterat problem som jag förstått det. Men kan inte riktigt konfirmera detta då jag sänkte all OC i ett svep.

Beroende på om ni kör överclockat eller inte så kanske man kan testa att ändra på volten i båda riktningarna, kanske även andra OC inställningar.

Har inte sett någon annan stans på webben där detta föreslagits som lösning så blev ganska förvånad när det sluta. Men de gjorde de! Hoppas detta kan vara en lösning i varje fall. Helvete vad det störde mig, speciellt när man för inte så länge sen köpt några noctua ultrasilent just för att det skulle vara just det... tyst

Av Accelerox

Tjena, gammal tråd men svarar ändå då jag hittade en potentiell lösning som iallafall funkade för mig.

Mitt GTX 1080 hade coil whine, löste problemet igenom att ändra GPU "Core Voltage" via afterburner.

Värt att testa! Funkar det för några andra?

Av Accelerox

Hej, okej, 600 kronor är iallafall mitt sista bud. Mvh

Av Accelerox

Budar 300 kr för vattenkylningen + frakt. (pm vid intresse) Mvh Max

Av Accelerox

Hej, när hade du planerat att avsluta budgivningen? Mvh Max

Av Accelerox

Vilken jävla hjälte!!